par nervu zaaleem

Aizsāka paracetamols 

paracetamols
par nervu zaaleem
15.10.2015 23:46
labdien, kaadas ir pieejamas zaales, lidzigi ka trankvilizatori tikai pudelites, jo nesat plaksnites nevelos un ari ikdienaa vinjas lietot neveelos, bet tikai dienaas, kad ir paarlieku liels stress, jo izsauc pierashanu un bojaa veseliibu. vai ir kaadas nomierinoshas zaales (ne antidepresanti), kuras tiek paardotas eertaas pudeliitees? jaa varbuut izklausaas dumji, bet pashreizejas ir izmeraa parak lielas un gruuti nosleepjamas, nevelos, lai citi redz kaa taas dzeru.
Re: par nervu zaaleem
15.10.2015 23:55
Jack Daniels ir labi nomierinošie pudelēs, kompaktākais līdzi paņemt būtu 0.2l iepakojums :)
Re: par nervu zaaleem
16.10.2015 12:55
Kas tev liek neesaat plaaksniiti, nogriez 2 tabletes no plaaksniites un tas daudz vietas neaiznem. Ja tik loti gribaas pudeliiti, tad vari sekot Normaala ieteikumam. :)))
Re: par nervu zaaleem
16.10.2015 13:19
Paņem kādu izlietotu citu medikamentu pudelīti, šur tur var dabūt ļoti knapas, piem. homeopātijas graudiņiem. Nupat izlidināju laukā veselu kaudzi mazu vitamīnu burciņu, jo mājas vīrieši nolēma, ka pat vismazākajām skrūvītēm tomēr par mazu.

Un no tās Tu kaut ko izņemsi napamanīts? Un ja nu kāds viens ieraudzīs? Jānošaujas?

Iestādēs nav tualešu, kur var nemanot iedzert zāles? Daudzi cilvēki dara tieši tā, kā 123 raksta: nogriež no blistera 2 tabl. un tur makā vai kabatā, iedzer kopā ar pusdienām vai tml.

Bet nu ok, pat ne visi, kam ir kaut kādas fiziskas kaites, grib afišēt savu zāļu dzeršanu.

Un vēl man patīk tie ļauži, kas domā, ka "nervu zāles" šausmīgi bojā veselību. Par to jāsāk uztraukties, ja ir šizofrēnijas diagnoze vai bipolāri traucējumi, tur tiešām ir lielas devas.

T.s. nomierinošie medikamenti (benzodiazepīni) ne tik ļoti bojā veselību, cik neveicina briedumu, jo cilvēks katrā stresā pierod kaut ko bāzt mutē. Tobiš bērnišķības veicināšana, ne nu tur kāda baigā veselības graušana. bet veselību tie bojā ne vairāk kā E vielas, izmeši atmosfērā utt.

Ārprāccc, kas par problēmu, ka tēma jātaisa.

Ja visiem šai sadaļā tas vien būtu. Jāārstē mazvērtības kompleksi. Nu un tad, ja Tu savu reizi iedzer zāles? Kāds uzzinās? Kā saka kāda mana druška: visi mani radi, draugi un kolēģi zina, ka esmu bijusi psihenē, un tad? Nuja, pilnīgi nekas.
Re: par nervu zaaleem
16.10.2015 13:32
Es tādā veidā nogriezu pat vienu ripu lai paņemtu līdzi uz šaušanas eksāmenu. Tomēr man tas rada stresu. Un lai man apkārt bij visnotaļ daudz cilvēku es tomēr nemanīts varēju no kabatas viņu izvilkt un palikt zem mēles... un bij labāk, stresu mazliet noņēma :) un pat ja redzētu ka kkādu tableti izdzeru - nu un, pateiktu ka ibumetīns, galva sāp.
Tieši ar to pudelīti man liekas absurds - krietni sarežģī situāciju
Re: par nervu zaaleem
17.10.2015 12:11
Jā, JD patiešām ir labs. Es nesen uz akciju biju nopircis 1 litra plāksnīti...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 20?
Ziņa: