Iet ciet smadzenes

Aizsāka navsvarīgi 

navsvarīgi
Iet ciet smadzenes
02.08.2015 21:38
Ko darīt, ja visu laiku sajūta, ka neesmu kārtīgi pamodies, nereāls nogurums, aizmāršība, atmiņa kā zelta zivtiņai, pamostos ar nepatīkamu trauksmi, visu laiku žāvājos un neko nevaru padarīt, kakla muskuļi stīvi nu un rezultātā visu laiku to vien daru, kā par sevi domāju un redzu tikai vienu izeju - pašnāvība. Esmu bijis pie psihoterapeita 3 reizes, pēc viņa tikai vēl sūdīgāk, esmu dzēris antidepresantus un anti-psihotiķus, bet tie arī nekā nelīdz. Pēdējā gada laikā dažādās ķermeņa vietās ik pa laikam pulsē muskuļi, esmu dzēris Magne B6, dažādus vitamīnus, nepalīdz, značit vainīgi nervi sanāk.
Vispār jau visu dzīvi, cik sevi atceros ir bijušas lielas grūtības kādam uzticēties, sociofobija, tiri piri, bet nu tagad vispār esmu kļuvis par dzīvo zombiju. Vienīgais, kas kaut cik palīdz ir necensties sevi žēlot un cerēt uz brīnumu.
It kā jau tādiem, kā es vieta ir psihenē, bet ego neļauj sevi tā pazemot, pie tam esmu dzirdējis visādus šausmu stāstus par psih-slimnīcām, ka tur aiziet ciet citiem un sāk kļūt vardarbīgi, bet pašreizējā stāvoklī jau tā jūtos kā sazāļots, nevaru iedomāties, kas būs, kad sāks eksperementēt ar visādām tabletēm.
Varbūt tā ir kāda sākuma stadija šizofrēnijai, lai gan rados nav bijuši ar tādām problēmām, bet tik pat labi arī dauzi simptomi ir no arī citām psihiskām slimībām, tāpēc objektīvi diez vai spētu novērtēt savas problēmas.
Re: Iet ciet smadzenes
02.08.2015 23:43
Slakteris teiktu - nasink spešal :D
Citādi - tjipa depresija... uzsvars uz tjipa
Vel citādāk - mūsdienu izlutinātu duraku paveids.
Ko darīt - sākt domāt, sākt saprast, dzīve nav rožu lauks, saņemt sevi rokās... pieņem, ka esi nūģis :D un sāc kko darīt lai turpmāk tāds nebūtu....
egle1
Re: Iet ciet smadzenes
03.08.2015 11:50
Es ij pat cenšos piekrist normālim. Pačekot, ko ēd, vai nav pārāk daudz džankfuda ar abnormālo ķīmiju, visādi tur E621. Sportot - peldēt, piemēram. Katru dienu kustēties līdz nosvīst. Nedirnēt pie datora, izslēgt TV kasti, padarboties ar mājzvēriem vai ieviest tādu no patversmes - bet atbildīgi, lai nav jāmet pēc tam ārā, rūpēties par kādu, vārdu sakot, nevis koncentrēt visu uzmanību uz sevi -es, es, man, man.
alexis
Re: Iet ciet smadzenes
03.08.2015 12:03
normālis Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Slakteris teiktu - nasink spešal :D
> Citādi - tjipa depresija... uzsvars uz tjipa
> Vel citādāk - mūsdienu izlutinātu duraku
> paveids.
> Ko darīt - sākt domāt, sākt saprast, dzīve
> nav rožu lauks, saņemt sevi rokās... pieņem,
> ka esi nūģis :D un sāc kko darīt lai turpmāk
> tāds nebūtu....

Cilvēks prasa atbalstu, nevis tavu cinisko ņirgāšanos! Novēlu tev pašam piedzīvot kādu psihisku kaiti, tad tu varēsi rēkt pats par sevi.
egle1
Re: Iet ciet smadzenes
03.08.2015 12:13
Tad , alexi, iesaki pats autoram kaut ko.
Re: Iet ciet smadzenes
04.08.2015 09:47
alexis Rakstīja:

> Cilvēks prasa atbalstu, nevis tavu cinisko
> ņirgāšanos! Novēlu tev pašam piedzīvot kādu
> psihisku kaiti, tad tu varēsi rēkt pats par
> sevi.


Ir ok, saviem sūdiem jau izgāju cauri :D Un tieši tāpēc zinu, ka bez rakstura nekur tālāk par psihiatriem netiksi. Tāka žēlastība te nevar būt



Edited 1 time(s). Last edit at 04.08.2015 09:49 by normālis.
Re: Iet ciet smadzenes
04.08.2015 13:15
Alexis maak tikai sizofreenijas diagnozes citiem uzlikt :)
alexis
Re: Iet ciet smadzenes
04.08.2015 14:42
Kāpēc tika izdzēsts mans komentārs? ārstus drīkst ieteikt tikai Runcene?
Re: Iet ciet smadzenes
04.08.2015 16:22
Alexi, ārstus var ieteikt VISI, bet dažreiz (pašlaik ļoti reti) dzēšu komentārus, ko uzskatu par galīgi neiederīgiem, un man nav jāpaskaidro, kāpēc to daru.

Dzīve ir netaisnīga.

Bet šoreiz varu pateikt tikai to, ka absolūti neatbalstu bērnu un jaunu cilvēku psihiatrizāciju, kamēr viņi ir šaubu fāzē un vēl kaut ko jautā. Tāda ir mūsdienu pasaules prakse, ja vien tas ir finansiāli tverams, jo no zālēm var nebūt atpakaļceļš.

Cilvēki apspiež savas dziņas, rumpis un psihe ziņo, ka tā nedrīkst, bet tad viņi grib pirkt zāles, lai sevi izslēgtu pilnībā.
alexis
Re: Iet ciet smadzenes
04.08.2015 17:22
Runcene, tikai aiz tīras ziņkārības jautāju, vai Tev ir bijusi kāda negatīva saskarsme ar minēto ārstniecības personu?
Re: Iet ciet smadzenes
04.08.2015 17:33
Nē, alexi, bet es psihiatrijas paspārnē esmu savulaik ļoti dezinformēta, un privātajās ziņās cilvēku rakstītais liecina, ka tas notiek joprojām :(

Ja man būtu viena slikta pieredze ar vienu ārstu, es, kaut arī justu kārdinājumu, censtos to nevispārināt.

Man ir arī daudzas labas pieredzes, bet ar šo personu absolūti nekāda.
alexis
Re: Iet ciet smadzenes
04.08.2015 18:09
Kādā veidā tieši psihiatrija dezinformē?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 19?
Ziņa: