Mirzaten

Aizsāka ratjager 

Mirzaten
06.06.2015 16:02
Man ir trauksmainā depresija un ārsts uz nakti man izrakstija mirzaten 15 mg,bet no tā es naktī bieži mostos ar sajūtu kā no strāvas trieciena.Vai tas pēc laika pāries
Re: Mirzaten
07.06.2015 11:27
"Strāvas triecieni" ir no pārmērīgi lielām bailēm, kuras rada jaunas sajūtas ķermenī. Kam pāriet, kam nepāriet. Pārsvarā, kad cilvēks pierod un kad zāles iesēžas sistēmā, viss ir ok. Ar jaunām zālēm tā medz būt, nekas ārkārtējs.

Ja cilvēks neapzināti pretojas medikamentu iedarbībai, tad rezultāts ir sliktāks. Viss (vai ļoti daudz) atkarīgs no attieksmes dienā, sevi noskaņojot.
Re: Mirzaten
22.06.2015 03:59
OI stravas triecieni ir baigi prikolnie! Tie man no antidepresantiem bija, un sajūtas ir nereālas. Da vispār es jau esmu laikam visas blakusparādības izbaudījis. Tagad esmu ticis vaļā no tiem trauksmēm un njeponjatkām, bet adin huj zāles jārij. Vai nu jādzer, bet dzeru netikai savu problēmu dēļ, man te bijusī sieva pis prātu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 12?
Ziņa: