satraukums , sirts ritma darbiba

Aizsāka Kurgen 

Sveiki , man ir 25 gadi ,viss saakaas kad maacijos skolaa 9 klase , peeksnji uznaaca karstuma vilniss visi klases biedri teica eu kas ar tevi tu paliki sarkans , jutu kņudonu ausīs sāka kalst mute, un ļoti spēcīga bailju sajuuta iekša sirds sitaas kaa traka . Sapratu kkas nav kaartiiba tas atkartojas pa retam aizgaju pie gimenes arsta arsts teica ka tas ir dell augshanas eksameni utt tapecc tadas paraadiibas . labi nelikos ne zinis ik pa retam bija tadas lekmites . tad 2 gadi atpakal gulu gulta skatos tv viss mieriigi nav nekaadi uztraukumi peekshnji sirds sitas nenormaali aatri salecu kaajaa sausums mutee un kad tas paariet triic celjgali. izgaju kardio , eho velo utt viss ok arsts saka ka sirds kaa zirgam izrakstija metaprololu lietoju nekas nepaliidz saakuma tas bija kaa leekmes , tagad juutu ka sirds pie satraukumiem vienkarsi aritmiski leekaa ar pauzem takaaa kulenjo . Sportot baill jo sportojot pie slodzes tas arii saakaas ! ir dienas ka juutos enerģiski liekas kalnus varu gāast tad paedu pusdienas un atnaak taa sajuuta baiļu un diskomforta + sirds saak neritmiski klapeeet ! augums 178 , svars 73 vecums 25
Palidziet iesakiet ko dariit kaa riikoties , esmu sašutis un mokos 2 gadi biju provejis majaas pasportot piepumpeeties utt asisnspiediens uzleca uz 200 ++ ljoti sabijos ka nav kads insults no taa ka taa asinspiediens celjas !
rakstiet varbuut kaads atrodas sheit kas man sniegs padomu un iespejams radishu risinaajumu
Ar cienu Kurgens
Re: satraukums , sirts ritma darbiba
10.03.2016 19:17
Loti jau izklausaas kaa panikas leekme.
Jā man gimenes aarsts arii kko tamliidziigu teica izrakstija to blokatoru tabletes dzeru 6 menesi nepaliidz sakumaa bija taas leekmes takaa loti pamanaamaas (asas) tagad vienkarsi gulot gulta skatos tv un juutu ka ik pa briidim sirds taka uzmet kuuleniiti . un uzreiz liek aizdomaaties wtf ! diezgan riebiigi iipashi ka reali ir kkads stress tad ir reali panika sirds klape kuleņo utt ! aizdusa utt pat tagad liekot šo rakstu uzmeta kuuleni kadas 2x ! peec jaungada sviniibam no rita pamodos nemos pa majam atgulos guultaa saka sirds raustiities pielecu kaajaas nenormaali atri dauzas izsaucu atro palidzibu uztaisija kardio uzradija sinusa tahikardija iedeva zales aizbrauca pec taa nemu holtera monitoringu izgaju EHO arsts saka sirds kaa zirgam ! Varbut risinajums ir psihiatrs ?
Re: satraukums , sirts ritma darbiba
10.03.2016 21:08
Nez vai vajadzētu uzreiz sākt ar psihiatru.

Drīzāk psihoterapeits. Panikas lēkmju sakne ir kaut kādi tautā sauktie mazvērtības kompleksi, domāšanas maldi, pārāk liela sevis šaustīšana un tamlīdzīgas lietas -- tātad psiholoģiskie faktori. Protams, daudz dziļāk un niansētāk, nekā uzrakstīju, bet, kad runa par panikas lēkmēm, it sevišķi jauniem cilvēkiem, nekādi nevaru saprast, kurš pirmais to pabāza zem medicīnas un psihiatrijas.

Psihiatrs šai stadijā būtu kā ar ložmetēju pa odu.
Re: satraukums , sirts ritma darbiba
11.03.2016 13:15
Sirds saraujas apmeeram 100 000 reizu diennaktii, un tas nav nekas neparasts ka sirds kaadreiz izdara ekstrasitienu, tas nav nekas biistams. cilveeks visbiezaak juut to, kad atrodaas miera staavoklii. Probleema ir taja, ka tu saac uzreiz domaat wtf. Stresa liimenis paaugstinaas, izdalaas adrenaliins, kas savukaart izsauc sirdsdarbiibas paatrinaasanos, sirds saraujas ar lielaaku speeku. Tu turpini domaat " tuliit buus infarkts, insults," izdalaas vairaak adrenaliina, simptomi pastiprinaas liidz iestaajas panikas leekme.
Tu esi parbaudiijis sirdi, tur viss ir kaartiibaa. Iesaku aiziet pie psihologa, kas tev paskaidros kas ir panikas leekme, kapeec taa rodaas. Palasi interneta par panikas leekmeem, ir loti daudz informaacijas anglu valodaa. Ar sirdi tev viss ir ok, taa ka sporto drosi.



Edited 1 time(s). Last edit at 11.03.2016 13:16 by 123.
paldies par info , taka varu droshi sportot ! tiesham aizieshu pie psihologa ! atvainojos pie psihologa vai psihiatra ?
Re: satraukums , sirts ritma darbiba
11.03.2016 21:29
Saakumaa pie psihologa. :)
Es gan sāktu ar ģimenes ārstu. Tikpat labi var būt veģetatīvās nervu sistēmas traucējumi vai kas hormonāls/kāds no dziedzeriem.

Jebkurš psiho*** uzreiz sāks ar "xanax" utml. benzo-labumiem, pie kuriem pamatīgi pierod un kuri darbojas īslaicīgi.

Kurgen - sāc ar ģimenes ārstu un paskaties vai nav kas ne-psiholo/psihiatrisks. Tikko aiziesi pie kāda no augstākminētajiem, tā tev uzliks "birku" un miers, kā arī iestāstīs ka "dzert antidepresantus ir normāli" utt. Atstāj to kā "pēdējo" variantu.

Rakstu, par cik 16g "slimoju" ar bipolāro un to "virtuvi" zinu diezgan labi.
Re: satraukums , sirts ritma darbiba
12.03.2016 14:43
Psihologi zāles neraksta. Psiohoterapeiti ļoti reti. Abi divi konfidenciāli, anonīmi, birkas nekar.

Psihiatri tikai to vien dara, bet mēs pie viņa neaicinām iet.

Veģetātika arī ir psihologa/psihoterapeita lauciņš.

Un ģimenes ārsti ir tieši pirmie veģetātikas zāļotāji, kas ir aplam.

Tā kā varbūt koridorā biji, bet ķēķī gan nē.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.03.2016 14:51 by Runcene.
Re: satraukums , sirts ritma darbiba
12.03.2016 17:32
Pilniigi piekriitu tev, Runcene.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 1?
Ziņa: