aizmāršība

Aizsāka depresija 

aizmāršība
06.10.2015 21:45
Kopš strādāju un esmu stresa situācijās ikdienu esmu palikusi tizla un aizmāršīga.varu vairākas reizes paskatīties uz kādu kopbildi vai skatu un nesaskatīt tas kas jāsaskata.tad kad pasaka priekšā tad ieraugu un domāju kā nesaskatīju.es visu laikubkaut ko jaucu.man pasaka pavēli un es desmit reizes sev to atkārtoju lai to nesajauktu.desmit reizes pārbaudu to ko daru vai izdaru.ar domu ja nu atkal kļūdos.
Tas kas notiek nav normāli.kļūdās visi bet man tas ir uz katra soļa.grūti saprast cita teikto bieźi ļoti bieži pārprotu un nesaprotu teikto.tāda sajūta ka aizture kas progresē....sajūras ir dīvainas.
Bet es cenšos to kontrolèt un ielāgot visas pavèles darbā.labāk pārprasu vai pareizi sapratu.
Es neuztveru cilvēka teikto.darbā kolēģi runā ka es savā pasaulē lidoju.es varu aizdomāties ļori dziļi.es zaudēju kontaktu ar realitāti.esmu emocionāla.
Man kauns to kādam teikt.it sevišķi tuviniekiem
Un šis ciss ir bijis vēl kad lietoju antidepresantus.

Es pieļaut kļūdas kustībās es ļoti neloģiski domāju.nespēju loģiski analizē situāciju.
Kā es saku ir labās dienas kad jūtos normāli.bet vairāk ir sliktās kad visu laiku pārprotu un nesaprotu pavèles un kļūdos.un pats trakākais kad es esmu sākusi uz sevi dusmoties jo tas ir tik stulbi.saprotu ka kaut kas ar mani nav kārtībā.

Meklēju diagnozes un simptomus bet neatrodu.
Vecums 31.49.kg 167cm
Fizisks,garīgs darbs
Re: aizmāršība
06.10.2015 21:58
Tev autovadītāja tiesības ir? Tu ar mašīnu brauc?

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: aizmāršība
06.10.2015 23:30
Nē nav tiesības.nevarēju nolikt teoriju jo tā pati problēma neuzmanība aizmāršība.kad apskatījos kļudas domāju vai tad es tā atbildēju.bet prakse bij ideāla.biju gatava likt praksi.
Re: aizmāršība
06.10.2015 23:30
Bet kāds tam sakars ar tiesībām?
Re: aizmāršība
07.10.2015 00:06
Ja nav tiesību, tad nevar (vismaz legāli) aizmāršības dēļ nokrešot un nonākt slimnīcā vai cietumā, kur varētu atiet no ikdienas stresa darbā. Tas protams teikts ar zobgalību, bet ja reiz Tu zini, ka Tev ir stress un no tā viss iet dirsā, tad kādu atbildi Tu te gaidi? Atbilde jau Tev ir rokā. Ā, nevar to realizēt? Gadās. Nu, sorry...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 8?
Ziņa: