Lidošanas fobija un alprozolam

Aizsāka Bailes lidot 

Bailes lidot
Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 10:38
Man ļoti drīz paredzams lidojums, un jāsaka godīgi, ārprātīgi baidos. Par to iedomājoties vien sagriežas vēders un piemetas caureja. Mājās man ir Alprozolams, kuru droši vien iedzeršu, jo negribu piedzīvot panikas lēkmi lidmašīnā. Tikai nevaru saprast, cik lielu devu varu dzert? Gribu tā kārtīgi apdullināties un nejust neko. 0,5 mg būs par maz? varu 1 mg? Jeb 0,5 no rīta un otru 0,5 pirms paša lidojuma? Man 168cm. 66 kg. Sieviete. 45g. Nesaprotu, kāpēc tā baidos, bet es tur neko sev nevaru padarīt. Jau tagad rokas, kājas svīst no bailēm un vēders griežas. Pilnīgs murgs....
Re: Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 10:42
Dzer tādu devu, kāda citreiz ir palīdzējusi.

Vai iepļauj %, bet uzvedies kārtīgi, lai nav jāveic piespiedu nosēšanās :)
Bailes lidot
Re: Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 10:58
kā tu domā tos %, papildus Alprozolamam?. Es nezinu, tie 0,5 it kā i r līdzējuši savulaik, bet ne tā, ka nestresoju. Ar visiem 0,5 ir sirds pa muti kāpusi ārā utt. Alkoholu un alprozololamu nekad neesmu mēģinājusi miksēt, bailes :) Vienkārši diezgan ātri tā iedarbība viņam beidzas, Teiksim, no rīta jau piecelšos šausmās, ka nupat jālido, iedzeršu tableti, nomierināšos, bet pirms paša lidojuma atkal sākšu trīcēt, jo man liekas, kādis pāris stundas tikai man iet tā iedarbība. Jālido jau arī ir no rīta 10. Es vienkārši 1 mg nekad neesmu dzērusi, bet pie tām lidošanas šausmām domāju, būtu labi. Tik vai nav par lielu deva? Ka neizslēdzos. ....bet tās nervu drapes man tā ilgi neturas organismā, ātri beidz savu iedarbību. Ehhh, pilnīgi riebjas. Ar prātu saprotu, ka ik dienu miljoniem cilvēku lido i visi sveiki un veseli, bet ta nervu sistēma to nesaprot....
Re: Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 10:59
Pēc reģistrācijas un bagāžas kontroles ir veikaliņi kur var nopirkt šmigu un mierīgi ņemt līdzi lidmašīnā. Turpat uzreiz aptin ar maisiņu un iedzer. Tas ir daudz labāk kā ķīmija, kuras iedarbība nav prognozējama un nav viegli regulējama. Šmigu vienmēr var iemalkot vēl lai sasniegtu tieši vajadzīgo stadiju.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 11:15
ku!, dāmas, kas lieto nervu drapes, bieži nekā no % nesaprot, jo no tā arī bail :)

Nebiju domājusi kopā, vienu pašu, bet klausi, ko ska ku!, ja vien, galā nonākusi, vari nolikties uz ausi, ja nav jāpiedalās NATO konferencē vai tml.

Bet par devām -- katram cilvēkam ir savs, nezinu, kas citiem ir par daudz, par maz vai norma. Tas pats gan jāsaka par alkoholu.

Vienreiz nokļuvu baisā pārbīlī, kad džeks no mūsu kompānijas pazuda nelielā upītē ar visu laivu. Kad viņš beidzot atradās, dzēra visi, arī atturībnieces, bet vienai otrai, kas citreiz reibst tikai no smakas, nevienā acī, tikai stresu noņēma.
Bailes lidot
Re: Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 11:16
ku, kautā nav īsti pārliecības ka tikai alkohols līdzēs pie tāda stresa līmeņa. Tad tur ir tā pamatīgi jāapreibinās, bet ka nesametas nelabi, to arī negribas....
Bailes lidot
Re: Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 11:19
nu vot, samulsinājāt. Tagad atkal nevaru izlemt, ko labāk, nervu drapes vai %. Bet es jau vīnu cienītāja, tur tie % tā mazāk, man liekas, ka tur tad jādzer kas stiprāks un pretīgāks.
Re: Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 11:35
Tad dzer zāles un paņem līdzi vēl. Tu varētu būt no tiem, kas, pačamdot iepakojumu, jau jūtas mazliet labāk.
Re: Lidošanas fobija un alprozolam
17.11.2015 11:47
Alkohols palīdz pie visu līmeņu stresiem. Atkarībā no devas... Vidēji, no 100 ml stiprā jau ir tīri labs pofigs. No 200 ml kārtīgs pofigs.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 15?
Ziņa: