Reibums no Aflubin

Aizsāka Maija23 

Maija23
Reibums no Aflubin
03.02.2016 14:45
Cerams, ka šī ir īstā sadaļa, kur to rakstīt. Bet jau gadiem cīnos ar depresiju un, liekas, esmu atradusi tam risinājumu.
http://www.delfi.lv/skats/zinas/aflubin-no-daziem-pilieniem-lidz-renstelei.d?id=47016985
"'Aflubin' - no dažiem pilieniem līdz renstelei"
Pēc šī raksta izlasīšanas pamēģināju šorīt aptiekā nopirkt šo līdzekli. Ne gluži lai apreibinātos, bet tikai lai paeksperimentētu. Tā teikt, kā tādu joku - vai tiešām? Dzirdējusi biju, bet nekad nebiju lietojusi.
Lai gan mans iepriekšējais vīrietis, ar ko biju kopā un kam patika lietot narkotikas, bija stāstījis, ka ar Aflobin var apreibināties, bet baigi tas nekur netiek reklamēts, jo baidoties, ka aizliegs.
Lai vai kā, tagad jau dazas stundas būs pagājušas un esmu tikusi cauri gandrīz visai pudelītei. Sākumā no dažiem pilieniem neko nejutu. Bet vēlāk pamanīju gripai līdzīgu simptomus (jocīgi ne, it kā lidzeklis pret gripu :D). Vēlāk gan sajutu ko jocīgu, tā kā domas mainījās, likās reibst kā no alkohola nedaudz, bet savādāk. Nevaru aprakstīt tās sajūtas. Uz īsu mirkli, dažām minūtēm. Vēlāk atkal pārgāja.
Tas nav svarīgi. Ko es novēroju, ka tagad jūtos nenormāli mierīgi, lai gan efekts it kā ir pierimis, bet daži gripai līdzīgi simptomi joprojām ir. Un es jūtos tik mierīgi, kā mēnešiem neesmu jutusies. Jau gadiem esmu cīnījusies ar nomāktu garastāvokli, ikdienā vispār nesmaidu, bet nu man jau smaids divas stundas nenoiet!
Vai tas var būt, vai Aflubin ir izārstējis manu depresiju?
Kādas ir aktīvās vielas šai preperātā? Kāds vai izskaidrot tā iedarbību? Un vai kādam ir bijusi līdzīga pieredze?
Re: Reibums no Aflubin
03.02.2016 15:15
Tā ir kaut kāda homeopātija.

Varbūt no sastāvā esošā spirta apreibi :)

Jūtīgākiem ļaužiem tā mēdz būt.
Re: Reibums no Aflubin
03.02.2016 16:02
Homeopātija jau nozīmē līdzīga ārstēšana ar līdzīgu. :D
Pats papētīju sīkāk. AFLUBIN pamatā sastāv no 3 augiem. Divi no tiem botānikas grāmatās uzskaitīti kā indīgi. Trešais šaubīgs ārstniecības augs
Aflubin sastāvā esošā ACONITUM NAPELLUS jeb tautā pazīstama kā ZILĀ KURPĪTE lielā daudzumā var izraisīt diezgan ātru nāves iestāšanos. Sētvija arī nav diez ko labāka. Mazākā daudzumā blakus krampjiem, sliktai dūšai, drudzim līdzīgiem simptomiem var būt arī reibonis un viegla apziņas aptumšošanās - varbūt kādam patīk, bet alkohols gan jau krietni lētāks sanāk.
Bet vispār esmu tagad sašausminājies kādus sūdus vēl mūsdienās pārdod kā bezrecepšu zāles. Pat ja šie augi ir mikrodevās - nekas labs pie gripas tas nevar būt!
Varbūt tāpēc Latvijā ir pēdējā laikā tik augsti mirstības rādītāji no gripas...
Re: Reibums no Aflubin
03.02.2016 16:25
Nav runa par mikrodevām, homeopātijas atšķaidījumi ir kā piliens pret okeānu, molekulārās atmiņas teorija.

Bet indīgie augi Tevis minētajās mikrodevās ir daudzu medicīnas preparātu sastāvā, nevajag tāpēc ēst laukā visu iepakojumu, bet ar aflubīnu nevienu nevar noindēt, var tikai piedzerties.

Kad senākos laikos medikamentus (arī augu izcelsmes) mēdza fasēt pulveros, iznāca ne viena vien veiksmīga slepkavība, kad upurim tējā sabēra tā pavairāk. Tagad var no kapsulām sabērt :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 25?
Ziņa: