Pieredze ar Anafranil (Clomipramine)

Aizsāka Rengo25 

Labdien!

Pirms 3 nedēļām sāku lietot Anafranil, lai novērstu uzmācīgas domas un pastiprinātu trauksmi. Galvenokārt izpaužas ļoti sliktā miegā un neizturamā trauksmainībā.

Pēc ārsta norādēm sāku ar 25mg, šobrīd dzeru 50mg/dienā.

Ir pāris uzlabojumi - nav vairs tik šausmīgs "bads" un normalizējusies vēderizeja. Bet trauksme ir tajā pašā līmenī, sausa mute, nogurums, bezmiegs - pat lielāks kā pirms tam.

Vēlējos noskaidrot citu pieredzes - kā jums veicās ar Anafranil un cik drīz pazuda blakusefekti, un sākās jūtama iedarbība?

Paldies.
Re: Pieredze ar Anafranil (Clomipramine)
30.10.2017 14:54
Dzēru un palika tikai sliktāk.

Ja zāles nepalīdz, tad iesaku sevi nemocīt un doties pie klīniskā psihologa vai psihoterapeita, jo esmu 90%-tīgi pārliecināts, ka psihiskās problēmas rada izmaiņas fizioloģiskajos procesos, nevis otrādi (gadījumos, kad nav organiskas patoloģijas smadzenēs).

Pēc nika noprotu, ka Tev ir 25 gadi. Vai Tu lieto alkoholu/smēķē/dzer kafiju?



Edited 2 time(s). Last edit at 09.12.2017 23:09 by crucial333.
Sveiks!

Paldies par atbildi.

Jā, 25 gadi. Pēdējos 5-7 gadus esmu diezgan pamatīgi "izdedzis" darbā un universitātē, tādēļ trauksmi rada pat visikdienišķākās lietas.

Pirms dzert smago artilēriju gāju ilgāk kā 6 mēnešus pie diviem psihoterapeitiem, rezultāts biju tuvu nullei diemžēl - lai gan uzzināju daudz jauna par sevi. Tādēļ antidepresanti šķiet kā loģisks risinājums.

Nesmēķēju, kafiju nedzeru, alkohoju lietoju reti.
Nu nu, izdegšanu gan nevajadzētu pieļaut. Ir daudz materiālu par izdegšanas sindroma sekām, ko iespējams palasīt. Ja nepatīk lasīt vai nepaliek atmiņā, varbūt var apmeklēt kādus kursus, ir iespēja atrast arī par mazākām naudām. Man noderēja, ka darba vietā bija uzaicināts psihiatrs, lai lasītu lekciju par izdegšanu. Par ļoti sliktu miegu un iemesliem arī ir vērts padomāt, zinu, ka ir daži, es tajā skaitā, kas nevar aizmigt klusumā. Zāles nez vai ir risinājums.
Rengo25, ienaac facebook VD grupaa :)
https://www.facebook.com/groups/1520026804930571/
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 8?
Ziņa: