Hronisks nogurums un miegainiba

Aizsāka 1972 

Hronisks nogurums un miegainiba
31.01.2016 18:08
Sveiki!Man ir uzstādīta diagnoze VD un depresija.Visu laiku cīnos ar šausmīgu noguruma sajūtu un miegainību dienas laikā.No zālēm lietoju tikai Escitolopramu.Vai vēl kādam ir tā un kā ar to tikt galā?
Re: Hronisks nogurums un miegainiba
31.01.2016 18:21
Varbūt Tev vajag kādu stimulējošāku antidepresantu. Escitaloprams ir tāds mazliet "mierinošs", protams, ir arī individuālās reakcijas, bet pa lielam.

Psihoterapeitu arī tā kā nevajadzētu smādēt. Zāles kopumā ir pasākums bez drošas garantijas -- arī kā kuram cilvēkam, bet depresijas un VD cēloņi sēž cilvēka domāšanas sistēmā, tur parasti var gana daudz ko mainīt.
Re: Hronisks nogurums un miegainiba
31.01.2016 19:49
Labāki no SSAI grupas būtu - sertralīns un fluoksetīns. Kaut gan zināmā mērā visi SSAI izraisa apātiju. Iespējams labāks būtu bupropions (wellbutrin).



Edited 1 time(s). Last edit at 31.01.2016 19:52 by qwerty_lv.
Re: Hronisks nogurums un miegainiba
01.02.2016 14:15
Tas 1972.
Ja vēlamies lai jūs saprastu, vajag nedaudz vairāk par slimības nosaukumu. Ar ko runājam? Dzimums,vecums,augums,svars. Cik ilgi slimojam. Kādi periodi ir smagāki( ziema/vasara)?
Tas ir vairāk,kā naivi- jautāt nakts melnumā un klusumā.
Ķīnas ārstiem ,kuriem bija aizliegts skatīties uz imperātoru sievām vismaz caur aizskaru varēja pajautāt un pataustīt pulsu. Bals tembrs un intonācija. Smarža. Rokas sausums,siltums un mitrums. Pulsa biežums,ritms,piepildījums. Laikam bija iespēja papētīt izkārnījumus un urīnu.
Bet te nekas. Un prasam padomu.
Cieņā.
Re: Hronisks nogurums un miegainiba
03.02.2016 09:48
Klau tu Dzimum, vecum, augum :) Es domāju ka tas neizskaidro neko to ko tu vienmēr prasi no cilvēka, no 1000 faktoriem šitie 3 tavējie ir pirmais solis vienmēr?
Re: Hronisks nogurums un miegainiba
08.02.2016 01:13
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Klau tu Dzimum, vecum, augum :) Es domāju ka tas
> neizskaidro neko to ko tu vienmēr prasi no
> cilvēka, no 1000 faktoriem šitie 3 tavējie ir
> pirmais solis vienmēr?
_______________________________
Ja tas tev neko neizsaka, tas nenozīmē,ka tas neko neizsaka cilvēkam ar desmitiem gadu pieredzi medicīnā. Ja gribas kašķēties,tad izej laukā uz ielas un nospārdi žogu. Nemaisi palīdzēt cilvēkiem.Palasi sadaļu: "Pacientu zināšanai".Padomā par manis iepriekš teikto un nemeklē lūdzu kašķi.
Cilvēkus šeit interesē savas problēmas nevis tavs tukšums un vēlme kašķēties.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 12?
Ziņa: