Šizofrēnija un zāļu blaknes

Aizsāka Haralds00 

Haralds00
Šizofrēnija un zāļu blaknes
04.03.2017 09:58
Pēdējā dzīves laikā jūtos ļoti lēnīgs, ir pilnīgs interešu zudums. Draugi arī no manis novēršas, vairs negrib satikties kā agrāk. Tik cik izdaru darbu, mājās eju un guļu. Pēc internetā lasītā man ir aizdomas, ka tas ir psihiatra izrakstīto zāļu rezultātā, lai gan psihiatrs uzskata, ka tās ir nesaistītas pārmaiņas manā dzīvē un personībā. Man pirms diviem gadiem atklāja šizofrēniju, lai gan gāju pie psihiatra, jo bija paaugstināts stress, izrakstīja zāles, stress pārgāja un ap to laiku sāka zust intereses un pārējais.
Visvairāk pietrūkst tas draugu aspekts. Jo vairs ar tiem netusēju, alkoholu vairs arī nedrīkstu lietot. Viņiem nepatīk, ka es tāds nerunīgs, bet man pietiktu tikai pasēdēt klāt pie kāda, lai izjustu cilvēku tuvumu.
Tas var būt no zālēm vai tam var būt kādi citi iemesli?
Haralds00
Re: Šizofrēnija un zāļu blaknes
04.03.2017 10:13
Man bija sajūta, ka visi runā sliktu par mani. It īpaši sveši cilvēki uz ielas aiz muguras. Sapratu, ka tā tas nevar būt, visu laiku iedomājos, aizgāju pie ārsta. Nekādu halucināciju nebija, tāpēc biju pārsteigts par savu diagnozi. Bet nesen vēl izmēģināju zāles vairs nedzert, bet tad palika vēl sliktāk ar veselību nekā sākumā, sāku saklausīt arī reālas lietas, tāpēc skaidri zinu, ka tomēr ir šizofrēnija. Tā ir progresējusi kopš dzeru zāles.
Zāles vairs nevaru atļauties nedzert. Esmu samierinājies ar to.
Re: Šizofrēnija un zāļu blaknes
04.03.2017 14:20
Meklē sabiedrību līdzīgu cilvēku vidū, kur Tevi sapratīs. Vari piedalīties forumā, varbūt atrodas kāds, kas nav tik prasīgs pret to, lai Tu aktīvi komunicētu.

Es nezinu, vai šizofrēnijas pacientiem ir kāda biedrība vai tml. Pameklē tīmeklī, internets tātad Tev ir pieejams.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 19?
Ziņa: