Nenoformulējama tēma par seksuālajiem fetišiem

Aizsāka 21.12.2012. 

Lai saprastu ko es gribu pateikt bez gariem interneta palagiem ir jāpalasa šie raksti un jāsavieno galvā tas viss kā reference:

- http://www.girlschase.com/content/treat-your-woman-well-dont-be-doormat
- https://www.newstatesman.com/politics/2015/01/if-we-liberate-men-s-sexuality-war-against-women-can-end
- https://www.themodernman.com/dating/why-are-women-offended-so-easily.html

Kā redziet rodas dilemma - vai nu attiecībās ļaut sev uz galvas kāpt vai ari kāpt pašam uz galvas bet vai tiešām nevar būt zelta vidusceļš kur var izbaudīt abas pasaules? Tieši šitas iedalījums Alfās Betās Gammās Omegās nedaudz traucē. Kāpēc cilvēki nevar būt dabiski(biežāk atiet no normām un standartiem) un netikt uzskatīti par to kas viņi nav(ir vesels saraksts internetā ar orientācijām)? Kāpēc cilvēkiem VISIEM jādzīvo pēc vienas mērauklas kad runa ir par intīmo dzīvi kas uz citiem vispār neattiecas? Pietiek jau ar to ka privātajā un publiskajā dzīvē visi sagaida fiksēta stila uzvedību no visiem. Bet kāds sakars ar gultu? Tā tak ir nekaitīga un nepubliska darīšana. Nevieni citi necieš!
Aizmirsu pierakstīt ka nav runa ne par vardarbību ne par novirzēm bet par iedomātām viltus briesmu situācijām kur noreağē reakcija..kā stimuls. To ir pagrūti skaidrot..tas ir kā skatīties filmu kur zin ka pa īstam nekas nav bet vienalga skatas jo vajag noņemt spriedzi.. Cilvēki ir duālas būtnes.
Re: Nenoformulējama tēma par seksuālajiem fetišiem
22.12.2017 17:44
Cilvēkiem noteikti nav jādzīvo pēc vienas mērauklas. Problēma ir dažu liberāļu, feministu un seksuālo minoritāšu dīvainā vēlme to visu likt priekšā pavisam maziem bērniem.

Mans niks arī nav tradicionāls. Daudzi tieši šeit ir man visu ko par to jautājuši, bet tie, kas mani pazīst, nekad nav jautājuši neko, izņemot vienu sievieti šajā pasaulē, kurai pašai varētu uzdot daudz jautājumu. Viņa ilgi nevarēja likties mierā. No narkoloģijas nākušie psihoterapeiti to sauc par atkarību, jo tā ir nav vielas, bet iekšējs stāvoklis. Ir cilvēki, kas citus grib pārģērbt pa savam, nosūtīt tikai sev tīkamā darbā vai skolā, nelikties mierā par citu matu griezumu un arī par seksuālajiem partneriem. šajā forumā, piemēram, aktuāla tēma ir dzert vai nedzert zāles, iet vai neiet pie psihoterapeita, bet katram ir sava situācija un grūtību vēsture.

Psihoanalītiķi uzskata, ka cilvēks principā ir ar biseksuālu dabu. Es sliecos piekrist.

Vēl par problēmu varētu uzskatīt heteroseksuālu sieviešu tieksmi valdīt ģimenē un heteroseksuālu vīriešu vēlmi būt par dēliem (tas arī tiek aizstāvēts liberālajās aprindās). Tas var padarīt bērnus par ļoti apjukušiem ļaudīm vai pat par nopietniem psihiatrijas pacientiem.

Tāpat cilvēka attīstībai un izaugsmei ir daudz fāžu, dzīve arī daudz iemāca, cilvēks pats vēl nezina, kā viņš mainīsies. Lai katrs pats pieļauj savas kļūdas un mācās. Es parasti kaut ko saku tikai tad, ja mani uzrunā un jautā, ja manis teikto citē, noliedz vai izturas agresīvi. Es tikai vēlos tikt skaidrībā, vai neesmu pārprasta, un tad, ja nav nekāda kopsaucēja, sarunu var mierīgi beigt. Citādi man ir vienalga, kā cilvēki dzīvo un kādi viņi ir izveidojušies. Protams, katrs savu reizi metas strīdā, bet nav jau lielas jēgas. Principā psihe ir sarežģīta, un, protams, ka tur nav nekāda uniformisma, lai kā to daudzi gribētu.
Runcene, es neesmu ne bi ne trans ne homo ne tml bet hetero un vienkārši augot vidē kur māca ka būt vājam ir būt emocionālam un ka vienmēr jāizlādē tikai labā puse sāk veidoties disharmonija jeb disbalanss bet sakarā ar to ka nevieni neapbižos to ko mīl "pa īstām" rodas ideja to visu "noviltot" gluži kā datorspēles vai kino ir tikai ilūzija..lai nervi nomierinas un sliktā puse tiek arī apmierināta..vot piemēram Playboy un Penthouse tipa industrijā ir tās saucamās PET meitenes - kāpēc šad tad nevar būt paši zēni ne tikai izsitēji bojeviki bet PET savā statusā? Fantāzijas tak nav nekas kaitīgs ja kontrolē.. Kas tur slikts intīmi "atdoties" šad-un-tad? Noriebies ka vienmēr jābūt "stiprajam dzimumam" "daiļā dzimuma" priekšā..
Dazas butnes maldas - ()cilvekpersonai no berna kajas intereseja tikai un vienigi vaginas. Kapec vienmer parprot nevis prasa aci pret aci? Nebija nav un nebus friks. Tas nav DNA. Un neko izdarijis ari nav. Nodevejs ar nav. Tikai piesardzigs. Lamatas no citiem ir pieriebusas..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 14?
Ziņa: