Betamaxa eksperiments!

Aizsāka enfuego 

Betamaxa eksperiments!
05.01.2016 12:44
Betamazu jau biju lietojis sen, bet tad nebija, truxals un klonazepāms, tagad, pesimisma un depresijas vietā domāju pamēģināt Betamaxu pusīti tabletes 100mg, kad man tieši būtu jālieto, pirms gulēt iešanas vai pa dienu vai no rīta?
Agrāk man nebija nekā, kā dārzenis, bet nekādu problēmu, kā tagad būs būs jāpamēģina, tikai kad parasti viņu dzer??

Man vēl stāv 3 gadus atpakaļ izrakstīja, domāju pamēģināšu, pamēģināju Tirzecīnu vispār žopa, ātri nomierinošie bija jādzer! Tagad betamaxu pamēģināšu!
Re: Betamaxa eksperiments!
06.01.2016 15:28
Parasti dzer divās dalītās devās no rīta un pēcpusdienā. Vakarā nē,jo mazas devās stimulējošs. Tā jau labs preperāts,bet nu pamatīgi ceļ prolaktīnu.
mitwelt
Re: Betamaxa eksperiments!
06.01.2016 16:33
Kāda starpība, viņš meklē kaut ko, kas ķīmiski uzlabotu pašsajūtu, kas dotu kādu kaut minimālu kaifu vai kaut ko patīkami trankvilizējošu. Pēc dienas, divām, teiks, ka Betamax ir mēsls. Un tā ir taisnība, tas tiešām ir mēsls.
Re: Betamaxa eksperiments!
08.01.2016 08:07
Da neko vienu izdzeeru un vairs nedzeru paliku reali sudigi nakosaja diena, es meklēju to ko man vajag un man vienalga jau, kādas zāles palīdz, kad tik palīdz!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 7?
Ziņa: