zāļu kokteilis

Aizsāka alexis 

zāļu kokteilis
08.01.2015 11:47
Kā jūs vērtējat šādu zāļu kokteili (devas dienā)?
Haloperidols 30mg
Truxāls 600 mg
Risperidons 12mg
Olanzapīns 30mg
Paroksetīns 80mg
Lorazepāms 5 - 7,5mg
Re: zāļu kokteilis
08.01.2015 13:46
Piedod, bet tas ir tas pats, kas pajautāt, kā vērtēt šampūnu krāsotiem matiem.

Mēs te neapspriežam citu cilvēku diagnozes un to, ko psihiatri tām izraksta. Ja jau ej pie psihiatra, tad atkarībā no viņu filosofijas un izpratnes par Tavām sūdzībām tur vienmēr dabū kādu kokteili. Psihiatrs vienmēr izraksta recepšu kaudzi, un viņam vienmēr ir taisnība :)

Ir cilvēki, kas vispār neatzīst psihiatriju un psihotropos medikamentus un tos nelieto, ir pat valstis, kur par budžeta līdzekļiem uztur kopienas tipa iestādes personām, kas pēc psihiatrijas standartiem ir ļoti slimas un ārstējamas, bet dzīvo tur, nelietojot nevienu tableti.



Edited 1 time(s). Last edit at 08.01.2015 13:50 by Runcene.
Re: zāļu kokteilis
08.01.2015 14:26
Es nezinu to medikamentu standarta devas bet kokteilis izskatās iespaidīgs. Diemžēl es neko nevarēšu līdzēt jo pats psihotropus medikamentus nelietoju un citiem neiesaku. Izņēmuma kārtā vienlaicīgi varētu lietot vienu medikamentu.
....
Re: zāļu kokteilis
08.01.2015 22:40
viens vārds - šausmas! Bet tas jau tikai ir mans viedoklis
Re: zāļu kokteilis
09.01.2015 20:12
Kur tad šitādu kokteili var dzert!
alfo
Re: zāļu kokteilis
10.01.2015 15:15
vai tu kādreiz skaidrā arī esi? vai tu nemaz neatceries kā tas ir būt- skaidrā? bet ja reiz tu jautā, tad jau pats saproti, ka visa tā ķīmija nav diez ko draudzīga tavām smadzenēm un organismam.
Re: zāļu kokteilis
11.01.2015 08:14
Esmu ļoti apmierināts ar šo zāļu kokteili un jūtos vienkārši lieliski. Gribēju tikai zināt, kāds citiem ir viedoklis par šīm zālēm...
Re: zāļu kokteilis
11.01.2015 12:31
Kā reiz tur tā bēda, ka jūties "vienkārši lieliski". 2 nedēļu līdz 2 mēnešu laikā (atkarībā no individa un zālēm) iestājas atkarība un sajūta izmainās uz "vienkārši elle".

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: zāļu kokteilis
11.01.2015 14:26
Ak, nē, ku!, man šķiet, ka tas te ir vecs kadrs, kas pa laikam ienāk pašokēt forumu ar savām devām šizofrēnijai. Izturēs gan 2 ned., gan 2 mēn., jo ir jau izturēts.

Tie, kas lieto tādu kokteili, te apgrozās ļoti reti. Ja Tev ir labi, tad ko tur kāds var teikt, un kāda jēga taujāt.

Vairums te rakstošo aizmigs uz n stundām no dažām haloperidola pilēm, par tālāko vispār nerunājot.

1 tablete lorazepāma satur 2,5 mg, ar ko vidējais foruma sirdzējs gulēs līdz rītam bez refleksiem, un vairāk viņam arī nevajag. Tu tātad lieto no 2 līdz 3 tabletēm dienā, kas mani turētu aizmigušu 24 stundas.

Haloperidols 30mg, Truxāls 600 mg, Risperidons 12mg un Olanzapīns 30mg te daudziem varētu izklausīties kā traka suņa murgi, nav ko biedēt tautu.

Bet skaidrs, ka agri vai vēlu šāds kokteilis radīs problēmas ar vispārējo veselību.

Mani fascinē, ka joprojām pie mums šizofrēniju spēj tikai zāļot.

Es savu info jau devu: ir cilvēki, kas arī šados gadījumos izvēlas dzīvot citādi, bet Latvijā tādu nez vai atradīsi, jo minētajā gadījumā notikumi galvā ir jāiepazīst, ar tiem jāmācās sadzīvot un citādi savstarpēji saprasties, bet mūsu standarts ir bioloģiskā psihiatrija, nekas cits vispār netiek piedāvāts, un sirdzējs tā arī nekad neuzzina, ka citur pasaulē cilvēki iemācās dzīvot citādi. Pishoterapija tādiem kā Tev nez vai ir pa kabatai, un minimums tur vajadzēs iet 2x ned. un par katru reizi maksāt kādus 50 eiro. Bet psihoterapija var palīdzēt samazināt zāļu devas.

Arī ar halucinācijām un citām līdzīgām izpausmēm persona var būt gana nobriedusi, bet pie mums tas ir retums, un es neņemos kādam ieteikt citu ceļu meklēšanu, jo vairums psihiatru apmeklējošo ir bērna prātā, kur zāles ir vienīgais, kas viņus kaut cik satur rāmjos. Turklāt viņi svēti tic savai diagnozei un arī savai nespējai.
alexis
Re: zāļu kokteilis
11.01.2015 15:59
Es haloperidolu mēdzu izdzert arī 40mg pēc vajadzības.. un neaizmiegu, sveiks vesels.
Es nenāku kādu biedēt, bet es pa visam noteikti gribu uzsvērt, ka psihoterapija visiem nelīdz un ka nevajag galīgi nolikt valsts psihiatriju, man tā ir daudz palīdzējusi un turpina palīdzēt diendienā.
Bet te dominē viedoklis - tikai neejiet pie valsts psihiatriem, bet valsts psihiatrija ir ļoti draudzīga - ārsts par brīvu, zāles par brīvu, ne jau visi var atļauties maksāt par pļāpāšanu ar psihoterapeitu.
Re: zāļu kokteilis
11.01.2015 17:56
Te dominē tāds viedoklis tāpēc, ka retajam forumietim vajag tādas zāles, un kur nu vēl šādās devās.

Un lielākā daļa, ja vajag, pie tā paša valsts psihiatra jau arī iet, taču pie psihoterapeita nenotiek pļāpāšana, bet ieskats savas domāšanas ilūzijās un maldos, kuri it bieži noved pie nepieciešamības lietot zāles un pat pie psihiskas slimības.



Edited 2 time(s). Last edit at 11.01.2015 19:13 by Runcene.
Re: zāļu kokteilis
11.01.2015 22:43
Fui man no galoperidola es kā pīle gāju 3 km uz mājām, jo man psihiatre iedeva priekš miega, nē nopietni, šitās bija vis lielākās blakus parādības tā deva pa kājām, tfu tu uzreiz nometu, tagad tikai truxāls 2 tabletes un viens 2mg klonazepāns uz nakti, bet kad galīgi nogurstu aizmiegu tāpatās. Bet par pilnīgu atmešanu vēl nēsmu nobruiedis. Es esmu dzēris visādus kokteiļus un devas un esmu secinājis izanalizēsi pēc visiem kokteiļiem pats kas tev der.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 5?
Ziņa: