Juris Šveklis

Aizsāka neo00 

neo00
Juris Šveklis
28.11.2016 22:44
Šovakar LTV Aizliegtajā paņēmienā bija sižets par šī ārsta netīrajām praksēm. Varbūt ir kādam šejienietim pieredze ar viņu?
Re: Juris Šveklis
29.11.2016 12:23
Kas tur tik baisi netīrs? Jā, izrakstīja atkarīgajiem xanax pa 15 EUR, tā nav nekāda ārprātīgā zāle, kā te cenšas pasniegt.

Labāk ir narkoties, ja xanax palīdz? Nehumānā psihiatrijas uzskaite ir vainīga pie tā visa.

Jāatceras, ka ir atkarīgas personības, un tur mainīšanās prasa gadus, turklāt ar kaudzi speciālistiem, ko šite retais var samaksāt.

Aizliegtā paņēmiena vadītājs ir pilnīgs liberasts, un man nepatīk tādi stukači.

Atradis problēmu.

Protams, es neveicinātu xanax lietošanu, bet te ir no oda zilonis.

Turklāt atkarību jomā pārsvarā strādā sievietes, bet atkarīgi vairāk ir vīrieši. Viņiem nepatīk šāda situācija, un viņi neiet.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.11.2016 12:25 by Runcene.
Re: Juris Šveklis
29.11.2016 13:27
Es to raidijumu neskatijos (jo vispār TV neskatos) bet ziņu zinu. Juri Švekli zinu personīgi. Bet ne cieši. Vairāk biju saistīts ar viņa kolēģi, nelaiķi Uģi Ligeru. Bet žurnālistam par šo "vērtīgo" atklājumu vajadzētu iedot galvā...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Juris Šveklis
29.11.2016 23:24
Par šo ziņu esmu šokā, jo grūti noticēt, ka reāli labs dakteris tiks atlaists kaut kāda stulbuma dēļ! Rīgas satiksmes vīriņi saka, lai ieliek lapiņu ar tel. nr logā, pa kuru pēc tam viņi piezvana un iekasē naudu kabatā, centrāltirgū bērniem tirgo cigaretes, bet te nu esam atraduši grēkāzi!
Manu puiku šī gada sākumā ātrie ieveda slimnīcā ar traumu, dakteris Šveklis dežūrēja un operēja, tikai pēc operācijas ar viņu runāju, ne ar mājienu nelika noprast, ka vajadzētu maksāt. Pēc tam gājām uz pārsiešanām, neko nemaksāju, kaut būtu bijusi ar mieru, jo dakteris visu ļoti labi izdarīja, bet tā kā nekādu mājienu par maksāšanu nebija, tad bija kā neērti piedāvāt. Paldies Dievam un dakterim, viss ir kārtībā tagad puikam ar kāju.
Nu nespēju es sagremot, ka šādā liekulīgā veidā tiks atlaists labs ārsts, kuram no tā būs labāk? Un sabiedrība noskatīsies un neko? Nekad neesmu to darījusi, bet tagad tiešām būtu gatava iet kādā piketā vai ko tml. Nedrīkst tā atdot vienu cilvēku saplosīšanai, bet man arī trūkst padoma, ko darīt...
Re: Juris Šveklis
02.12.2016 14:01
Masu mēdiji visu laiku atdod kādu cilvēku saplosīšanai. :( Tā sacīt, upuris uz sabiedrības altāra. Pārējiem būs, kur nolaist tvaiku un dusmas.

Žurnālisti pārtiek no mēsliem.
Re: Juris Šveklis
02.12.2016 14:14
Precīzi.

kachenite +++

Varētu uzlikt smaidiņu, ja nebūtu tik riebīgi.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 14?
Ziņa: