uzmanības deficīta sindroms

Aizsāka Inga Didrihsone 

Inga Didrihsone
uzmanības deficīta sindroms
23.09.2016 10:32
Meita mācās 3. klasē. Manam bērnam ir problēmas koncentrēties, stundas laikā spēlējas, tāpēc skolotāja pārsēdināja viņu pēdējā solā. Viņa nav muļķe, ļoti laba muzikālā dzirde, angļu valoda patīk un labi padodas. Braukājam pie neirologa uz konsultācijām, dzer zāles, lai labāk koncentrētos. Šogad mainījām dzīves vietu un meitai iznāk mācīties jaunā skolā. Taču izskatās, ka skolotāja jau grib viņu uztaisīt par palīgskolas bērnu, neļaudama viņai iejusties. Skolotāja jau gados. Ko darīt? Vai tiešām tāds bērns ir ar zīmogu? Es taču drīkstu nepiekrist, ka viņu pārceļ citur. Ir taču citi varianti kā palīdzēt? Un kādi?
Re: uzmanības deficīta sindroms
23.09.2016 11:44
calis.lv būs daudz māmiņu, kurām ir bērni ar UDHS
Bez Tavas piekrišanas bērnu nekur aizsūtīt mācīties nevar. Skolotāja vienkārši tāpat- pēc savas vēlmes meitu citur aizsūtīt mācīties nevar. Lai tiktu speciālajā skolā, nepieciešams iziet pedagoģiski medicīnisko komisiju, kur novērtē bērna problēmas.
Jums tur, laukos, viena vienīga skola- bez citiem mācību variantiem?

P.s. Uzmanības deficītu un hiperaktivitāti veicina dažas pārtikas krāsvielas, ko pievieno bērnu saldumiem. Īpaši ar aktivitātes veicināšanu "izceļas" zilā krāsa. Pēc saldumu saēšanās mans radinieks arī skrien vēja spārniem (Viņš vēl skolā neiet). Ir vērts pasekot līdzi, kas tiek ēsts un kad tiek ēsts- uzturs ietekmē arī pieaugušo cilvēku uzvedību- kur nu vēl bērnus.
Inga Didrihsone
Re: uzmanības deficīta sindroms
23.09.2016 12:45
Viņa nav hiperaktīva, bet sapņotāja, Kā saka mākslinieciskais tips.
Re: uzmanības deficīta sindroms
23.09.2016 21:55
Esi viņu vedusi pie normāla psihoterapeita?
Inga Didrihsone
Re: uzmanības deficīta sindroms
24.09.2016 15:17
Nee, pie neirologa un skolas psihologa, kas testeeja.
Re: uzmanības deficīta sindroms
25.09.2016 18:18
Tas nekas nav. Labi, skolas psihologan to vajag papīriem, bet bez normāla psihoterapeita Tu nekā neizdarīsi. Neirologa zāles kādu laiku arī varbūt ir ok, bet tas nerisina cēloni. varbūt vajag ģimenes terapiju.

Ir labs centrs ar jaukām psihoterapeitēm "Līna", tieši ģimenēm ar bērniem.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 23?
Ziņa: