Antidepresanti

Aizsāka Kii 

Antidepresanti
20.03.2017 00:09
Sveiki visi!
Esmu uz antidepresantiem, jau no iepriekseja gada janvara. Saku ar fluoksetinu. Pamazam saku justies labak, bija energija un paradijas velme dzivot, bet tad viena momenta sakas viss no sakuma neko vairs negibejas un labak vairs nepalika.. tad julija saku lietot sertralinu.No sakuma bija tiraka elle, plasak neko negribu aprakstit.. vnk elle. Kops lietoju sertralinu esmu ka zombijs, sausmigs nogurums, nav motivacija vispar kaut ko darit un viss riebj. Citrez uznak panikas lekmes, esmu nepartraukta stresa.. Iespejams, vajadzeja nomainit jau sen (nenosodiet mani,ludzu), bet daudziem vins palidz un cereju ka man ari palidzes, turklat paiet laiks kamer iedarbojas, nogurums ar laiku pariet utt. Garstavoklis ir parsvara normals, reti pinkskis uznak, bet ar to nepietiek.. Tapec iesu atkal pie arsta.
Es veletos, lai Jus padalitos sava pieredze, kuri antidepresanti Jums ir palidzejusi un Jusuprat ir viss labakie?
Zinu ka ar antidepresantiem vien nepietiek, lai tiktu pari depresijai un atgadinajumus nevajag, tapat ari ceru ka viens otru komentaros nemeginasiet atkal aplikt, jo katram sava taisniba. Paldies!


Vel es gribetu Jums pajautat varbut kads zin ka sauc antidepresantu, kurs ir tadas stikla kapsulas elligi negarsigs skidrums, atceros kad man bija 17 es dzeru ar sirupu, jo vinu pasu nebija reali iedzert. Neatceros nosaukumu, jo tad nemaz nezinaju, ka man ir depresija, arste tikai mani omitei pateica, savukart ome teica, ka tie ir vitamini, kuri man pietrukst...
Re: Antidepresanti
20.03.2017 12:36
Pēc manas pieredzes bedres stāvoklim laba kombinācija ir escitaloprams (AD) kopā ar flupentiksolu (preču zīme -- fluanksols) (neiroleptiķis, bet mazā!!! devā, taču to psihiatri zina).

Citiem palīdz vecum vecais amitriptilīns.

Vēl citiem neiroleptiķi mazās devās -- kvetiapīns (daudz preču zīmju nosakumu), hlorprotiksēns (truksāls).

Un vēl ir svarīgi nemest nost zāles, ja kaut cik palīdz. Vai nu lieto vai nelieto.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 22?
Ziņa: