Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!

Aizsāka enfuego 

Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
12.12.2015 08:04
Iesākumam teikšu savas diagnozes, Depresija, trauksme, bezmiegs, 3 sasodītas lietas, tātad arī zāles, man diagnoze šizoptiskie traucējumi, kautgan es to neatzīstu!
Visua laiku lietoju Truxālu un klonazepāmu, Truxālu priekš miega, klonazepāns pret panikas lēkmēm un trauksmi.
Tagad es kombinēju Antidepresantus vēl klāt, vēl īsti nevaru trāpīt dozas ikdienas doza man bija 3 truxāli un 2 klonazepānmi, tagad arī paroxetīns, jākombinē, kā jau AD iesākumam visādas blaknes, staigāju gandrīz vai, kā dārzenis.
Ārsta ieteiktais, režīms 1, truxāli no rīta, 1 truxāli pusdienlaikā, 1 truxāli vakraā+klonazepāms un AD, kā jālieto man nederēja, jo tad es jutu, ka esmu eksistējoš ķermenis, bet ne cilvēks.

1. Mēģinājums.
2-klonazepāmi, 5 truxāli, 1 Antidepresants(Paroxetīns)
Secinājums, nespēju vispār piecelties, dārzenis, tas neder.

2. mēģinājums
1- klonazepāms, 3 truxāli, 1 Antidepresants
Secinājums, pārāk īsu nevaru iemigt, jūtu tikai blaknes nestabils.

3. Mēģinājums
2- klonazepāmi, 3 truxāli, 1 Antidepresants.
Secinājumi, pagaidām neko, jau nedēļu, bet uz alko nevelk esmu mierīgāks, un īsti neuzstraucos par dzīves problēmām, jo es viņas uzstveru sāasinātāk, man tā liekas liela problēma, kautgan pašsaprotami, ka dzīve bez problēmām nav. A es esmu nervozs(najau traukus dauzu, esmu no bailīgajiem slimajiem :)) tagad jau mierīgāks

Tātad, ko es ar to gribēju pateikt, ārsts, tā arī nevar neko, ar mani padarīt, pašam man vien jajūt. kas der kas nē, un uzskata, ka esmu hroniski slims un grupu jau kārtos uz mūžu, kautkgan, es tam īsti negribēju piekrist, jo varbūt ar laiku, kautkas mainīsies. šito rudeni un nesaprotamos laikapstākļus ļoti ietekmē manu nervu sistēmu, Vasarā ir visideālākais. Nostrādāju smagu darbu 12 stundas nedēļu, man jau pašam miegs nāk, tikai drošības pēc iedzeru 1 klonazepāmu un 2 truxālus, darbs ārstē visu tā jau saka. Uz psiheni nebraukšu, nav jēgas, izlaiž ārā paiet mēnesis un vis ir atkal pakaļā, un man tur riebjas, tur nav ko darīt, staigā pa gaiteni, kā debīls.(2 reizes tikai esmu bijis). Psihiatre ir pretīmnākoša, zin, ka narkojos un dzēru, un tāpēc viņa secina, ka tās ir sekas, bet teica, ka galva ir gudra, bet bez zālēm es nespēšu dzīvot normālu cilvēka dzīvi, es arī to pats apzinos, un samierinos.

Runcen un kā tad tev? Mūžīgās atbildes meklējumos?
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
12.12.2015 09:48
enfuego Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Tātad, ko es ar to gribēju pateikt, ārsts, tā
> arī nevar neko, ar mani padarīt, pašam man vien
> jajūt.

Bet tieši tā. Jo neviens ārsts nevar zinat ko Tu jūti. It īpaši psihiatrijā, kur zālem nav nekādas konkrētas normas.


> Nostrādāju smagu darbu 12 stundas nedēļu, man
> jau pašam miegs nāk, tikai drošības pēc
> iedzeru 1 klonazepāmu un 2 truxālus, darbs
> ārstē visu tā jau saka.

Tā ir ļoti vērtīga atziņa.




> Psihiatre ir pretīmnākoša,
> zin, ka narkojos un dzēru, un tāpēc viņa
> secina, ka tās ir sekas, bet teica, ka galva ir
> gudra, bet bez zālēm es nespēšu dzīvot
> normālu cilvēka dzīvi, es arī to pats apzinos,
> un samierinos.

Izrakstīt zālēs ir viņas galvenais darba pienākums. Tā kā ja gribi nokāpt no ripām, nemeklē šo iespēju pie psihiatra.

Bet vispār es apbrīnoju cik Tu ilgi tā vari dzīvot. Ja jau Tu tik sīki visu esi savā dzīvē izpētijis un zini, kas, kā un kādā secībā notiek, tād kāpēc Tu nemaini savu dzīvi tā lai netrāpi atkal uz bedrēm? Kāpēc Tu kā suns visu laiku atgriezies pie saviem vēmekļiem?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Ieteiktu to benzo un trux nomainit pret 2mg rispolept. Tada videji maza deva tam nav blaknes un tas ir loti efektivs. Redzeju interneta tabulinu, kur tas salidzinats pret citiem antipsihotikiem. Vislielakam procentam palidzeja. Vel efektivaks ir leponex, bet tam milzigas blaknes.
To darzena sajutu dod benzo un trux sedativas ipasibas. Trux dzer uz nakti, bet benzo pec iespejas retak krizes gadijuma
Nezinu gan, ko bez amfika vēl esi lietojis, bet tas klonazepāms ar truksālu ir legālās narkotikas, psihiatri ir divkoši. ASV miljoniem cilvēku iet uz aptieku saņemt kārtējo amfetamīna sāļu preparātus. Bet apsveicu, ka nepadodies.
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
12.12.2015 11:51
Čau, enfuego!

Es neko īpašu vairs nemeklēju, esmu daudzas lietas pieņēmusi jau sen, izskatās, ka Tu arī, tikai ar zālēm nevedas. Klonis izklausās bezjēgā daudz, varbūt ir vērts pamēģināt, ko saka nrsx. Leponex (clozapinum) neieteiktu, šausmīgas blaknes (bet kā kuram!), Rispolept (risperidonum) arī ir kā kuram. Ja kvetiapīns neder, tad daudz lēto variantu nav, jo Tev jau tikai 50% atlaide. Ir vēl dārgais Abilify (aripiprazolum).

Bet, mīļie ļaudis, kurš gan te nezina, ka tās ir legālās narkotikas... Katram savas atkarības un konkrētā brīža varēšanas.

Stap citu, zāļu blaknes ar laiku ne sevišķi jūt, to te teikuši vairāki cilvēki, vienkārši pierod. Pati daudz nezināšu teikt, neko tāāāādu baisi traku nav nācies lietot, izņemot dažas tabletes Leponex, ko man iebaroja slimnīcā. Bet es nogāzos visā garumā, jo nokrita spiediens. Doki un māsiņas iekrita mērenā ārprātā, bet viss beidzās labi. Vispār brīnos par tādu reakciju, jo deva bija 1/8 daļa 100 mg tabletes. Pie tādām blaknēm, protams, nevar pierast. Līdz ar to jāskatās pašam, neko jau gudrāku nevar pateikt. Turklāt panesība katram sava -- ne jau visi no Leponex gāžas.
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
12.12.2015 12:02
http://www.vmnvd.gov.lv/lv/kompensejamie-medikamenti/kompensejamo-zalu-saraksts

Uzpied šite: Diagnožu un kompensējamo zāļu vispārīgo nosaukumu/medicīnisko ierīču saraksts no 2015.gada 1.oktobra, sameklē "šizoptiskie traucējumi", un tur būs vesela rinda.

Tev ir daudz kompensējamo zāļu. Ja Tev ir trūcīgā vai maznodrošinātā statuss (sorry, labi tajos abos neorientējos), visas zāles taču ir bez maksas, bet to jau Tu zini.



Edited 1 time(s). Last edit at 12.12.2015 12:05 by Runcene.
Es to leponexu galigi neiesaku. Tas bija tikai koments par risp salidzinosam ipasibam pec tabulinas. Leponex ir gan loti antipsohotisks, gan loti sedativs plus cakare asinis. Specigs darzena efekts. Parasti dod slimnicas, kad citi antipsihotiki nelidz.
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
12.12.2015 13:27
nrsx

es sapratu, sapratu, tikai vēl papildināju...
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
12.12.2015 13:30
Nu man jau no rudens iestāšanās sākās depresija un tukšums dzīvē, nekas nepatika. Es nolēmu palietot AD, vienkārši tā zāļu porcija, man nepatīk, 3 traucējumi, bezmiegs,(truxals), trauksme(klonazepāms), nu un tagad depresija(AD). Nelielos, bet es esmu izrijis visādas tabletes, kamēr tiku līdz kautkādai stabilitātei, bet rudenī viss ir sāasinātāk, tāpat arī pavasarī, es par visu pārdzīvoju, un ļoti ņemu pie sirds.

Es nepadodos man mazie meituki dod stimulu un spēku dzīvot. Un kautvai arī es saku savai ģimenei ai tāpat nosprāgšu ja labi 50. gados, bet zemapziņā, gan jau, ka gribās dzīvot ilgāk un lai vis izdodās. Tāpēc es sev dzīvē iedevu iesauku karuselis, no kura nevar tikt ārā, jā es saņemos, man ir potenciāls, smadzenes strādā, tiklīdz redzu, ka esmu derīgs, un ka mani novertē, bet dzīvē man ir tikai rutīna, finansiālās problēmas, jā apskaužu citus vecākus, kuri dzīvo, sievas mājsaimnieces ņemās ar bērniem, un pa ielām tik satiekās un izrādās cik viņas foršas un gudras un vīrs ir forš jo viņš ir spējīgs uzsturēt ģimeni, man šitā atdalīšana jau no bērnības ir iekšā a vīrs tik naudu nes mājās, mūsu ģimenē ir savādāk. Daudz ko dzīvē palaidu garām un pielaidu kļūdas, tikai tagad saprotu. Bet es sev saku tā, itkā ticu, neticu Dievam, bet saku tā, viss nāks atpakaļ, kautgan īsti, nekāds bandīds un ļaundaris nēsmu bijis.(Savādi, kad sieva iemieg es pārkrustos un pasaku paldies dievam par visu, un piedod manus grēkus)

Rekur te studenti sūdzās par problēmām, manā skolas laikā viņas bija, bet tādos forumos nerakstījām, domājām, ka tāda ir tā dzīve un to pieņēmām, a te pie mazākiem sīkumiem, jau ķerās pie psihes!

Leponexu nemaz nemēģināšu, psihenē stāstīja par viņu, un tas pats arī, kā man psihiatre izrakstīja Galiperidolu miegam, es no tām blaknēm uz kājām nevarēju nostāvēt, un nekādu miegu nedeva.

Runcen! Atlaides jau visas zinu, vienīgais klonazepāms, jāmaksā, trūcīgais mums nav un es sociālajiem neiešu lūgties. Tie tāpat neko nevar iedot, tikai vienā malasimeikā, 5 cilvēki, neizremontētā 1 istabā, vai nu mežā, kur līdz autobusam 4 km jāiet kautkāds vājprāts! Tad es labāk dzīvojam pie vecākiem, un turpinam paplašināt,remontēt telpas. Mēģinājām īrēt dzīvokli 400euro kopā ar komunālajiem, sapratām, ka nepavilksim. Vangažos!



Edited 3 time(s). Last edit at 12.12.2015 13:35 by enfuego.
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
12.12.2015 13:43
BĻ es arī tos iedomīgos cilvēkus nesaprotu, 2. grupa ā skaidrs šitais jau ir idiots, bļ gribētos tā pateikt acīs, un es parasti nekļūdos, kad mani uzvelk es pasaku tik spēcīgus, precīzus vārdus par cilvēku un aizvainojušus vārdus, ka cilvēks ar mani vairs nerunās. Tas ir tad kad galīgi izved.

Mums netālu viena tante dzīvo, nu nav ne grupa, ne zāles lieto, bet viņa ir debīla ragana, neviens kaimiņš ar viņu negrib runāt, jo tā bāba(es saucu par vedjmu) viņa pie visiem piekasās kaimiņiem jaucās svešās ģimenēs, sākumā ka es viņu beidzot nolamāju, kaimiņi teica beidzot, kāds tai bābai muti aizvēra ciet, a man likās, ka es pāršāvu pār strīpu :)

P.S. Šodien gribās parunāt.



Edited 2 time(s). Last edit at 12.12.2015 13:47 by enfuego.
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
24.12.2015 22:23
Enfuego,priekš miega der kvetiapīns,nav dārgs,ja tev ir 50 proc atlaide tad 3 eiro mēnesī tas ir...būsi izgulējies un pasaule būs krāsaināka.
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
26.12.2015 14:14
Ai beidz man nepalīzdz tavs kaifs!



Edited 1 time(s). Last edit at 26.12.2015 18:17 by enfuego.
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
26.12.2015 17:03
Man ari galigi nepalidz kventiapīns,vienigais ar somnolu vel var kka aizmigt.
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
26.12.2015 18:16
Kādas vispār ira nervu stabilizātora zāles, pieņemsim, mana nestabilā psihe, kad es nevaru paliekt pie viena punkta visu laiku, plāni un mērķi mainās, gan nervozāks esmu vai nu parāk mierīgs, bez iemesla varu aizdegties un strīdēties ar savējo, dažreiz man vis pofig, galvenais lai būtu zāles vietā un būtu ko pīpēt.
depakine, convulex... tie ir garastāvokļa stabilizatori..pamēģini leponeks, ja jau tik grūti aizmigt.. šeit ir sīkāk par to http://esilaimigs.lv/?tag=garastavokla-stabilizatori
Re: Eksperimenta trusītis atkal štuko, jeb karuselis!
02.01.2016 15:33
Karoč mans experiments neizdevās AD paroxatīns jāmet fiksi nost, to arī izdarīju, pirmo nedēļu palīdzēja, pēc tam sūdīgi, galva sāpes, šķidrs vēders, vis totāli sagāja sviestā, tagad palikšu pie sava truxāla un klonazepāma, es tos AD brīžiem nesaprotu, itkā visiem AD serotīniem vienādi, bet katram AD ir citas blakusparādības.

Iešu pie ārsta un prasīšu ko citu! Uz alkoholu man AD nevilka, bet vilka uz narkotikām, tas ir kautkāds vājprāts, kautkāds nereāls karuselis, tanī AD klāt vitamīnu sastāvs klāt ir kas mudina lietot Amfetamīnu, jo kad nesāku dzert Paroxetanīnu, es Amfiku ilgu laiku nelietoju!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 11?
Ziņa: