Atklātā tekstā par psihiatriem

Aizsāka izbesijiespacients 

izbesijiespacients
Atklātā tekstā par psihiatriem
26.01.2016 13:25
Psihiatri ir pseidogudri pidarasi!
Sūdzējos par atmiņas traucējumiem, bezspēku, totālu depresiju. Izrakstīja Fluanxol, teica, ka sakārtos domas, tiri piri. Jau sākumā neticēju. Dzeru jau nedēļu un simptomātika vēl lielākā dirsā, tagad knapi varu izkāpt no gultas, domas par pašnāvību visu laiku, bet esmu pārāk liels zombijs, lai sadabūtu striķi un ietu klusām un veiksmīgi pakārties. Vot, tāda mums medicīna. Jau sākumā jutu, ka nav, ko ar tiem psihiatriem pīties, bet citādāk arī nevarēju.
Re: Atklātā tekstā par psihiatriem
26.01.2016 13:31
Bioloģiskā psihiatrija (zāļu psihiatrija) vienmēr ir eksperimenti. Fluanxol palīdz ļoti daudziem, tāpēc bieži to izvēlas kā vienu no pirmajiem, bet parasti kopā ar kādu antidepresantu.

Bet vai Tu nezini, no kā Tev ir depresija? Nav ne jausmas? Kāpēc vispār gāji tieši pie psihiatra?
Re: Atklātā tekstā par psihiatriem
26.01.2016 14:01
Reakcija uz zaaleem ir loti individuaala un ne vienmeer ar pirmo reizi sanaak uztraapiit uz iistajaam. Fluanxol iedarbojas diezgan aatri, taadeel ja nedeelu lieto un juuties slikti, tad nav iisti jeegas vinu lietot.
hmmn...
Re: Atklātā tekstā par psihiatriem
26.01.2016 15:09
Vai tagad depresiju un nespēku tiešām ārstē ar neiroleptiķiem? Vismaz pašā iesākumā nevajadzētu palietot tikai antidepresantu?
Re: Atklātā tekstā par psihiatriem
26.01.2016 15:14
Fluanxol piemīt antidepresanta īpašības.

"Mazajā psihiatrijā" ļoti izplatīts tieši šādām situācijām. It labi palīdz arī viens pats.
Re: Atklātā tekstā par psihiatriem
27.01.2016 14:06
Visi kuri lieto zāles ir eksperimenta varā, jo cita varianta nav, nav tādas mehāniskas sistēmas izgudrotas lai varētu ielīst tavās smadzenēs un just to ko tu jūti, jā tas ir skarbi, ka jārij tabletes, bet var atrast tādas kas ļauj dzīvot, kā cilvēkam!
man fluanxol loti palidz... jau 2.diena jutu efektu. Bet ar zalem ir loti individuali, ka jau te teica - man pagaja kads pusgads, kamer atrada pareizo kombo... ta ka nedelja vel nav nekas, nebesies, aizej pie arsta un visu pastasti.
NavSvarīgi
Re: Atklātā tekstā par psihiatriem
03.02.2016 12:57
enfuego Dabiskos medikamentus drīkst lietot?
Re: Atklātā tekstā par psihiatriem
03.02.2016 16:45
Tu jau vari lietot, man ir bezjēdzīgi, agrāk man super visu dabīgo ēdu un visādas dabīgas tējas, tagad lai man palīdzētu dabīgā miega tējiņa un nervu stiprinošā tejiņa varu par to pat aizamirst, kautgan tāpat dzeru, ar domu, ka kautkas mainīsies!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 1?
Ziņa: