Ilgstošas problēmas ar miegu

Aizsāka Miedzins 

Miedzins
Ilgstošas problēmas ar miegu
05.11.2015 11:01
Labdien!

Jau ilgstoši mocos ar miega problēmām - no rītiem pārāk agri mostos un nevaru pēc tam vairs īsti aizmigt, kā rezultātā rodas nogurums un zūd koncentrācija.

Esmu sportisks vīrietis, 23 gadus jauns, 185/80. Esmu mēģinājis arī psihoterapijas kursus, bet miegs kāds bija tāds palika.

Tādēļ vēlējos Jums jautāt par saprātīgiem miega speciālistiem.
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
05.11.2015 19:45
Bezmiegam parasti ir cēloņi.

Vai psihoterapijā tas nekādi nekļuva skaidrs? Vai pašam nav ideju? Nu pilnīgi nekādu? Psihoterapija nav nekāds kurss. Vai nu Tu saproti, kas ar Tevi notiek un kaut ko maini, vai neko nemaini, vai nesaproti, vai negribi. Daudz variantu vairs nav. Bet psihoterapija nav kaut kādi burvju seansi. Tāpat ir diezgan tipiski, ka tās laikā cilvēki savas īstās problēmas cītīgi slēpj, jo atklājumi par sevi nekad nav glaimojoši.

Manā skatījumā jābūt bijušai kaut kādai spriedzei, ja vien slikts miegs nav ļoti sen.

Un sportiskums te maz nozīmē, jo kreņķis ķer gan dāmas, kas platā naktskreklā guļ pie TV ar lielu cepumu šķīvi starp pupiem, kuri ērti novietoti katrs uz savu pusi, gan ļoti veselīgi dzīvojošus cilvēkus.

Kas attiecas uz miega speciālistiem, tad tie parasti ir neirologi vai psihiatri. Ir daži, kas ir mācījušies arī psihoterapiju un tāpat raksies pēc cēloņa, jo normāls ārsts mūsdienās jaunus cilvēkus uz miega ripām tik lēti nesēdinās. Diži citu variantu jau nav.
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
06.11.2015 11:57
Iesaku atrast sev mīļoto sievieti,visas problēmas izzudīs,100 proc. garantija,to ko Runcene runā - tas kaķim zem astes :)
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
06.11.2015 11:59
Lāsēn, ne vienmēr...

Bezmiegs var būt arī tad, ja nevar tikt no kādas sievietes vai vīrieša vaļā ;)
Miedzins
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
06.11.2015 15:02
Tur jau tā lieta, ka man nav depresijas (manuprāt) un ir lieliska sieviete!.. Bet kārtīga miega kā nav tā nav (jau gandrīz 2 gadus)!
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
06.11.2015 17:51
Runcene,kā iet labi...
varbut Tev trukst melotonina? man kadreiz arsts izrakstija zales, tiesa, man nepalidzeja, jo bija depresija, bet vnk ideja... par psihoterapeitu nezinu, nu ka vins var uzlabot miegu. KO tad tadu ar tiem psihoterapeitiem var runat?
AndrejsBliezējs
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
06.11.2015 21:12
No legālajiem - dažādas tējiņas, kā vien vari atpūta pirms miega bez TV, datoriem utt., masāžas un tml. Ja iesi pie ārsta, gan jau izrakstīs kādu miega zāli (pēc pieredzes varu teikt, ka kvetiapīns riktīgi samiego, bet ļoti neiesaku iet zāļu ceļu).
Veselīgāka, bet diemžēl pretlikumīga lieta - smēķēt pirms miega labu Indica šķirnes marihuānu.
Miedzins
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
07.11.2015 14:21
Paldies visiem par ieteikumiem, bet mana problema mazliet cita - gruti noturet miegu, t.i. mostos no rita agrak un nespeju vairs aizmigt. Ar iemigsanu problemu nav..
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
07.11.2015 16:00
Bezmiegam ir divas sejas: grūta iemigšana vai agra pamošanās, vai abas. Tev nav nekas ārkārtējs. Ja vajag, miegu līdz rītam notur ar zālēm. Iemigšanai ir savi, miega noturēšanai -- citi medikamenti.

Jebkurā gadījumā neuztver to kā sīkumu.

Rīkoties var dažādi, bet kaut kas ir jādara, jo ilgstošs bezmiegs grauj imūnsistēmu, un tad neko nevar prognozēt.
Re: Ilgstošas problēmas ar miegu
08.11.2015 20:21
Vajag uzsēsties uz quetiap[num
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 4?
Ziņa: