Cilvēks dzīvo savās iedomās

Aizsāka qwe 

qwe
Cilvēks dzīvo savās iedomās
18.05.2015 14:50
Vai psiholoģijā ir nosaukums tādai kaitei kad cilvēks pastāvīgi daudz ko redz savādāk kā tas ir? Piemēram viņa ir atklājusi privāto kondutori kura cep tortes kas ir burtiski salda baltmaize ar plānu krēma kārtu bet viņa slavē un saka ka turpmāk regulāri pasūtīs kaut gan vienmēr ir kritizējusi šādas tortes un kūkas. Vēl viens piemērs - tikko es pateicu viņai ka šķīros no savas draudzenes tā viņa uzreiz saka 'NEVAJAG viņai pielīst!' tādā tonī it kā viņa skaidri zinātu ka es to daru kaut gan man ne prātā nenāk to darīt. Vēl viņa pastāvīgi domā ka viņu apčakarēs, pie kam nevis svešinieki bet tuvinieki kas nekad to nav darījuši un nekas neliecina ka taisītos darīt. Viņa sēž un izmisumā funktierē par to bet parasti neko nesaka.
Re: Cilvēks dzīvo savās iedomās
18.05.2015 14:55
Un ko Tev dos nosaukums?

Svarīgi ir tas, kā tas ietekmē Tavu dzivi un kā Tu tiec ar to galā, nevis kā to sauc.

Iespējams arī, ka kādi 4 psihiatri, pie kuriem dienas laikā var pagūt aiziet, nobirkos to katrs citādi.

Parasti šādos gadījumos pirmie svarīgākie tuvinieki vecāki zināmu "ieguldījumu" ir devuši, tikai cilvēks neprot tikt tam pāri.
neko nedos, gribēju tikai izkratīt sirdi. it īpaši tas krīt uz nerviem kad viņa mūs tuviniekus vaino murgainās sazvērestībās, un kad viņa nesaprot ko viņai saka jo viņa ir ieņēmusi galvā vienu un iet ar galvu sienā. piemēram simtām reižu viņai ir teikts un stāstīts ka slapju zāli nevar papļaut jo dzinējs mokās un slāpst bet viņa ir ieņēmusi galvā ka ir jāpļauj un viss kaut ārā viss pludo. gadu no gada tas atkārtojas un sāk aizvien vairāk krist uz nerviem.
Re: Cilvēks dzīvo savās iedomās
18.05.2015 15:50
Nu bet tad meklē sev kvalitatīvu psiholoģisko palīdzību.

Ir krīzes tālruņi, psihologi, psihoterapeiti.

Ja kādam tuviniekam ir lielas psiholoģiskas vai psihiskas problēmas, tad absolūti vienmēr tas ietekmē pārējos. Ja sirdzējs nekur nevēlas ārstēties un neko no visa par problēmu neuzskata, tad ko gan ar viņu var darīt.

Un cilvēki bieži saka, ka radiniekam ir teikts tas un tas, gadiem teikts utt... Nederīga taktika, nav jēgas to darīt. It seviški, ja tas gadu no gada nestrādā. Viņi ir citā pasaulē un citā pārliecībā. Var vienīgi liegt piekļuvi kaut kam vai tml. Pārējiem pašiem jāvienojas. Ja pārejie nevar vienoties, tad atkal ir grāvis.

Vai nu lieciet iestādē, vai mācieties tikt galā veidos, kas Jūs visus neizdedzina.



Edited 2 time(s). Last edit at 18.05.2015 23:25 by Runcene.
krista20
Re: Cilvēks dzīvo savās iedomās
29.05.2015 15:16
Kur teikts ka iestadē to atrisinas?
Re: Cilvēks dzīvo savās iedomās
29.05.2015 15:55
Iestāde neko neatrisina sirdzējam, bet atrisina radiem.

Iestāde (sociālās aprūpes centrs) ir dzīvesvieta cilvēkiem, kas ir izvēlējušies būt bērna prātā un tā visu mūžu veidot attiecības ar tuviniekiem. Kaut kad radiem notrūkst veselība (visbiežākais iemesls), un tā tas beidzas, jo parasts cilvēks tādu stāvokli var izturēt tikai limitētu laiku.



Edited 1 time(s). Last edit at 29.05.2015 16:09 by Runcene.
Re: Cilvēks dzīvo savās iedomās
16.06.2015 02:43
Runcen tu takš zini: jāiemācās krist un piecelties, tad vēl dzīvē ir cerība.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 25?
Ziņa: