Dzīves "gļuki".

Aizsāka Osis12 

Dzīves "gļuki".
23.01.2017 18:23
Sveicināti, pirmo reizi šeit rodos, jo sāk rasties ļoti dīvaina situācija, sākumā es to , protams, neuztvēru nopietni. Tātad ir tāda situācija kā lai nosauc kā dzīves "gļuki"( apstāšanās). Pirmo reizi tās bija sēžot darbā no rīta, daru kautko darāmu un jūtu ka viss apstājas uz sekundi 3-5s. Un tad attopos kādā brīdī. Nav nekad tāds novērots un būts. Nēesmu cilvēks ar psihiskiem traucējumiem, ar garīgo atpalicību. Bet šobrīd es jau reizi nedēļā tiek kautkas apstādināts, kas jau regulāri sāk rasties. Ļoti 'divainas situācijas un pašam paliek nēerti. Zinu ka tas izklausīsies stulbi no malas ja kādam to stāstīšu, bet vai par šo vajadzētu uztraukties? Sāpes itkā nekur nekas nav, viss ir normāli. Tāda sajūat ka pasaule apstājas uz tām sekundēm, kautgan patiesi nezinu, varbūt tā arī ir. Hmm.
Vai tas nevar ietekmēt no nervozitātes, datorlietošanas, alkohols? Esmu Ļoti jauns pacients:(

Būšu pateicīgs par palīdzību. :)



Edited 1 time(s). Last edit at 23.01.2017 18:27 by Osis12.
labais
Re: Dzīves "gļuki".
23.01.2017 18:41
Varbūt mazā epilepsijas lēkme. Tā nav psihiska slimība, nav atpalicības pazīme.. saistīts ar nepareizu elektrisko impulsu izlādi smadzenēs bet tas tikai pieņēmums.
Re: Dzīves "gļuki".
23.01.2017 20:09
Jā, es laikam teiktu to pašu.

Ja tas turpina traucēt, mēģini nedzert NEMAZ un apskaties, kas notiek.

Ja tas joprojām piesakās, meklē labu neirologu. Epilepsija parasti kļūst arī par psihiatriju tiem cilvēkiem, kas nemāk tikt ar šo situāciju galā.

BET

Ja tas ir no spriedzes (mēģini saprast, kas notiek īsi pirms tam), tad tā varētu būt psihoterapeita joma.

Psihiatru es atstātu pašās beigās.

Bet 100% neapgalvoju neko, tie ir pieņēmumi. Parunā ar vecākiem, brāļiem, māsām, ja tādi ir, vai kādam nav bijis kas līdzīgs. Psiholoģiskas problēmas ģimenē utt.
labais
Re: Dzīves "gļuki".
23.01.2017 20:30
Var gadīties arī ka monitors nav īti labs, ja nav laptops vai apgaismes lampas darbā... nav vēlama gaismas mirgošana ar tīkla frekvenci-50 hz, kas raksturīga luminiscentajām lampām, tas var stimulēt smadzenes uz beta un gamma frekvenci un novest pie tās problēmas, vēl var lietot mikroelementus un vitamīnus- vairāk tos kas nomierina un noņem krampjus, sevišķi ja mēdz noraustīties muskuļi vai acu plakstiņi. Limfostimulatori dara brīnumus jo var būt no alkohola kaitīgas vielas organismā..vēl citu cēloņu dēļ arī ..
labais
Re: Dzīves "gļuki".
23.01.2017 20:36
Attiecībā uz datoru vēl jāzin ko ar to dara, nav vēlams ja ekrānā kaut kas mirgo pārāk ātri, acs to īsti nejūt, bet tur varianti var būt- kaut kādas spēles kur tas tā notiek u.c varianti..
labais
Re: Dzīves "gļuki".
23.01.2017 20:39
Vēl arī akustiski var stimulēt smadzenes- jāzin ko klausies.. daudzi iebrauc auzās un ārsti to īsti nezin.. Var gadīties ja daudz klausās kaut kādu muziku ka jāmaina tā vai mazāk jāklausās.
lasu un brīnos
Re: Dzīves "gļuki".
24.01.2017 12:18
Interesanti, kur rodas tādi "dīvāna zinātnieki" kā labais...
labais
Re: Dzīves "gļuki".
24.01.2017 13:43
Redzi- lasu un brīnos- mani vismaz var nosaukt pēc nika un arī pēc vārda. Tāpat var pārliecināties ka ārstus vairs neapmeklēju.. a tevi? Ir tev niks? Jeb kā tevi uzrunāt?
labais
Re: Dzīves "gļuki".
24.01.2017 13:49
Ja Tev ir viedoklis, tad taču neesi te pirmo dienu, kāpēc neraksti ar savu niku? Vari pateikt? Jā- man ir viedoklis un es nebaidos to izteikt puslīdz publiski, varētu arī ar vārdu un uzvārdu, es nekaunos un nebaidos atšķirībā no Tevis.
labais
Re: Dzīves "gļuki".
24.01.2017 13:59
Par Tavu jautajumu- kur tādi kā es rodas? Rodas no tā ka meklē risinājumu neskaitāmām veselības problēmām, nežēlojot neko un riskējot ar visu. Un to atrod, problēmas atrisina un ne tikai sev... To ko es rakstīju, es esmu lietojis, šoreiz tātad smadzeņu viļņu korekciju. Pats lietoju,ja interesē.
Ja ir vēl jautājumi, saki, nebaidies, Tu taču esi absolūti anonīms.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 14?
Ziņa: