Māte alkoholiķe.

Aizsāka fyfffffffffff 

Labdien! Man ir 12 gadi un manai mātei ir problēmas ar alkoholu. Man ir brālis. Mēs dzīvojam bez tēta taču kad viņa dzer bieži vien tētis mūs savāc pie sevis. Mēs to vairs nevaram izturēt. Agrāk viņai lielais plosts bija vienreiz 2 gados. Bet šī gada (2017) sākumā viņa dzēra un vectēvs veda viņu uz Straupi tad viņa bija normāla bet pēc tam atkal sāka. Pirms dažiem mēnešiem viņu aizveda uz Jelgavu un tagad līdz Augusta beigām viņa nedzēra. Viņa vienmēr bija teikusi ka vairs nedzers, bet viņa to dara atkal un atkal. Tūlīt sāksies skola bet viņa dzer. Es nesaprotu kāpēc citiem tā nav? Citiem ir foršas ģimenes bet mums ir murgs. Ko mums darīt?
Re: Māte alkoholiķe.
20.08.2017 18:36
Smagi, neatbildāmi jautājumi.

Kas par Jums pašlaik rūpējas?

Ar tēvu nav iespējams dzīvot?

Kas Jums palīdzēs nopirkt visu skolai nepieciešamo?

Ar māti neko nevar izdarīt, atkarība no alkohola un vēlēšanās to dzert nav tik vienkārši risināma lieta. Ja viņa saka, ka nedzers, tad tic, ka to spēs, -- viņa nemelo. Bet tātad nespēj.

Nav zināms, vai viņa savu problēmu ar šo tieksmi atrisinās. Iespējams tas ir, bet tikpat labi cilvēka dzīvē tas var nekad nenotikt.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 25?
Ziņa: