kā atkratities no miega zalem??

Aizsāka vulgaris 

vulgaris
kā atkratities no miega zalem??
04.06.2017 16:44
Alkoholu vairs nedzeru tik bieži ,bet bez diviem lorafeniem nevaru vispār gulēt! Tā ir kaut kāda narkotika, jo nedzerot man ir baigi šausmīgas lomkas un liekās ka nosprāgšu. Ģimenes ārsts teica, ka atkarības no viņas nevar būt un ka tās ir iedomas vai arī no tā, ka nedzeru vairs, bet instrukcijā rakstīts, ka benzodiazepami var izraisīt atkarību. Varbūt šeit kāds ir ticis nost no lorafena?
Re: kā atkratities no miega zalem??
06.06.2017 16:19
Vienkārši pakāpeniski beidz lietot. Ja nevari, tad atliek vien turpināt "ārstēšanos". ¯\_(ツ)_/¯
Un benzo arī ir narkotikas ar nosacīti īslaicīgu terapeitisku efektu. Arī alkohols ir narkotika (viena no postošākajām), tikai legāla. Ko nu?
Šajā tēmā "ož" pēc depresijas... Stress, "huiņa, muiņa" (piedodiet, komentēju ar aizsietām acīm), alko kāpēc? Lai aizmirstos? atslēgtos? cits variants?... Palīdzēt var vai nu psihoterapija vai antideprersanti... vai Mārcis Jencītis (gagaga)...
vulgaris
Re: kā atkratities no miega zalem??
10.06.2017 16:41
kāds pie dirsas vēl Jencītis vai antidepresanti?? vienkārši man ikdienā ir liels stress un es taa atslabinos un es domau dzert talak tas miega zales, cerams uz vecumdienam nebusu galigi debils palicis no vinam, jo atmest nav reāli!!!!
Nu tad nafig jautāt bija, ja neko negribi mainīt... Sūdīgs atslābināšanās veids Tev - vieglākais, bet, tālu ne tas labākiais.
Mācies pašmācībā relaksācijas, meditācijas... Pilns i-netas ar visvisādiem paņēmieniem. Ko tad Tu domā, tikai Tev vienam stress??? Kad nodzersi smadzenes, varēsi stasigāt patoloģiski laimīgs... Kas zin, varbut tā labāk...
Re: kā atkratities no miega zalem??
10.06.2017 23:04
Brīnos, kas tas par ģimenes ārstu, kas būtu gatavs līdz vecumdienām to izrakstīt un vēl stāsta, ka atkarība nevar būt. Es jau padalītos ar šī neģēļa vārdu.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.06.2017 23:05 by Synapscape.
Ā, no tā, kas zināms... Tieši par lorazepāmu tur nav info, bet shēma noteikti tā pati... Jāatradinās pakāpeniski, pakāpeniski samazinot devas. Parasti gan jārisina pamatproblēma - jāmēģina novērst stressu izraisoši cēloņi, jāatrod iekšējs līdzsvars, smadzenes jāradina veicināt dabisku prieku, bet sākumposmā var palietot antidepresantus (nu, tur variācijas par tēmu katram būs individuālas)...
Varbūt kādai/am var noder links uz shēmām, kā pakāpeniski atradināties no benzodiazepīniem:

http://www.benzo.org.uk/manual/bzsched.htm#s6

Tā, no manis viss. Šajā lappā ne gudrību, ne prieku nesasmelties...
Re: kā atkratities no miega zalem??
11.06.2017 17:08
Benzodiazepīnu lietošana nav saistīta ar paaugstinātu demences risku, bet ir daudzi citi riski, īpaši tos strauji atceļot. Pat delīrijs un psihozes. Tieši tāpēc jāatceļ ļoti lēzeni un, ja rodas bezmiegs, tad var īslaicīgi izmantot kādu antihistamīnu. Zinu, ka Latvijā izmanto, piemēram, Tavegyl.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 9?
Ziņa: