Mājas-Bezmiegs-Slimnīca-Mājas......

Aizsāka Krams 

Mājas-Bezmiegs-Slimnīca-Mājas......
28.10.2017 12:05
Labdien.

Viss sākās pirms aptuveni 20 gadiem, kad vēl biju mazs. Māte bija problēmas ar miegu. Viss saasinājās , un viņa negulēja 3 dienas , līdz nespēja vairs skaidri domāt un bij jāved uz slimnīcu. Kad iznāk ārā vienmēr ir depresija, škirās, dala mantu un vaino visus, zāles dzer negribīgi. Paiet nedēļas un viss nostabilizējas . Mamma ir atgriezusies. Tā viņai aptuveni katrus divus gadus uznāca tāds bezmiegs un scenārijss īpaši nemainījās.
Taču šoreiz ir sliktāk , tāpēc arī rakstu. Vasaras sākumā viss pa vecam , aizvedām uz slimnīcu , tur visu izdarījā kā parasti mēneša kurss. tikai šoreiz zāles kas jādzer mājās iepotēja(itkā darbojās mēnesi) Atbraucām mājās viss bija pārsteidzoši labi, otrajā dienā palika ļoti slikti, sausa mute pati ļoti vāja, pulss gandrīz divi simti. Braucām uz slimnīcu Jelgavā, tur mūs pa taisno atpakaļ uz psihiātrisko pie ārstējošā ārsta, un tie neko nedomājot māti atkal uz mēnesi ielika paārstēties. pēc ši mēneša mamma iznāca ārā izturēja nedēļu un tad atkal negulēja nācās vest jau trešo reizi. Nezinu ko slimnicā sāka darīt savādāk, parasti mammu apciemoju katru dienu pirmās nedēļas viņa tur ļoti miegaina un sazāļota bet nedēļu pirms izlaišanas jau smaidīga nāk pretim un var pat sakarīgu sarunu izveidot un tā. Šoreiz viņa kā bija sazāļota tā atvedām mājās tāda pusatvērtām acīm vāja. Tā nu sekojām visām zālēm, iedzēra uz nakti pagulēja 2 stundas un atkal aukšā klaiņopa māju. nākamajā rīta jau pati panikā ņēma un iedzēra 5kārtīgu devu un viss ko viņa ieguva ir dziļāka depresija slikta dūša reiboņi , bet miega kā nav tā nav.Laikam viņas ķermenis vairs nevar panest šīs smagās zāles, kvintex man liekas. kad zvanu ārstam un saku ka ir dziļa depresija domas par pašnāvību viņa atbilde ir nekas tāds nav novērots.
Tā nu vēršos pie jums, varbūt kāds zin, kādu speciālistu kurš var viņu nevis standrata kursā mēnesi nozāļot lai guļ un kad iznāk ārā lai viu to pašu raksta, bet varbūt ir kāds kas var individuāli apārstēt un kad iznāk ārā jau veselīga un ar pareiziem režīmiem un tā.
Jautājums, kāpēc Tava māte pati nejautā pēc padoma?
Tev viņas vietā tas nav jādara. Tas, ko Tu vari savā laba darīt, rakstīt, kā jūties pats, ka māte tāda - nekāda.
Ā, jā... šajā forumā bija rakstījis tāds Ivars, kurš bija spējis pats tikt galā ar savām veselības problēmām, kur, kā atceros, arī bija miega traucējumi u.c.
Viņam gan savas, netradicionālās metodes, bet, ja ar labiem rezultātiem, tad... domāju, neviena pozitīva pieredze nav zemē metama...
Cerams, viņš te ieskatīsies un pakomentēs, tomēr..., komentēt ir jēga tikai tad, kad cilvēks pats (dotajā gadījumā, Tava, tēmas autor, māte) lūdz pēc palīdzības...

Saprotu, ka cieš arī līdzcilvēki... taču katrs cieš/pārdzīvo (nezinu) pa savam...

Visu cieņu, Ivar, ka biji spējis tikt galā ar saviem miega traucējumiem. Interesē, cik lielam gribasspēkam jābūt, lai spētu cilvēks pats sev palīdzēt (bez speciālistiem)? Laikam ļoooti lielam gribasspēkam jābūt...
Es pati nesen iekritu kaut kādā apātijā... Metodes zināmas, bet galīgi nemaz nejūtu sevī spēku savākties... Man otrādi - gribās visu laiku gulēt...
pēc rakstītā šķiet ,ka problēma īsti nebūs bezmiegs....man šķiet ,ka šajā gadījumā tas kalpo kā "aura".tieši tāpat kā pie migrēnas,ja cilvēkam, kas slimo ar migrēnu sāk gar acīm mirgot utt...tad viņš zin ,ka tuvākajā laikā būs "sūdi"un laikus gatavojas tiem...un te tas pats ,ja parādās bezmiegs,tad skaidrs,ka būs "ziepes"-slimnīca ,depresija,šķiršanās,mantas dalīšana,visu vainošana utt...un tā pa apli...un ja tas cilvēks ,kas slimo ar migrēnu,ārstēs priekšvēstnesi nevis pašu slimību,vai ar to būs līdzēts???

tādas lietas tikai ar zālēm izārstēt ir sarežģīti,jāmeklē kāds papildus terapijas veids...un jo vecāks cilvēks,jo tas viss ir sarežģitāk un tā...

Lai Jums izdodas!

Un vai tas ir jādara vai nav jādara to lemj cilvēks pats,Ja dēlam pašam viss ir kārtībā un viņš ,savu iespēju robežās,ir uzņēmies atbildību par savu māti,kura pati to nespēj,tad kāpēc ne?cepuri nost!
Zive, nu bet- taču ne šeit. Ir e pasts ih61@inbox.lv, ir http://vesels.latvianforum.net/ , te taču nē,Tu taču zini. Bet viss ir ārstējams.
Kā teiksi.
Neņem ļaunā, nezināju, ka labāk, kā pats norādi 21:46... Ne jau par savu jautājumu es...

p.s. es te tā nopietni cenšos strādāt ar sevi... Vienatnē pagrūti... Jāiestrādā jauni, veselīgāki ieradumi, bet veco ieradumu inerces spēks vēl nav atkāpies... Iespējams, kaut kad uzrakstīšu arī pati...
Vari rakstīt. Ļaunu prātu es neturu, bet neesmu arī galīgi bezkaunīgs. Un nevajag ārkārtīgu gribasspēku, tikai drusku un pastāvīgu.
Re: Mājas-Bezmiegs-Slimnīca-Mājas......
29.10.2017 11:16
Cik mammai gadu?
Tu jau atbildēji 19:54..... a es patiesībā domāju ka nenormālie ir normāli un normālie nenormāli jo pēc tādiem standartiem arī es neesmu normāls. Nu- ko lai es daru ja vairākums ir tādi ne visai sapratīgi un daži citi viņiem liekas pasisti?:))
Vispār- nav nekādu nenormālo un normālo. Ir atšķirīgie un standartā domājošie. Domāju ka to pat pavisam drīz atzīs visi.
Domāt var tā kā labāk sanāk...arī standartveidīgi domājošie nav slikti.. bet nestandartā domājošie mēdz sasniegt kaut ko īpašu dažreiz.
Re: Mājas-Bezmiegs-Slimnīca-Mājas......
30.10.2017 22:08
Pag, pag... kāds šai tēmai sakars ar šo spriedelēšanu?
Re: Mājas-Bezmiegs-Slimnīca-Mājas......
31.10.2017 15:42
Mums te atkal Ivars un Ilze...

Ivaru atstāju, jo nav gānīšanās.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 3?
Ziņa: