kaut kāds čats vai atbalsta grupa

Aizsāka cilvēks no foruma 

kaut kāds čats vai atbalsta grupa
15.12.2016 18:05
Gribēju pajautāt, Facebook vai skype nav kaut kāda grupa cilvēkiem ar psihiskām problēmām? Gribētos jau aiziet uz kādu atbalsta grupu, bet tur vajag $$$ un tas ir smieklīgi, no kurienes smagi psihiski slimajiem nauda, ja nav spēka un produktivitātes strādāt :D principā tie, kam palīdzība visvairāk vajadzīga nemaz nevar atļauties terapeitu cenas :/. Varbūt varētu sataisīt kādu chatu vai grupu feisbukā? Esmu tādās ārzemju grupās, a latviešu nav?
Re: kaut kāds čats vai atbalsta grupa
15.12.2016 22:51
Latviešu viss ir apmēram tāds kā te. Vienu brīdi rosījās atbalsta biedrība "Saules zīmes", bet nezinu, ko viņi tagad dara.

Vēl ir calis.lv depresiju slēgtā grupa, varbūt ir arī FB, bet es nezinu.

Domāju arī, ka vari painteresēties par iespējām iet pie kāda studenta, piem., Psiholoģijas fak. (vai kā viņu tagad sauc). Tas ir daudz labāk kā nekas. Mana psihoterapeite arī tikai mācījās, kad sāku pie viņas iet. Tad īstenībā Latvijā teju visi vēl kaut ko mācījās, bija tikai daži jau diplomēti psihoterapeiti.

Es pati kādu laiku, apmēram 4 gadus, piedalījos vienā angliski runājošo forumā, un tas man ļoti derēja, bet tad latviski neviens par tādām lietām vēl daudz nerunāja vai darīja to tikai čukstus. Tur cilvēki tomēr var atļauties psihoterapiju, ir labāka sociālā palīdzība, viņi nav tik saspringti un labprāt atbalsta nabaga austrumeiropiešus. Viņi arī labi orientējas visādos jautājumos, ir nobriedušāki, pazīst sevi. Līdz ar to var arī labāk atbalstīt.

Protams, tā nav psihoterapija, bet vismaz kaut kas, nebūsi gluži viena.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 9?
Ziņa: