2. invaliditātes pensija

Aizsāka enfuego 

2. invaliditātes pensija
02.09.2015 00:25
Ir darba stāžs 3 gadi, teiksim tika veikts aprēķins, vai turpinot strādāt pensija paaugstinās uzskrājot darba stāžu, kā pensionāriem, vai nekas nemainās vienalga cik stāžs, pensija paliks nemainīga, vai kādam ir info par pensijas paugstināšanu, vai ir kāda mājas lapa, jo es neko google neatradu par darba stāžu, piemēram: (jo lielāks stāžs tad pensija pieaug)???????????????????
Re: 2. invaliditātes pensija
02.09.2015 08:50
Pensija aug, bet lai zinātu ko konkrētāku un slinkums rakties pa likumiem - aizraksti mailu labklājības ministrijai, viņi mēdz būt atsaucīgi.
Re: 2. invaliditātes pensija
02.09.2015 09:39
Ai, ai enfuego...google...1 minūte

Ja cilvēks pēc vecuma vai invaliditātes pensijas (1. vai 2. grupas invaliditātes gadījumā) piešķiršanas ir strādājis un veicis vai par viņu bija jāveic sociālās apdrošināšanas iemaksas, viņš var pieprasīt savas pensijas pārrēķinu.

Pensijas pārrēķina pieprasījumu var iesniegt jebkurā Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras nodaļā, kura arī izvērtēs un pieņems attiecīgu lēmumu. Pārrēķinu var pieprasīt vienu reizi gadā neatkarīgi no nostrādāto mēnešu skaita.

Pārrēķināto vecuma pensiju veido agrāk piešķirtā pensija un pensija, kas aprēķināta, ņemot vērā pensijas kapitālu, ko cilvēks uzkrājis pēc pensijas piešķiršanas.
Re: 2. invaliditātes pensija
03.09.2015 00:19
nu man officiāli bija nostrādāti 3 gadi, un man uzstaisīja pārēķinu un tagad ir 164 eruo tad tagad es atkal pēc nostrādātā gada varu atkal griesties lai uzstaisa pārēķinu vai jānostrādā attiecīgi atkal kautkādi gadi un tad tikai var pieprasīt pārēķinu, jo tas jau izklausās nereāli, ko tad es maksāšu nodokļus un pensija neaugs, paliks uz visu mūžu 164 euro un viss!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 15 pieskaita 23?
Ziņa: