Seks izmantota bērniibā

Aizsāka Nsss 

Biju seksuāli izmantota bērnībā no vectēva. Neviens to nezināja, jo neteicu. Tā var būt ka tagad manos 30 plus sāk izpausties sekas..tieksme uz lieliem vīriešiem, lieliem falljem, orālo seksu utt. No šī visa man līdz šim bij paniski bail, bet tikai 30 apzinajos sevi ka sieviete. Tagad vel bez taa visa virkne viskautkaa. Lūdzu nekomentēt ar sarkasmu!
Jā ,tā var būt...tur jārok dziļāk....jāsaprot kas ir kas...

Varbūt tās nemaz nav sekas...Jūs tagad savos 30+ sevi sākat apzināties kā sievieti,iepazīstat savu sievišķību ,iepazīstat savu seksualitāti ,savas fantāzijas utt....varbūt Jūsu gaumē vnk ir tādi vīrieši,varbūt Jums sagādā baudu orālais sekss....agrāk Jums tas šķita nepieņemami,bet tagad izrādās ,kas tas tomēr ir tas ,kas Jums ir vajadzīgs....Jāsaprot vai Jums tas traucē?

Protams,vectēva "varoņdarbs",ja tas nav izdzīvots,izsāpēts,atlaists-jauc to visu spēli...
Re: Seks izmantota bērniibā
07.04.2017 17:38
Es ieteiktu psihoterapeitu -- tādu, kas patīk, droši vien vislabāk būtu sieviete, bet tas gan pašai jāizlemj, jo ir arī psihoterapeiti vīrieši, ļoti maigi pēc dabas (bez ironijas, vnk tādi viņi ir), kuri arī labi var palīdzēt. Jānotestē kādās pāris vizītēs, un tad var izlemt.

Šī vēsture vienkārši ir jāizstrādā, lai vari saprast, kāda īstenībā esi, ko gribi šai dzīvē, kādu seksu, darbu, attiecības. Seksuāla izmantošana bērnībā grauj personības robežas -- tāpēc ir tas apjukums.

Parasti līdzīgi notikumi ir vēl kaut kur dzimtā, tas psiholoģiski pārmantojas.

Tev īstenībā ir paveicies, ja tā vispār drīkst teikt, jo psihiatrisko slimnīcu visu tipu nodaļas (slēgtās un atvērtās) ir pilnas ar tādām sievietēm, bet viņas tikai zāļo un zāļo, kamēr tās paliek bez prāta.

Pieaudzis seksuālās izmantošanas upuris diemžēl mūsu valstī nekādu bezmaksas palīdzību nevar saņemt, bet psihoterapeiti mēdz būt pretimnākoši cenu ziņā -- ja vien cilvēks ir motivēts un ir kādas naudas grūtības.

Neko citu gudrāku nevaru ieteikt, jo no tā visa sekas ir dažādas, katrs cilvēks ir atšķirīgs.

Var vienīgi piebilst, ka katram cilvēkam ir savi seksa noslēpumiņi, un Tu neizklausies nekāda patoloģiskā. Kas nu patīk, tas patīk. :) Ir sievietes ar tādām interesēm arī ar labvēlīgu bērnību.



Edited 2 time(s). Last edit at 07.04.2017 17:45 by Runcene.
Man netraucē, pārāk patīk, vnk domāju no kā, kapec...man sekss nav svēts, vīriešos saskatu tikai seksa objektu, negribu vīrieti kā vīru... nav tālu, lai vel sāktu ar to pelniit naudu. Jā, ir bijušas vilšanās vīriešos, varbūt tikai tāpēc. Bet kura normāla sieviete jau pirmajā reizē uztaisa orālo un norij spermu un grib vel un vel?! Atvainojos par atklātību
nu ja netraucē,kur problēma?
kāpēc nevar pirmajā reizē taisīt orālo un rīt spermu,ja abiem ir labi un abiem patīk...?
Jums jau otrā tēma par seksuālām problēmām...te diezvai kāds palīdzes sevi izprast,izprast cēloņus meklējiet palīdzību pie kompetenta speciālista-tas būs vislabākais risinājums....
Ok, laikam jau...bet šo to jau sāku saprast, paldies
ar palīdzību no malas tas būs vieglāk ,krietni vien padziļinātāk un nopietnāk...tikai tas,ka dārgs prieks...
Re: Seks izmantota bērniibā
07.04.2017 22:06
Nujā, cilvēki kautrējas un visu sadala vairākās tēmās vai pat maina nikus, bet es parasti cenšos iedziļināties, un tas mazliet jauc galvu, bet to var saprast, jo varbūt bail, ka kāds izsmies u. tml. Tēmas ir pat trīs, arī par distoniju. Tā kā mans ieteikums paliek spēkā -- nebojā sev dzīvi un sāc sevi iepazīt. Lai kāds mēs katrs esam, mums ir arī veselā, stiprā daļa, ar kuras starpniecību var piekļūt tai, kam nepieciešama palīdzība.
Paldies, ar distoniju tagad viss ok, no rītiem skrienu..viss viss uzlabojies ar pec Noofen , tagad vnk esmu palikusi baigi aktiiva :) kkā nesaprotu kā to var redzēt, kādas tēmas man bijušas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 16?
Ziņa: