Vai Valdoxan var likt klāt pie Xanax un Stillnox?

Aizsāka laimonis3 

Vai Valdoxan var likt klāt pie Xanax un Stillnox?
07.02.2017 00:04
Draugam ir veģetatīvā distonija, kas izpaužas drīzāk kā slikts miegs, varbūt uztraukums un varbūt nedaudz sirds, bet nav lielu VD lēkmju. Viņš lieto Fluanxol, Xanax un Stillnox. Gribētos viņam ieteikt Valdoxan, bet vai to var savienot ar esošajām zālēm - vismaz uz laiku, kamēr paskatās, vai miegs uzlabojas?

Galu galā Valdoxan var pakaitēt tikai aknām un arī tad var laicīgi pārtraukt lietošanu, ja parādās pazīmes par tādu problēmu. Sliktāk nebūs?!

Psihoterapija viņam norit diezgan bezjēdzīgi - esot runas par to, ka nekas nav jāņemot pie sirds. Viņš nav sevišķs grāmatmīlis un arī ar mākslām neaizraujas, tāpēc ar šāda veida metodēm miera meklējumi nav īsti iespējami. Es gan klusībā ceru, ka varbūt Valdoxan viņu nomierinās un tad viņš pievērsīsies dzīves emocionālajai un intelektuālajai pusei - varbūt tā viņu līdz šim ir lieki uztraukusi un tāpēc viņš no tās ir vairījies.



Edited 3 time(s). Last edit at 07.02.2017 00:10 by laimonis3.
Re: Vai Valdoxan var likt klāt pie Xanax un Stillnox?
07.02.2017 13:28
Draugam? :)

Tā jau tās ripas nenopirksi. Lai ārsts skatās, kā uzlabot miegu.
Re: Vai Valdoxan var likt klāt pie Xanax un Stillnox?
08.02.2017 21:29
Bieži vien ārsts dod to, ko pacients prasa - gan izmeklējumus, gan zāles. Ja pacients ir aktīvs, interesējas par ārstēšanos un rūpējas par procesu, tad viss notiek. Ja nē, tad labi, ja tiek minimums un lētākais.
Re: Vai Valdoxan var likt klāt pie Xanax un Stillnox?
08.02.2017 21:58
Psihiatrijā būtu stulbi pašam kombinēt zāles.

Tur ar kokteiļiem jābūt uzmanīgam, jo bieži vien dažādas devas rada pretēju efektu, it sevišķi tā ir ar antidepresantiem, kam piemīt spēja izraisīt miegu.

Turklāt katram cilvēkam var būt citādi.



Edited 1 time(s). Last edit at 08.02.2017 21:58 by Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 16?
Ziņa: