Vai es vienīgā tāda?

Aizsāka Anda2007 

Anda2007
Vai es vienīgā tāda?
12.12.2015 00:29
Nezinu kā tikt galā... Jebkurā situācijā, kurā es neesmu situācijas noteicēja man sākas tāda kā panikas lēkme. Piemēram, pie zobārsta- zinu, ka jāsēž mierīgi, bet kad uznāk tā lēkme gribēdama to nevaru izdarīt- vēderā ir līdzīga sajūta kā augstu uzšūpojoties (tāda kā kutināšana), liekas ka jāsaraujas čokurā, ko arī instinktīvi daru. Nevaru to apturēt. Tad man pašai ir kauns un neērti, ka nemāku uzvesties. Līdzīgi ir arī pie jebkura cita ārsta, friziera (kad jāmazgā mati- nevaru nosēdēt mierīgi pozā ar atgāztu galvu- sākas lēkme), vizāžista, arī uzstājoties ar kori. Daudz tādu situāciju. Tas reāli traucē man dzīvot... Saprotu, ka tas viss no nerviem, bet sev palīdzēt nemāku. Esmu jau tiktālu sapratusi, ka lēkmes uznāk situācijās kurās es neesmu noteicēja, kā jau iepriekš minēju. Ļoti kaunos un pārdzīvoju. Kā par to iedomājos tā raudu... Pie kāda speciālista man labāk vērsties? Vai man vispār kāds var palīdzēt? Vai vēl kādam tā ir bijis?
Re: Vai es vienīgā tāda?
12.12.2015 01:14
Tā ir tūkstošiem.

Tās sauc par panikas lēkmēm, un katram tās ir savos apstākļos, bet daudziem ir apmēram tā kā Tev.

Pie psihoterapeita, un tur nav ko kaunēties, jo viņi to ir dzirdējuši simtām reižu.

www.psihoterapija.lv
Re: Vai es vienīgā tāda?
12.12.2015 08:08
Standarta situācija, jebkuram normālam cilvēkam ir bailes, no kuram sevi uzskurinot, tu nespēj kontrolēt pār sevi un no bailēm, tev nervi iet pa priekšu un līdz ar to ir panika!
Aizej pie kāda homeopāta vai ajūrvēdas ārsta. Paralēli paskaties, ko par to saka astro.lv, varbūt ir kas noderīgs.
alexis
Re: Vai es vienīgā tāda?
16.12.2015 14:43
Nu kas tas ir ar tiem psihoterapeitiem? Kā psihoterapeits ar savu uzklausīšanu palīdzēs? Der aiziet pie psihiatra. Varbūt var pamēģināt alprazolamu (vairākas tabletes dienā) ar escitalopramu.
es domaju, patiesiba ir kaut kur pa vidu. psihoterapija te varetu palidzet, bet tada veida, kur butu konkreti vingrinajumi, kas Tev javeic, lai pieradinatu savu pratu pie tadam situacijam, ka Tu tiec gala, nevis bezjedziga muldeshana. diez vai tikai rit xanaxu bus laba doma... lai gan, ja panikas lekmes reali trauce dzivi, varbut kaut kas japadzer.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 7?
Ziņa: