Panikas lēkme un veģetatīvā distonija

Aizsāka Ivars1992 

Panikas lēkme un veģetatīvā distonija
15.01.2016 14:34
Sveicināti,

Vīrietis, 43 gadi.

Situācija sekojoša- naktīs trūkst elpas, paātrināta sirdsdarbība, vēsi sviedri un drebuļi.
Pirms vairākiem gadiem ārstiem bija nosliece uz veģetatīvo distoniju,ko arī ar zālēm ārstēja, taču vairāk šķiet un arī speciālists uzsvēra, ka visticamākā vaina ir "Panikas lēkmes" , kas iestājas vakaros.

Vēlējos apjautāties kā ar tām tikt galā, interesē tikai reāli zinošu cilvēku viedoklis, jo pēc lēkmes tiek ietekmēts nākamās dienas darba spēks, kas saistās ar miega pārtraukšanu.

Fiziski un sabiedriski aktīvs lauksaimnieks, saimniecības īpašnieks un vadītājs.
Ar ārstiem netiekam galā, varbūt ir kāds, ko ieteikt?

Paldies jau iepriekš!
Re: Panikas lēkme un veģetatīvā distonija
15.01.2016 14:51
Zāles lietot un viss, tāpāt arī man pienāca krahs, strādāju 3 darbuas paralēli auklē pamperniekus un man arī iestājās panikas lēkmes, neko zāles tikai palīdzējas!



Edited 1 time(s). Last edit at 15.01.2016 14:52 by enfuego.
Iespējams, tā organisma reakcija uz pārslodzēm - fiziskās, emocionālās un garīgās. Vienam nobrūk kuņģis, citam sirds, vēl kādam galvā nervu sistēma. Palasot par veģetīvo distoniju, rodas iespaids, ka ārstiem pašiem nav skaidrs, kas tas ir un ko ar to darīt, jo ar aci un mūsdienu mērinstrumentiem traucējumus saredzēt nevar. Pirmais, kā jau visiem slimniekiem ir vajadzīga atpūta, tas ir darīt tikai to, kas patīt, bez piepūles, atvēlēt vairāk laika miegam arī dienas laikā, droši vien ilgāku laiku, nederēs sestdiena, svētdiena. Otrais, šādām lietām labi noder meditācija. Šobrīd ir pieejamas daudz literatūras, kaut gan manuprāt, kvalitatīva ir tikai angļu valodā. Sākumā var atvēlēt tam 5-10 min dienā, var arī naktī, kad pamostas. Pēc tam miegs ir labāks. Trešais, varbūt arī neiztikt bez zālēm, vismaz sākotnēji, kas dotu stimulu.
Re: Panikas lēkme un veģetatīvā distonija
06.02.2016 08:28
Jau iziets etaps, bet padoms būs derīgs tiem kuriem palīdz dabīgās iespējas, bet manā gadījumjā ir čau rasma!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 14?
Ziņa: