Iekšēja trauksme, nemiers pakrūtē

Aizsāka Kristella 

Sveiki! Mani katru dienu pakrūtē, kuņģa rajonā katru dienu nemainīgs diskomforts,nemiers,trauksme! Tas rodas galvenokārt ne no kā, tajā brīdī esmu mierīga, taču tā sajūta pakrūtē mani beidz nost, es nesaprotu ko vainot, kas par kaiti man? Nenoliegšu ka stress man parādās izejot sabiedrībā ļoti bieži, ja itsevišķi jārunā, tad sirds dauzas kā negudra, sāku svīst pastiprināti, pēctam galva paliek tik dulla, ka vairs nespēju loģiski domāt, jūtos tā kā apreibusi, un uz acīm pieres apvidū tā spiež uz acīm, bet tas man uzrodas uztraukumu brižos, pēctam pēc kāda laika pāriet izejot no stresa stadijas. Analizes viss normas robežās.Man tas velkas jau 3 gadu garumā, pieminēšu ka šausmīgi sākuši mati izkrist ar baltām saknēm, ar ādu viss kārtībā. Trauksme pakrūtē sākas no rīta ceļoties, pa dienu, vakarpusē ar uznāk kad sēžu mājās neko nedarot, tiklidz kko sāku darīt, tur kārtoju māju, šī sajūta uz laiku pazūd. Esmu lietojusi visus dabīgos preparātus, nelīdz, pašlaik lietoju magniju ar b6 vitamīnu, kādu nedēļu, uzlabojumi nav! Padalieties pieredzē, kā jūs rīkojaties šādā situācijā? Varbūt vaina ir kuņģī, kas rada to trauksmes sajūtu? Nesaprotu, ko vainot, ja mājās sēžot pat neuztraucoties uzrodas šī riebīgā sajūta.Jau apsveru domu apmeklēt psihoterapeitu, bet sākumā vērsos šeit pēc jūsu ieteikumiem, pēc tam jau izlemšu tālāko ceļu.Lūdzu dodiet padomu.
Re: Iekšēja trauksme, nemiers pakrūtē
17.06.2015 22:48
Kristella Rakstīja:
-------------------------------------------------------
>
> Jau
> apsveru domu apmeklēt psihoterapeitu, bet
> sākumā vērsos šeit pēc jūsu ieteikumiem,
> pēc tam jau izlemšu tālāko ceļu.Lūdzu dodiet
> padomu.

Tur nu vairs nav diži ko apsvērt. Kaziņa ir ne tikai tuvu siena vezumam, bet jau sparīgi ēd. Nobeigsi veselību. Kuņģis tikai rāda, ka organismam sen ir par daudz no tā, kā Tu sevi redzi, kā Tu tver pasauli.
Tātad? Kur tad man vislabāk vērsties? Psihoterapeits? Gastroentereloga pārbaude? Ja nu kuņģis grīstē jau sagājis no visiem tiem uztraukumiem..
Un vēl, pat ir reizes ka negribas ēst, bet mēģinu ar varu apēst kko, tiklīdz kko sāku ēst,ēdu ar pretīgumu, vot nesaprotu..
Re: Iekšēja trauksme, nemiers pakrūtē
17.06.2015 23:40
Gastrologi pa lielam nejēdz šito nervu sistēmas aspektu, kaut vajadzētu, bet sirdsmieram var izmeklēties. No foruma privātās sarakstes uzreiz saku: ja neko neatradīs, tad nav jēgas pie viņiem iet. Naudu jau šiem patīk ņemt, bet, ja cilvēkam nervi čupā, neko tas nedos.

Latvijā ir divas psihoterapeitu profesionālās biedrības.

www.psihoterapija.lv
www.arstipsihoterapeiti.lv

Jāmeklē reģistrā, jāzvana, jāprasa cenas, jādomā, kurš varētu patikt.
Psihoterapeitiem arī patīk naudu ņemt, bet vēdersāpes uz nervu pamata viņi nenoņems. Vajag vērsties pie psihiatra, lai vismaz izraksta kādus benzodiazepīnus un antidepresantu.
Re: Iekšēja trauksme, nemiers pakrūtē
20.06.2015 07:03
OI Runcen tā negrībās palagus rakstīt, vis tas pats kas man bija!
Re: Iekšēja trauksme, nemiers pakrūtē
20.06.2015 13:09
Katram savs ceļš. Un, Jums, vīriešiem, varētu būt problemātiski Latvijā atrast labu psihoterapeitu. Tā kā atliek vien pašiem. Un daudzām sievietēm arī. Bet tādi nez kāpēc maz raksta par savu pieredzi.
Re: Iekšēja trauksme, nemiers pakrūtē
20.06.2015 14:13
Es savu pieredzi Runcen lamājos, jau esmu piedirsis!! Nezkapēc neviens info par mani neatrod, kautgan esmu daudz runājis.



Edited 1 time(s). Last edit at 20.06.2015 14:14 by enfuego.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 24?
Ziņa: