Rinda uz stacionāru Ļermontova ielā

Aizsāka LauraSp 

Vēlos noskaidrot citu cilvēku pieredzi, kuri ir bijuši šajā stacionāra, cik ilgi bija jāgaida rindā uz pakalpojumu? Un kā esat apmierināti ar tur pieejamo ārstēšanos, terapijām?
dažkārt pat pusgads :(
ārstēšana un terapijas ir labas, tāpēc jau tik ilgi
Man teica ka pāris nedeļas, es arī iesu, gaidu rinda, redzes cik ilgi. sakuma gan dabu nosutijumu tur no kada dr, ir vel Jugla.
un jautajums vai interese dienas stacionars vai nodala?

aizej tur pie dr.

ja chista pusgads, es iesu uz Tvaika ielu.
Re: Rinda uz stacionāru Ļermontova ielā
14.11.2017 22:05
Kadas muļķības. Uz dienas stacionaru tiku pec 3 dienaam. Sobris apmekleju.
Re: Rinda uz stacionāru Ļermontova ielā
14.11.2017 22:06
Nedelu gaidiju lai tiktu pie arsta pec nosutijuma un pec tam pec 3 dienam jau apmeklēju terapijas. Loti jauka arstejosa arste stacionaraja ir.
Es rindaa gaidiiju 1 menesi, lai gan saakotneeji tika teikts, ka ilgaak par 2 nedelaam nebus jaagaida. Kaa man paskaidroja tas atkariigs no vairaakiem faktoriem, ko ieprieks gruuti paredzeet.
Japiebilst, ka es gaidiiju uz stacionaro nodalu. Uz dienas stacionaaru sobriid neesot rindas, taapeec nebriinos, ka vareeji jau sanemt terapijas peec dazaam dienaam.
Kad tad jūs gaidījāt? Iespējams, tagad kas mainījies, bet pirms 3 gadiem mēnesis bija kā minimums un citi vispār gaidīja vairākus mēnešus... Nezinu, kā tā rinda veidojas. Varbūt diagnozi ņem vērā.
No sa gada oktobra lidz novembra vidum.
Varētu būt, ka skatās diagnozi, varbūt trakākos gadījumos sūta uz tvaika ielu.
atkarīgs kad izraksta pacientu, ilgāk par mēnesi itkā netur, atkarīgs no cilvēku skaita, kas gaida uz to. es arī gaidu, man ir loti slikti, glābējterapija līdz slimnīcai ir, bet protams, kad mokies tad šķiet ka viss velkas.
tai pat laikā mani šausmīgi biedē fakts, ka man darbā uzrādīs slimības lapā Psihiatrisko slimnīcu, ja nu atlaiž? ir bailes protams gan no tā, gan vnk ka mūžīģi mūžos būšu baumu upuris. bet ko tik savā galvā cilvēks neizdomā, kad jūtas slikti.
mani biedē slimnīca, bet man dr teica, ka man nav variantu, šis ir tas maigākais, nākamais ir Tvaika iela, bet cik dzirdēju tik traki tur neesot vienīgais ka esi ieslēgts. man piedāvāja Tvaiķeni arī, bet teicu ka labprātāk pagaidīšu tomēr rindā.
bet ja cilvēkam ir neglābjami mokoši slikti labāk iet uz tvaiķeni nekā saiet sviestā gaidot rindā. gadījumi ir dažādi, to jāizrunā ar ārstu noteikti.
Re: Rinda uz stacionāru Ļermontova ielā
22.11.2017 22:38
Nemaz nešaubos, ka ilgi jāgaida. Vietas tur maz, pieprasījums liels.
Tiem kas tur bijuši - cik laicīgi informē, ka ir brīva vieta? Ja zvana, bet nesanāk sazvanīt tad viss vējā?

Man bija tā, ka pierakstījos pie dr tur un reģistrātore pateica ka apzvanija visus un pateica, ka dr nebūs, bet man nepiezvanija. Ok tiku pie cita dr, bet vispār baidos vai nesanāks tā ka ja nesazvana uzreiz tad palaid rindu garām, var taču sms uzrakstīt.

Kādam kas ir bijis, varat lūdzu pastāstīt kā informē un cik dienas iepriekš?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 7?
Ziņa: