Mani triki, kā es tieku galā ar garīgo veselību.

Aizsāka alexis 

Haloperidols - 50mg
Olanzapīns - 40mg
Cisordinols - 150mg
Sertralīns - 200mg
Lorazepāms - 10mg
Tev ir tikai pozitīvie simptomi, ka spēj panest tādu artilēriju? Man ar visiem korektoriem būtu jālien kapā.
Vai, kļūdījos, olanzapīns pēdējā laikā ir 60mg.
Es korektorus maz lietoju, tikai vienu cyclodolu uz 2 tabletēm haloperidola, pie citām zālēm vipār nekādus korektorus nelietoju. Un nav ne vismazāko problēmu.
Cik gadus jau šitādu kokteili dzer? Diabēts u.c. metabolisma traucējumi?
Olanzapīna devu gan samazināšu atpakaļ uz 40mg, kaut arī 60 mg viņš efektivitātē tuvojas visādi citādi bīstamajam klozapīnam (leponexam). Nu... esmu, protams, pieņēmies svarā, bet ne tik traģiski. Citu sūdzību nav, ja nu vienīgi konstants nogurums. Dzeru jau kkur kopš 2012.g.
Kas par lietu, ka tādas zāles jālieto?
Viss, ko jūs te lietojat forumā aprakstīto, jūs var novest līdz priekšlaicīgai nāvei.

Psihotropie medikamenti izmaina pilnīgi visu organisma sistēmu darbību. Grauj visus orgānus. Atvieno jūs nost no dabas enerģijas avotiem. Zāles nav zāles, tās ir INDE. Paši psihiatri atklātības brīžos to dažreiz atzīst.

Zināju tālos rados sievieti, kas izmisīgi meklēja sev vainas, centās aiz matiem pievilkt visādas diagnozes. No bezdarbības un centieniem nonākt uzmanības centrā. Tad var piekārt sev birku - mentālais pacients - un vismaz ir kāda identitāte un davai tagad visi žēlojiet mani. Lietoja psihzāles 17 gadus un priekšlaicīgi nomira 53 gados. No zālēm bija problēmas ar sirdi, asinsspiedienu, paaugstinats cukurs utt.

Savlaicīgi attopieties un atmetiet šos medikamentus, kas neko neārstē, tikai mazliet apslapē.

BET ir jāgrib izmainīt savu dzīvesveidu. ATMEST alkoholu, kafiju, melno tēju un gaļas ēšanu. Katru rītu 1 citrona sulu siltā ūdenī. Ja to izdarāt, 1 gada laikā redzēsiet kardinālus uzlabojumus
Ir ,kad bez zālem galigi nevar iztikt.tā pati depresija,nelietojot zāles var palikt uz gultas,vai izdarît pašnāvību.nekādi citroni te nepalīdzēs.
citroni lol...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 14?
Ziņa: