Sekas pēc antidepresantu lietošanas

Aizsāka Eses 

Jau gandrīz 1,5 ir pagājuši kopš ārsta nozīmēto antidepresantu kursa beigām.
Vai ir cerība, ka reiz atkal būs iespēja normāli gulēt un smadzenes vairs nereaģēs uz katru vissīkāko troksnīti?
Respektīvi, vai antidepresantu izraisītās izmaiņas smadzenēs un to radītie blakus efekti ar gadiem pazudīs?
Zāļu izraisītā negausīgā ēšana un svara pieaugums beidzot sāk "ļauties" kontrolei, taču miega traucējumi ir palikuši un nekvalitatīvā miega dēļ paliek arvien trakāk. Nelīdz arī fiziskās aktivitātes, smadzenēm ir grūti "atslēgties" un jebkurš troksnis tiek uztverts ļoti asi.
Re: Sekas pēc antidepresantu lietošanas
20.10.2015 17:17
Tas nav no antidepresantiem, bet no depresijas.
Re: Sekas pēc antidepresantu lietošanas
20.10.2015 17:27
Kas bija par iemeslu, ka saaki lietot antidepresantus?
Kas ir 1,5 - gadi/mēneši? Es saprotu, ka cilvēks nelieto AD, bet depresija ir. Man nav tik ļoti liela pieredze visās zāļu lietās, jo savos 40+ gados AD nekad neesmu lietojusi, bet , palasot šeit pat, tas ir purvs, kurā stiedz un netiec ārā. Es domāju slimību, zāles - apburtais loks.
Es izmēģinātu alternatīvu ārstēšanās avotu, vismaz kā palīglīdzekli. Piemēram, zinu, ka miljoni lieto Baha ziedus - neesmu ne izplatītāja, nekā. Pati pērku i no Latvijas, i no iherb vietnes. Lietoju neilgi, lai ārstētu savu dvēseli,- jo katram ni mums, domāju, savas mokas - bet liekas, ka palīdz. Var jau iesmiet par šo visu - katram pēc ticības, bet, atkārtoju, ķīmija un tās sekas ir apburtais loks, elles vārti.
Vai sameklētu homeopātiju kaut vai. Es tomēr naivi ceru, ka cilvēka resurss ir neizmērojams. Paralizētais var sākt kustēties, kāpēc nevarētu pārrestartēt smadzenes?
Re: Sekas pēc antidepresantu lietošanas
20.10.2015 21:14
Da nu, šīs tēmas vispār ir šedevri.

Pirmkārt, pārāk lielas ekspektācijas no zālēm, otrkārt, ar zālēm ir labi vai +/- labi un lielākā daļa tā arī nodzīvo, nav sevi pētījuši, mēģinājuši saprast,citi notic psihiatriem. Es tā nodzīvoju apmēram 10 gadus, tāpēc zinu šito un varu runāt bez ceremonijām, savu saujiņu tādu pašu ļaužu arī esmu sastapusi.

Nav tas no AD, tie tikai padara cilvēku mazāk jūtīgu, un nu viss ir atpakaļ.

Kāds laikus domā, ko darīs, kad pārtrauks dzert zāles, KO SEVĪ GRIB MAINĪT, ko darīs, kad stāstiņš nāks atpakaļ?

Nu nē taču, jo kāpēc gan? Parasti vienkārši nezina, kādas ir šīs kopsakarības, par ko vispār būtu jādomā, citiem psihiatri kaut ko sastāsta uz fikso.

Un kāpēc tad lai viss nesāktos no jauna?

Ja palīdz Baha ziedi, uz priekšu!

Katram pašam jāmeklē.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 18?
Ziņa: