C11H18N2O3

Aizsāka Lāsēns♥ 

C11H18N2O3
31.07.2015 16:08
Es te paskatījos Runcenes komentārus,paskatījos netā...un izrādās tas ir zelta standarts,biedējošs un "unreāls"
Re: C11H18N2O3
31.07.2015 17:29
https://www.youtube.com/watch?v=2DkO2t3TXqQ
Re: C11H18N2O3
31.07.2015 19:47
Kur komentāri? Ko katrs jutāt ,noskatoties video?
Re: C11H18N2O3
31.07.2015 22:30
Noriskēju un noskatījos. Iepriekšējo reizi, kad skatījos kaut ko līdzīgu - ISIS video par galvas nogriešanu (pati nogriešana tur gan netika rādīta) - tas laikam nostrādāja kā faktors manām pagājušā rudens un ziemas neirozēm (vai stenozēm, kas to lai zina). Šoreiz nekā briesmīga nebija. Kundzīte visu uztvēra ar humoru. Un to var saprast. Cilvēks, kas izšķīries par šo soli, parasti iegūst mieru, atvieglojumu un pat prieku. Pašam arī ir bijušas šīs izjūtas.

Kā cilvēks saprotu, ka var būt grūti ārstējamas depresijas un tad var likties, ka nav citas izejas. Kā katolis uzskatu to par nāves kultūru. Varbūt tam bija vieta 20. gadsimtā, taču 21. gadsimtā tādas lietas notikt nedrīkst. Zinātne ir tik tuvu daudziem nozīmīgiem atklājumiem gan vēža ārstēšanās, gan garīgo slimību ārstēšanā, tik tuvu, ka vienkārši ir noziegums, ka valsts un sabiedrība nedod trūkstošo finansējumu, lai atlikušie soļi tiktu sperti.

Pasaulē tūkstošiem jauniešu beidz augstskolas un labprāt turpinātu studijas doktorantūrā, taču zinātnes finansējums ir nepietiekams par attīstītajās valstīs, nerunājot nemaz jau par tādiem valstiskiem brīnumiem, kāda ir Latvija.

Pie nāves kultūras ir vainīga visa sabiedrība, kas izvēlas laissez-faire labējo politiku, kas sevī ietver tikai īstermiņa zinātnes finansējumu, kas atbalsta patentu troļļus (ir drausmīgi, ka šis faktors strādā arī farmācijā - firmas attīsta nevis vislabākās iespējamās zāles, bet gan tās zāles, kuru zāļu vielas vēl nav kāds citas patentējis) un kas investīcijas veic balstoties uz peļņu un nevis humanitāriem apsvērumiem.

Es negribu piedzīto nāves kultūru sabiedrībā. Un sabiedrībai ir iespējams vienoties un rīkoties, lai samazinātu ciešanas. Vajag tikai saprātu, lai balsotu par kreisām partijām un kreisu politiku. Tad sabiedrība būs kā ziemeļvalstīs.

Lasu Zviedrijas vēsturi un kļūst skaidrs, kāpēc tieši Zviedrijā izveidojās sociāldemokrātiska labklājības sabiedrība. Vēsturiski daudzi zviedru zemnieki nekad nav bijuši dzimtcilvēki, liela daļa zemnieku pat viduslaikos bija brīvi cilvēki un pat sūtīja savus pārstāvjus uz kārtu sapulcēm - riksdāgiem. Zviedrijas kultūras un panākumu pamatā ir gadsimtu brīvības pieredze. Turpretim tajās valstīs, kur dzimtbūšana un pat verdzība pastāvēja ilgi (anglosakšu zemes), joprojām cilvēki mokās ar labējo politiku un tās sekām.

Latvijai vajadzētu izvēlēties brīvības sabiedrības modeli. Latvijas tiekšanās pēc labējas politikas ir verdzības un okupācijas pieredzes sekas. Labējā politikā visu nosaka daži aktīvākie indivīdi, kreisā sabiedrībā radoši un atbildīgi ir visi sabiedrības locekļi.

Stingrs nē nāves kultūrais. Noteikts jā labklājības valstij un zinātnes attīstībai.
Re: C11H18N2O3
31.07.2015 22:42
Pie garīgām slimībām var mēģināt vērsties pie Dieva. Pirmais līzeklis ir Rožukronis, tam ir 15 apsolījumi no kuriem viens saka - visu, ko lūgsiet ar Rožukroni, to arī saņemsiet. Rožukronis patiesībā ir meditācija. Ārēja tā ir 'Esi sveicināta, Marija' skaitīšana, taču iekšēji domas kavējas pie ticības noslēpumiem, pie savienības ar Dievu un tad notiek arī pati lūgšana - šādā meditācijā apzinoties, kas dzīvē ir galvenais, ko varētu mainīt, ko darīt savādāk, kā rīkoties, lai kļūtu par instrumentu Dieva rokās - savam un citu labumam.

Ir skaists teiciens - 'Dievs var iedot visu, taču viņām ir tikai tās rokas, kas ir tev'. Rožukronis palīdz apzināties savas iespējas un prioritātes, palīz izvairīties no pasaules trokšņa.

Vēl var lūgties un svētajiem, kas ir garīgo slimību aizbildņi - tādu ir vairāki:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dymphna
http://www.catholicstand.com/suffering-saints-mental-illness/
http://catholicsaints.info/patrons-against-mental-illness/

Latvijas katoļu - Rīgas arhidiecēzes-metropolijas mājaslapa ir:
www.katolis.lv
Romās pāvesta mājaslapa ir:
vatican.va

Iespējams, ka garīgās veselības jomā Latvijā iestātos atdzimšana, ja šeit uzceltu svētvietu garīgo slimību aizbildņiem.

Lūgšanas no visas sabiedrības arī tīri racionāli palīdz, jo lūgšanā cilvēkam jānomet nost savs es un jāieklausās Baznīcas un Dieva mācībā. Un Baznīcas sociālā mācība ir ļoti skaidra - solidaritāte, tirgus ekonomika nav risinājums, tai jābūt pakļautai humanitāriem mērķiem, ja tirgus mehānisms ir pretim humanitāriem mērķiem, tad jāievieš alternatīvi vērību pārdales mehānismi.

21. gs. visām slimībām jābūt ārstējamam un ja tas nenotiek šeit un tagad, tad tā ir sabiedrības alkatības vaina. Cilvēki paņēmuši sev tos līdzekļus, kurus vajadzēja ieguldīt zinātnē un attīstībā.



Edited 1 time(s). Last edit at 31.07.2015 22:51 by miksa.
Re: C11H18N2O3
01.08.2015 08:15
Paldies par viedokli,pievienojos tam.Normāli ir ka noskatoties šo ir vēlēšanās nedarīt "to".
thechemist
Re: C11H18N2O3
01.08.2015 18:27
Nevarēju noskatīties to video, īpaši, kad tā sieviete tā smaidīja, bet pats gribētu pentobarbitālu sadabūt.
Re: C11H18N2O3
01.08.2015 18:57
Priekš kam tev?
nrsx
Re: C11H18N2O3
01.08.2015 22:14
Miksa, kreisa politika ir, protams, labi. Bet paskaidrosu tev, ka Latvija labeja politika nav nekads parpratums, bet dabisks stavoklis. Jo LV vienmer bijusi etniski un sociali saskelta. Kreisa politika ir tikai iespejama nacionali viendabigas valstis. Vai vismaz valstis, kur pamatnacija sakrit ar valdoso skiru kaa Zviedrija.
Tas, ka piemini saskanas centru ka panaceju visam problemam, liecina ka esi svaks programetajs un ir problemas ar logiku. Saskanas centrs ir tira krievu interesu partija, kurai ir nosplauties par kreisumu, tapat kaa putinam, kurs politikaa ir labejs. Merkis ir tikai tikt pie varas un slaukt un slaukt.
Re: C11H18N2O3
05.08.2015 10:26
Blinn! Noskatījos to "oficiālo pašnāvību" un man jau 2 dienas smaidošā vecmāmiņa acu priekšā rādās! Ja pašai nekas nesāpētu- tad vēl būtu OK!

Manai ĢĀ pagājušajā nedēļā pāriniece un aizvietotāja nomira- 45 gados ģimenes dakteri vēzis paņēma. Viņa vairāk kā gadu slimoja. Esmu pati redzējusi, kā izskatās vēzis pēdējos mēnešos- neaizmirstami iespaidi! Tad nu domāju, ka viņai varbūt tāds "DIGNITAS" būtu noderējis?



Edited 1 time(s). Last edit at 05.08.2015 10:29 by kachenite.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 11?
Ziņa: