Ar visām problēmām tikai uz priekšu!

Aizsāka enfuego 

Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 13:26
http://failiem.lv/u/tdpmygf
http://failiem.lv/u/tuqhhmv
http://failiem.lv/u/pilaoeg
http://failiem.lv/u/kaebsip

Nesmaidīju jo priekšējam zobam blombe izskrita!!!



Edited 4 time(s). Last edit at 18.07.2015 14:37 by enfuego.
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 14:05
OMG, cik tu esi smux vīrietis! Kaut es tāds varētu būt!
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 14:10
Man jau to saka, bet es nezkāpēc uzskatu, da kamu nahuj ja nuzen!! Tur mana meitiņa blakus! Bledj fiziski visu varu un svarīgos brīžos saņemos, bet kad uznāk nervi, tad ir gan depresija, gan pārējais! Un neviens mani nesaprot, tāpēc negribu nevienu sievieti, dzīvoju dēļ bērniem, tie dod man stimulu! Mani jau ir izmantojušas sievietes dēļ naudas un esmu ablomījies 3 reizes, esmu tāds cilvēks, man vienalga, kas viņai makā, ja nebūs rakstura un vizuālais daudz maz, es uz neko neparakstos, un es principus nemainu ja ir viena, tad ir viena, es nēsmu mauka, nezinu vecāki to manī iedzina.



Edited 4 time(s). Last edit at 18.07.2015 14:19 by enfuego.
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 14:22
Un par spīti tam visam tev ir ģimene, droši vien arī darbs un sakārtota dzīve, ja jau vari Dziesmu svētkiem atlicināt gan laiku, gan naudu.

Man nav nekā. Man nav nedz dzīvesdrauga, nedz bērnu, naudas vienmēr ir par maz (pietrūkst pat sadzīves tehnikai un mājām), studijas nav nobeigtas. Mans purns ir tāds, ka cilvēki saka "pizdec, bladj, kāds tev purns". Vēders pārkāries pāri jostai, ar visiem nesenajiem trenažieriem svars kā nekrīt, tā nekrīt. Tāpat ir bažas par sirdi. Un piedevām vēl 34 gadi, kad visam jau vajadzēja būt kārtība. It kā esot vieglas depresijas pazīmes un šizoīda personība, bet nekas vairāk par Fluanxol 1mg nav izrakstīts. Vai tiesām slinkums un gripasspēka trūkums? Bet citiem taču iekšā ir tas draivs, kas liek veidot gan ģimeni, gan atrast labu darbu! Varbūt kaut kādā dzīves caurumā esmu iekritis un netieku no tā visa ārā. Un tas viss ir jau gadiem.

Vai tad tad, kad man bija 20 gadi, vai tad es negribēju draugus, attiecības, darbu? Protams, ka gribēju, bet vienmēr pietrūka nauda, neredzēju iespējas un to arī nebija. Kaut kādos neceļos biju iestidzis. Un esmu iestidzis joprojām, arī pēc 15 gadiem. Nožēlojami.
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 14:31
Zini es agrāk biju sportisks un man ir diplomi dahuja, bet es gribēju palikt svarā lielāks, bet trennažieros paliku tikai stiprāks, to ko es ēdu to izdiršu, man ir mazvērtības kompleksi gribu būt massā smagāks, bet nav jēgas. Tas vēl ir sīkums es tikai nesaprotu, kāpēc man saka, ka es varu un esmu tāds un šitāds, bet reālajā dzīvē bez naudas tu esi nulle, tas jau ir pārbaudīts, ja agrāk, kā mana mama stāsta bija vērtības, tad tagad viss iet uz izmantošanu! Tāpēc esmu zaudējis ticību jebkam. Es arī nesaprotu, kā es no veģetārieša un fiziska sportiska vīrieša paliku, par pazemojumu manā uzskatījumā!
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 14:33
Man saka, ka esmu smuks, a es saku ka nēsmu, vot kas tā pa huiņu???
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 14:42
Nu skaidrs. enfuego tiešam ir mazvērtības kompleksi, kas jāārstē. Savukārt es patiešām esmu pakaļā un mazvērtīgs, es to skaidri apzinos un tāpēc mani var uzskatīt par veselu un nekas nav jāārstē. enfuego paliks viņa jauka dzīve un viņš ārstēsies, lai to beidzot saprastu, un man paliks mana pakaļa un nekas nemainīsies. Nav sevišķi loģiska šī dzīve.

Un smukuma noteikšanai ir ļoti vienkāršs kritērijs. Vai šajā nedēļas nogalē būs brīvprātīgs sex vai nē? Man, visticamāk, ka nekas nespīd.



Edited 1 time(s). Last edit at 18.07.2015 14:44 by miksa.
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 14:45
Problēmas ir plašs jēdziens, ja tu roku atmetīsi ka nevari, tad tu zaudēsi, tici man es nemeloju!!! Tavā gadījumā ir divi varianti vainu saņemties, vai nu būsi bomzis un nekam nevajadzīgs vai tu gribi tāds būt, uzdod sev tādu jautājumu!!

Mani ar visu skaitumu ir šeit foruma apdirsuši, bet man pohuj, es zinu, ka nesmu ne krutais un ne arī debīlais.



Edited 3 time(s). Last edit at 18.07.2015 16:53 by enfuego.
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 17:39
Miksam patiik viiriesi, taa ka uzmanies Enfuego ;) lai gan, tu esi viilies sievietees, varbuut vareetu pameeginaat ar Miksu........
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
18.07.2015 17:44
Redzi, miksa, Tavu bildi mēs vēl neesam redzējuši :), varbūt Tu vnk esi par daudz uzēdies un nemaz tik traki ar Tevi nav, un gan jau ir puiši, kam patīk tuklie zēni, neraudi te tik daudz visu laiku, meklē iespējas iepazīties, amīši vispār ir paresni no tām picām, vrb tur dzīvo kāds Tavs sapņu vīrietis.
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
19.07.2015 20:49
Nefiga esmu pret gejiem un lesbietēm. Tad labāk situ kulakā!!!
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
19.07.2015 21:58
Es nekad neuzbāžos cilvēkiem, kuriem tas nepatīk. Un netaisījos uzbāzties arī enfuego. Izteicu tikai izbrīnu, ka cilvēks ar tādām problēmām ir tik glīts un tik labi spējis iekārtoties.

p.s. Pats biju kā skatītājs noslēguma koncerta ģenerālmēģinājumā. Skolas pirmajās 9 klasēs biju katrā korī, kas darbojās skolā. Vienu no koriem kādu gadu vai pusotru vadīja diriģents, kas bija noslēguma koncerta goda viesis.
mad garāmejot
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
19.07.2015 23:57
...jezzzusMarja...viss, enfuego, gādā vazelīnu...
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
20.07.2015 03:00
Pizdec ir mani tagad gomiki līdīs klāt :)
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
25.07.2015 14:13
miksa Rakstīja:
-------------------------------------------------------
... It
> kā esot vieglas depresijas pazīmes un šizoīda
> personība, bet nekas vairāk par Fluanxol 1mg nav
> izrakstīts.

Miksa, izbeidz!
"Šizoīda personība" nav nekāda slimība, tā ir rakstura akcentuācija un to neārstē ar zālēm.Visiem cilvēkiem ir savas "nobīdes" raksturā. Ir epileptoīdā, histēriskā, paranoiskā, šizoīdā, garastāvokļa cilvēka, astēniskā, maniakāli depresīvā rakstura akcentuācija, un vēl citas. Ir normāli cilvēki, kas lielāko daļu mūža jūtas bēdīgi, kā Ēzelītis Īāā, daži ir pastiprināti aizdomīgi, daži- kā Karlsons vai Vinnijs Pūks- aktīvi jautrīši arī tad, kad vajadzētu būt nopietniem un rāmiem.
Normāli cilvēki iemācās ar savām rakstura īpatnībām sadzīvot. Ja pašiem nesanāk iemācīties ar sevi tikt galā, meklē psih- "trenneri". Nevis dzer psih-zāles, lai ārstētu raksturu, ko patiesībā nevar izārstēt.

Tu te visādus tekstus internetā meklē, kas varētu pierādīt, cik Tu slims. Tad nu pameklē avotus par rakstura akcentuācijām vai personības akcentuācijām.

Kas attiecas uz vieglām depresijas pazīmēm- kamēr Tu savā dzīvē neko nesāksi mainīt, tikmēr jutīsies, kā iesēdies peļķē vai iekritis bedrē.
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
25.07.2015 14:50
Vot vienreiz precīzi pateici... :)

Bet valsts psihiatrijas psihologi un psihiatri taisa šausmīgas acis no tām "personībām". Jāliek reģistrā un kas tik vēl... "šogad diagnosticējām tik un tik šizoīdas personības"... Tāpēc es jauniem ļaudim iesaku ap tiem kantoriem netīties.

Miksa, brauc uz Krieviju, varbūt viņi Tev tur iedos kādu aminazīnu vai labi daudz haloperidola pret Tavu šizoīdumu, bet te, Latvijā, kāda škrobe, "tikai" Fluanxol... Fluanxol ir viegls neiroleptiķis, kas daudziem cilvēkiem sekmīgi darbojas kā antidepresants. Šizoīds programmētājs ir dievišķīgs salikums.

Nabaga Tava psihoterapeite, tāpēc jau ir jāņem krietna nauda, kad cilvēks šitā ņemas. Bet es nevarētu ar visu naudu izturēt, kad tik normāls cilvēks par tik slimu taisās.



Edited 1 time(s). Last edit at 25.07.2015 14:52 by Runcene.
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
25.07.2015 19:29
Tas tak miksam psiholoģiskās aizsardzības mehānisms: līdz 34 g.v. nav izdevies atrast dzīvesbiedru, nav izdevies atrast sapņu darbu, nav izdevies atrast dzīvesvietu, savu fizisko formu nolaidis uz... Tagad skrien pa kantoriem, lai pierādītu, ka nav izdevies, jo viņš, redz, tāāds slimiņš, tāāpēc viņš nevar...

Baigi interesantais aizsardzības mehānisms: censties pataisīt sevi par traku un bojāt dzīvi tā vietā, lai pieietu pie spoguļa, paskatītos sev acīs un pateiktu: "Nu, koo miksa, nevari?! Vismaz pamēģini!"

Vēl: man pazīstamais programmētājs pelna 1600 naudiņas mēnesī. Ja miksa sūdzas, ka nespēj mēnesī atlicināt 35 Eur sporta zālei- kas tas par programmētāju?!? Varbūt, jānomaina sporta veids uz citu sev piemērotāku- ij nauda sporta hobijam atradīsies, i "depresija" beigsies, kad reizi nedēļā nodzīs sevi fiziski. Fiziskas slodzes laikā izdalās labsajūtas hormons endorfīns, pēc tam darbā galva labāk strādās.



Edited 2 time(s). Last edit at 25.07.2015 19:42 by kachenite.
mad smīkņādams
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
27.07.2015 17:25
...kā man patīk kachenīte un runcene...un kachenīte tik daudz zin smalkus apzīmējumus!?!...patīkami palasīties...:)...miksa...nja...pats sev uzmet svaru bumbu uz kājas, pats bļaustās, ka citi vainīgi...runcenes ieteikums vietā...abas mantas - great!!!
Re: Ar visām problēmām tikai uz priekšu!
28.07.2015 11:49
enfuego: paskatījos Tavai bildei acīs- ja piestrādāsi pie sevis (rakstura), ap gadiem 35 būsi makan interesants vīrietis.
Ja turklāt kādu amatu apgūsi un tiksi vaļā no kloņa- ohoo!

Tavas tēmas nosaukums atbilst! Tev.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 13 pieskaita 19?
Ziņa: