Kratoms pret paģirām un depresiju?

Aizsāka Fēlikss 

Fēlikss
Kratoms pret paģirām un depresiju?
17.04.2017 00:44
Pēdējā laikā ir dzirdēts par šādu brīnumlīdzekli alkohola paģiru un depresijas mazināšanai. It kā ASV esot ļoti populārs. Vai kādam ir ar to pieredze un kur to Latvijā dabūt?
Re: Kratoms pret paģirām un depresiju?
22.04.2017 22:23
Kratoms ir opioīds, līdzīgs heroīnam. Spēcīgi narkotisks. Vienīgais cilvēks, ko zinu, kas Latvijā to bija pamēģinājis, bija tieši no šī foruma. Viņam esot ļoti paticis un gribējis vēl. Tas vien pierāda, ka šī kratoma daba nav nemaz tik nevainīga.

ASV pārāk daudz cilvēku sāka lietot kratomu, vairs nespēja aizliegt. Par ASV komentāru nav, tā valsts iet uz pagrimšanu un iznīcību. Tas jau nenozīmē, ka mums jāseko līdzi.



Edited 1 time(s). Last edit at 22.04.2017 22:24 by Synapscape.
Samurajs
Re: Kratoms pret paģirām un depresiju?
24.04.2017 19:27
Kratoms nav opiāts.Viss no devas atkarīgs.Vidēja deva-darbojas kā speed.Liela deva un darbojas kā heroins.nu vismaz līdzīgi.Pats esmu to mēģinājis kad centos tikt valjā no opiātu atkarības.Nekādu izcilo atvieglojumu tas man nesniedza.....Bet ja nu alkohola abstinence,tad viss var būt!!!
Re: Kratoms pret paģirām un depresiju?
01.05.2017 13:07
gluži pretēji, tas nav opiāts bet darbojas Kā opiāts un es zinu cilvēkua, kas ar to aizvieto heroīnu.
Re: Kratoms pret paģirām un depresiju?
02.05.2017 01:22
Esmu dzirdējis, ka aizvieto tāpēc, ka heroīns nedod vēlamo efektu un vajag ko stiprāku. Vismaz tajās valstīs, kur to cenšas aizliegt, ir tāds viedoklis.
Jūs vispār zināt, ka kratoms Latvijā ir aizliegts? Man čoms cietumā sēž tieši šī dēļ. Pasūtīja 50g un muita izņēma.
Pirms tam gan bija nosacīti tiesāts par fentanila un klonazepāma glabāšanu un pēc kratoma izņemšanas specvienība veica kratīšanu īpašumā, kur atklāja šļirci ar sintētisko narkotiku pēdām. Tas noteikti pastiprināja sodu, bet tik un tā uz papīra sēž par narkotiku kontrabandu (kratomu).
LLP kā saka.
Tas ir kaut kāds vājprāts, ko te lasu. Atceros, ka pirms 15 gadiem tas bija brīvi pieejams veikalos. Rīgā mikrorajona iekšpagalma pārtikas veikalā aiz stikla paciņās pie cigaretēm stāvēja, jebkurš bērns varēja nopirkt. Tas nebija spaiss. Viegli nomierinoša tēja, ko varēja pirms kontroldarba skolā izdzert un neviens nemanīja. Reti kuru interesēja, tiešām tikai skolēnus, jo no izdzertas alus pudeles lielāka jautrība.

Absolūti neiedomājami kaut ko tādu apkarot un vēl ielikt cietumā? Es saprastu, ka medītu pārdevējus, bet pilns internets, kur šo var pasūtīt, kas šķiet stulbākais te. Varbūt tas Latvijā agrāk pieejamais nebija īstais kratoms, bet nu internetā atsauksmes līdzīgas. Nekas vairāk par nomierinošu tēju tur nav.
Šis nav tas pieminētais gadījums? Lai gan runa par 500g, nevis 50g. 50g jau gaužām maz, ja lieto tējkarotēm.

https://www.delfi.lv/news/national/criminal/vid-pasta-sutijuma-uziet-puskilogramu-bistamas-psihotropas-vielas-kratom.d?id=51773339
Jā, tieši tā. 50g bija pietiekami. Tas delfos ir cits gadījums. Mazāk par 50g pat nevar nekur pasūtīt, tas ir pāris reizēm tikai. Tā kā labāk par kratomu vispār aizmirst.
Re: Kratoms pret paģirām un depresiju?
28.07.2020 08:28
Nepaveicās cilvēkam. Cik atceros, efekts tiešām nebija spēcīgāks par gaišo aliņu. Atkarības potenciāls gan pastāv, bet daudzi Rietumos izmanto, lai "nokāptu" no smagākām vielām.



Edited 1 time(s). Last edit at 28.07.2020 14:06 by crucial333.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 16?
Ziņa: