nevaru nomierinaties

Aizsāka miumiu 

nevaru nomierinaties
13.12.2014 22:55
Sveiki milie cilveki.es nezinu kur versties pec palidzibas.es sevi pamatigi degradeju un psihologiski moku turot savu sapi sevi. Es negribu dzivot.ir loti daudz iemeslu.pirmkart es iebistu savu dzivi savas mates del.mana mate piedodiet ir pedeja kuce.vina mani visu muzu to vien dara ka smejas par mani.visu savu dzivi es vinas del ciesu! Vina mani ir parvertusi par lidz nepazisanai.vina visu manu bernibu mani sita.nekad nemazgaja drebes un nedeva est normalu edienu.pareizak sakot neka no ta maja vienkarsi nebija, un ari vina pati maja nekad nebija.bet kad bija vina mani tikai sita, apsaukaja un lika noskatities uz to ka cies mani bralu un masas un piedodiet pisaaas bez jebkada kauna sajutas! Vinas del man ir depresija vinas del man nacas lietot antidepresantus un vinas del es neko normalu nevaru izdarit! Es loti hujova jutos man nav ar ko parunat! Meiginajumi ar kadu izrunaties ir novedusi mani tikai lidz tam ka es negribu dzivot.jo neviens mani nesaprot! Man nav draugu es to zinu! Tie kas uzdodas par tadiem man ir tikai tad kad no manim kautko vajaf
Re: nevaru nomierinaties
13.12.2014 22:56
Man ir daudz ko stastit tapec bus pa dalam!
Re: nevaru nomierinaties
13.12.2014 22:59
Man ir loti liela velme nogalinat manu mati del ta ka vina ar mani nekad nav bijusi ne mate ne draugs.nekas!! Es gribu vinai pargriest rikli.es vinu ciest nevaru.un nevaru nomierinaties.tas ir tas par ko es ik baltu dienu sapnoju. Es ari ienistu savu jaunako masu.vinas del man ir kauns dzuvit! Vina ir tada pati ka mana mate! Un mate vinai palidz man ieriebt visos iespejamajos veidos.
Re: nevaru nomierinaties
13.12.2014 23:10
Pabeidzot kaunpilno pamatskolu es cereju ka beidzot mana dzive bus labaka.nezinadama kur iestaties talak es bleg iestajos taja pasa skola kura macijas mana mate un mates radi! Es to nezinaju.un skola atradas netalu no manas mates.man nacas cinities ar naidu pret vinu un biezi ruchiit vinu aaraa piedodiet no suudiem un neiet uz skolu.bija japieskata maja un siikie! Taj vieta vina man skola radija kaunu skraidot ar pliku dirsu pa rajobu un pishoties ar klases biedru vecakiem! Aiz psihiem es mekleju darbu arzemees.bet diemzel vaj par laimi nonacu cilveku tirdzniecība kur pld par laimi man paari neviens nedarija.paceloju pa pasauli ninacu pie viena puisha kursh manii samiileejaas bet bija musulmanis un negribeja puenemt vina vecaki to ka es esmu gaisas adas un bez religijas un atveda mani atpakal uz lv. Tas bija murgs bet ne tik liels ka dzivojot lv zinot ka mana mate un masa ir dzivas
Re: nevaru nomierinaties
13.12.2014 23:17
Atbraucot lv dzivoju pie teva kuram nav darba un vecmaminas.tetim zb ka man naw darba.mums tur tads chuharix ka darbu nevar atrast! Nacas kko atri domat jo tetim nak virsu psihi.aizgaju stradat web chata riga.neko nepelbiju jo parak godiga un kautriga esmu.iepazinos ar puisi. Nav nekas labs bet wsmz.aizgaju no darba chata.sakam ar puisi dzivot kopa un tad sakas suu.mekleju darbu nevaru atrast puisim zb ka sezu maja.vins zin visu manu dzivi ka puisi mani tik izmantoja ka es majas pie vecakiem neko dzive neiemacijos.muziga depresija. Slikti vajums bailes.puisis mani saka kaitinat par to ka es esmu jobana bezdarbniece.vien reiz jau izmeta no majas.atstaja mani vienu.es vinam sagadaju mebeles vina bralim draudzeni un davaju vinam savu sirdi un dveseli.bet vinam vnm liekas ka es vinu izmantoju un krapju.vins saka mani vajat interneta un telefona.atrodot jada vestule kadu milvardinu vinam uzreiz liekas ka es ar to cilveku pisos kaut vai es visu laiku esmu maja.man pat bail iet ara no majas.man bail no cilvekiem
Re: nevaru nomierinaties
13.12.2014 23:24
Biju paspejusi divas vietas pastradat visaas neveiksmigi.es nezinu ko es tik launu cilvekiem daru ka vini man rada tikai sapes.par mani visas intervijas un darba vietas tikai pabirgajas.puisis visu laiku axtas vaj ne ja neatradisu darbu pametis mani vai izmetis mani no majas.vinam uz to ka esmu vinam uzticiga un milu vinu ir nospļauties kgan vins wnm saka ka mani mil.bet men nesen bija dz d un vina bralim dz d ir dienu pec manis.mana dz d bija klusums nebija nekaa.tik kompetes un torte. Bet vina brala dz d bija tusins.man ir abidna.sajuta ka vins mani neuztver ka savu gimenes locekli. Man ir aizdomas ka vins mani izmanto un krapj.kgan kam izmantot mani nezinu ja nu vienigi seksam kuraa es esmu galigs balkis savu kompleksu del vai vinam wnk slinkums meklet kadu citu! Man bail no nakotnes.es gribu aiziet pie labas bezmaksas zilnieces uzzinat savu nakotni.vai man wsp ir jega dzivot.ticibu taja ka labs nak ar gaidisanu esmu xaudejusi un ticibu dievam sen! Man nekas cits neatliek ka noskatities ka es mirstu leenaam un ar pamatigam sapem.JA KAFS VAR PALĪDZĒT LUDZU NERAXTIET GARAS BEZJEDZIGAS ATBILDES TE BET PIEDAVAJIET AR JUMS REALI PARUNAT TIKTIRS VAI SAVADAKU PALIDZIBU!
Re: nevaru nomierinaties
13.12.2014 23:29
Man mate berniba piespieda zagt tetim naudu draudot ar metala saufeli mani nosist.mate pat tad kad es biju krizes centra pec ta ka vina mani sadauzija zili zalu naca ciemos un draudeja mani nosist ja vina nedabus mates tiesibas par mani atpakal.katru reizi kad viba man zvana vina apsauka mani un draud atrast un nosist. Man wnk pzdc smadzenem.
Re: nevaru nomierinaties
13.12.2014 23:35
Esmu pamatigi sacarakejusi dzivi sev.varbut tapec ka kluseju, varbut del sava kautriguma un komplexiem a varbut tapec ka neuztaisihu pasnavibu atrak! Es naktis nevaru gulet.man naktiis nenak miegs.es gulu pa diebu.ja arī es nakti aizmigu tad pagulu 2-3h ja ap 6no rita tad gulu visu dienu lidz nakti 12! Nezinu kapec ta.izmeiginajos tabletes.izmeiginaju iet gulet bet nesanai.normali aizmigt varu tad ja 2dienas pec kartas neesmu gulejusi bet ari pec tam es nogulu lidz pat velaj naktij!
Re: nevaru nomierinaties
14.12.2014 10:30
miumiu

Neizlasiju līdz beigām. Slinkums. Pārāk daudz negatīvisma. Es problēmu saktu risināt ar to, ka Tevi kārtīgi nopērtu. Par necieņas izrādīšanu pret vecākiem...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: nevaru nomierinaties
14.12.2014 13:58
Ir viegli vainot citus savaas probleemaas. Tu nevari izmainiit citus. Gaidiit kad nu paraadiidies kaads glaabeejs, kas paliidzees tikt galaa ar visaam tavaam probleemaam ir stulbi. Beidz sapnot, saac risinaat savas probleemas pati.
Tavs draugs ir neapmierinaats, ka tu nestraadaa. Es tavu draugu loti labi saprotu, kaapeec vinam vajadzeetu tevi uztureet? Cik daudz CV tu aizsuutiijusi peedeejo 2 nedeelu laikaa, ko tu dari lai samekleetu darbu?
Re: nevaru nomierinaties
14.12.2014 17:57
tev vajag tikt pie savas neatkarības, dabūt darbu pirmkārt, tad viss paliks vieglāk
Re: nevaru nomierinaties
15.12.2014 01:37
Es sodien aizsutiju 32cv.atbildeja man tikai 2 no kuriem viens darba piedavajums bija fake.stradat eeb chata.un otrs ari bija feik stradat nakts kluba. Pagaso nedelu kopa ap 160cv no kuriem atbildeja man tikai reals 1 stradat 3h origo tolete par apjopeju un toletspapira bilesu izsniedzeju.un 4no tiem bija atkal fake web chati. Neciena pret vecakiem-es nekad necienisu mati kura dzemde bernus tikai lai varetu nodzrrt nauu un spekulet uz pabalstu naudu bet par berniem nerupeties. Man puisis sodien draudeja izmest no majas. Jauki.bet tapec ka vinam ar mani nepatik sekss.jauji.es tiesam vaiboju citus?? Da tas tapec ka citi tie ari ir kas man dara pari.MILIE CILVEKI ES MEKLEJU PADOMU PALIDZIBU NEVIS NOSODISANU! Ludzu nevajag taa mani kritizet es ta jau vai gazos no kajam nost.man katra diena ir ista elle.
Re: nevaru nomierinaties
15.12.2014 01:38
Kaa lai es atrodu darbu ja man nav kur dzivot? Lai saktu dzivi no jauna man vajag aiiet prom no visa un visiem kas man dara pari.bet kur lai iet? Ja nav kur!!!:-(
Re: nevaru nomierinaties
15.12.2014 01:49
Man nav izglitibas.nekur normala darba mani nemt negrib.visur prasa pieredzi un papirus. Es zinaju ka ta nav laba doma prasit padomu citiem cilvekiem.jo cilvekiem neinterese citu cilveku problemas.te viens teicas mani sodit noperot par to ka es necienu savus vecakus.pld ta bus tikai kaa kutinasana mate man berniba 2 ribas salauza tpc fizisku nevaru darit jo sap.un dauzot pa seju ar krasns kruki panaca to ka man visi zobi aug skibi greizi ta ka jarauj ara.es nevaru muti pie zobarsta atvert tadel ka man saplaisajis zoklis un naudas nav lai pie arstiem aizietu. Puisim nav kauna no ta ka es vinam mebeles gadaju un drebes un vins mani ni majas grib mest ara jo es sexu nedodu normali un pimpi atsajos suukaat?! Mja..CILVEKI PALDIES!
Re: nevaru nomierinaties
15.12.2014 11:09
Gribu pāris vārdus autorei pateikt par to CV sūtīšanu, par ko interesējās 123. Nevajag nekur nekādus CV sūtīt. CV pēc būtības ir konkurences un pazemošanas instruments. Nu kādu CV Tu vari sūtīt būdama totāla neveiksminiece? Tikai un vienīgi iekārtošanās darbā caur paziņām vai personīgu vizīšu veidā. CV sūtīšana ir priekš izglītotiem un pašpārliecinātiem cilvēkiem ar stabilu nervu sistēmu.

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: nevaru nomierinaties
15.12.2014 14:39
Nezinu, kā ar nervu sistēmām saistībā ar CV, bet jārēķinās, ka CV nozīmē strādāt komandā, reizēm pat pūlī. Cilvēkiem, kas to nevar/negrib, ir pašiem jāveido sev darba vide.

Tu vari un drīksti iedomāties, ko spētu darīt, un ielikt sludinājumu ar piedāvājumu, bet Tu diezgan bēdīgi izsakies rakstītā tekstā. Ok, te ir forums, bet visi šie "w" u. tml. ķeburi ir jāaizmirst, citādi tos var nejauši ierakstīt vietā, kur tas galīgi nepienāktos. Otrkārt, ir jālieto garumzīmes. Pēc punkta ir jābūt atstarpei, pirms komata atstarpe nav liekama, bet pēc tā – noteikti. Ja tomēr sūtīsi vēl kādu CV, saņēmējs tam pievērsīs uzmanību.

Nodarbinātības valsts aģentūrā ir speciālisti, kas var palīdzēt uzrakstīt CV, bet Tev būs jādomā, kā šai darbā noturēties. Vakarskolas ir bez maksas, un Tev būtu vērts par to sākt domāt.

Visticamāk, ka Tava māte sirgst ar kādu psihisku kaiti, un Tev ar šo atziņu būs jātiek galā. Tas nav patīkami, bet tāda dažkārt ir dzīve. Viņa nav ļāvusi Tev izaugt, bet tas tagad Tev jāizdara pašai.

Tagad Tu it kā gribi sev atrast citu māti šeit, kas Tevi uzklausīs. Tādas fantāzijas mēdz un var būt, bet realitātē tas nav iespējams. Pieaudzis cilvēks diemžēl vairs nevar dabūt atpakaļ to, ko, bērns būdams, nav saņēmis. Viņam pašam sev jākļūst par māti. Ja ne sākumā citādi, tad nodrošinot kaut nelielu naudu, piemēram, psihologam vai psihoterapeitam. Vismaz daži ir diezgan iecietīgi samaksas ziņā. Sākumā ar Sociālā dienesta palīdzību var mēģināt tikt pie kāda bez maksas. Šajā forumā par to ir bijis daudz sarunu, un cilvēki parasti dabū to, ko grib, ja vien ir motivācija.

Pašlaik Tev diemžēl ir ļoti bērnišķīga domāšana, kas pārsvarā sastāv no prasībām pret citiem. Tas turpmāk nederēs. Lai Tu izdzīvotu, tam ir jāmainās. Bet, tā kā Tu esi izdzīvojusi līdz šim, nav pamata domāt, ka Tevī nav resursu.

Turklāt Tu savu bēdu stāstu ar vairākiem nikiem šeit vēstī jau atkārtoti. Tam nav jēgas, jo šeit rakstošie un lasošie cilvēki dzīvo savu dzīvi, dara savus darbus, visiem ir savas privātās problēmas (varbūt Tu domā, ka nav?), savi rēķini, savi kredīti, savas "trakās vai pustrakās mātes" u. tml. Tev tātad jau palīdzēja ar mēbelēm. Cilvēki var izdarīt tikai tik, cik viņi spēj atļauties izkāpt no sava dzīves ceļa un dienas ritma. Parasti tas ir uz īsu brīdi.

Tagad Tev jārēķinās, ka būs jāsaskaras ar visai neglaimojošu realitāti par to, kas Tevī darās, bet tas nav nāvējoši, no tā nemirst. Citādi Tu drīz sēdēsi kādā aprūpes centrā uz mūžu, un ar Tevi būs sliktāk nekā ar Tavu māti.

Tu nevari cerēt, ka vīrietis būs gatavs Tevi uzturēt, ja Tu nekā nedod no sevis. Mēbeles nav ielāps, kas šai gadījumā derēs. Varbūt Tev kādu laiku ir vērts būt vienai, lai saprastu, kas ar Tevi notiek, bet to es nezinu, tikai doma.
Jā, aizej gan uz NVA, noformējies kā bezdarbnieks. Viņiem ir visādas konsultācijas, varbūt tev kaut kas noderēs. Piemēram šis:
http://www.nva.gov.lv/index.php?cid=2&mid=491
Zinu ka ir visādas apmācību programmas, kur arī maksā stipendiju - kaut kāda minimāla nauda tev būs.
Varbūt ja sāksi staigāt uz visādiem kursiem, bezdarbniekiem, tavs puisis redzēs ka tu reāli centies. Un varbūt kādu laiku vēl nemetīs ārā no mājas.
Re: nevaru nomierinaties
15.12.2014 17:28
Esi meeginaajusi suutiit uz Rimi vai Maxima?
eziss
Re: nevaru nomierinaties
17.12.2014 11:31
tak atrodi citu kūpināto dvieļagalvu internetā, kāda problēma.
.....
Re: nevaru nomierinaties
17.12.2014 15:46
Vai nu kāda "trollene", vai izdzīvo stiprākais.
Re: nevaru nomierinaties
18.12.2014 18:00
Ieks cv nelietoju w utml...visu normali sarakstiju.skatijos interneta piemerus utt..nva bus gruti iestaties riga.esmu deklareta cesis bet ja mani izmetis no majas nebus kur palikt un nav jegas deklareties.es esmu narkologa uzskaite tapec daudzkur mani nenem.matea del atguleju gailezera neirologijas nodala..atkartojos ar savu stastu jo pazaudeju veca profila paroli..mebeles es dabuju no tantes kura pdiemzel nesen palika par invalidi,vinai nacas pamest maju un iet uz soc.maju. Es loti censos mainities, tiesam.es loti censos ar apkartejiem sarunaties ar cienu in laipnibu tiesi un atklati neko neslepjot.ja biju domajisi iet uz sociem man puisis kategoriski pateica ka nelaus man pazemoties.biju uz parrunam maxima mani diemzel nemtu tikai par apjopeju.bet te atkal puisis aizliedz man tadu darbu darit.es nevaru aiziet no puisa ja man nav reali kur palikt.ka.es nez esmu galigi apjukusi.man bail risket.
Re: nevaru nomierinaties
18.12.2014 18:01
Vienigie radi kas man vel ir palikusi ir tante pie kuras pat ciemos nevar braukt del slimibas.bet pazinu man ari nav.
NVA mājas lapā rakstīts ka reģistrēties var jebkurā viņu filiālē neatkarīgi no deklarētās dzīves vietas. Viņiem ir arī telefons konsultācijām, ja interesē piezvani un uzzini.

Puisis tev ir arī ieteicis ko iesākt, vai tikai kritizē visus variantus kurus tu sameklē?
Re: nevaru nomierinaties
20.12.2014 11:19
Gandrīz visi mani vienaudži ir sākuši kā apkopēji/apkopējas vai citos vienkāršos un nekvalificētos darbos, es tai skaitā. Kas gan tur tāds? Būsi darba kolektīvā, iepazīsi cilvēkus, redzēsi, kā lietas darās.

Kāda paziņa strādāja par apkopēju ar visu savu augstskolas izglītību, jo tā bija ērtāk bērnus audzināt, kamēr vīrs biežos komandējumos.

Narkologa uzskaite jau nav uz pieres rakstīta, un izziņu no viņa prasa ļoti maz vietās, ja vien Tu nesagribēji iet armijā vai policijā. Ja to neprasa, tas nav jāsaka. Un atklāti nav jārunā ar visiem un visur, tikai tas, kas konkrētajā vietā nepieciešams.

Bet, kā būtu, ja Tu pameklētu kādu krīzes konsultāciju psihologu? Viņš palīdzētu iemācīties vilkt robežas, kas Tev, kā izskatās, noderētu daudzviet, jo tagad izklausās, ka Tu jūties, ka būtu saplūdusi ar pasauli un ka Tev ir svarīgāk, ko domā vai ieska citi. Dažreiz to var nejust un neprast, tas ir jāmācās.
ikdiena
Re: nevaru nomierinaties
23.12.2014 22:55
Silti, ļoti silti iesaku vēlreiz izlasīt Runcenes ieteikumus un padomus........Tad sastādi plānu ar ko sāksi.......nospraud mērķi un virzies uz to....
Ja nu tas Tev liekas par grūtu, tad tiešām nekas cits Tev neatliek kā nošauties..
KATRS PATS IR SAVAS LAIMES KALĒJS.....
Re: nevaru nomierinaties
23.12.2014 23:18
oi gribētos daudz ko teikt, bet slinkums rakstīt! Tāpatās neņemsi vērā, tikai iemetīsi aci pa vienu ausi iekšā pa otru ārā, šī ir tā pamat slimība.
Re: nevaru nomierinaties
25.12.2014 06:59
Diemzel puisis mani tikai kritize.katru sanemto cv apstiprinajumu vai sludinajumu kuru skatos parbauda.un tad sakas kritizesana.tur nefiga nemaxa tur tu naxi majas smirdiga tur pec darrba nebusi runajama,berndarza ar ne jo svesiem berniem pakalas jamazga utt.nezinu.negribu aiziet no puisa jo vins man ir dargs.bet negribu ari citu meklet jo viriesos neredzu nekadas uzticibas un ceribas vairsk.
Re: nevaru nomierinaties
25.12.2014 07:05
Es 2 vietsa jau pastradaju.maja haoss darba tas pats.pastradaju skola par trauku mazgataju, vaditaja tikai tadel ka esmu tieva visu laiku mani apsaukaja un kritizeja jo man darba forma nedereja.un pec nedelas atlaida pasakot ka es ar darbu netieku gala.kaut gan man kopumaa no 12darba stundam pat 6brivas sanaca.jo traukus mazgaju atri..plus vel palidzeju darbos kas man nebija jadara.ar kolektivu viss bija ok.vaditaja tik 2reiz nedela naca no citas skolas un jau paspeja bez iemesla mani ienist.jo uz vinai pazistamo skolu biju sarunajusi tiksanos un kad pienaca ta diena vaditaja vinai bija teikusi ka es pie vinas tik 2dienas stradaju un parejo laiku loti lenigi visu dariju taa ka klientiem un skolniekiem tirie trauki jagaida pie trauku mazgatajas letes..
Re: nevaru nomierinaties
25.12.2014 07:08
A otra darba vieta.konditorijas ceha par mani panirgajas.sakuma sakot ka viss ok nau smagi utt.pec tam nesa tik daudz ko mazgat ka ierasto no plxt 6-8.00 darba biju no plxt 5-20.00 maja gaju ar salauztiem nerviem un beigtu muguru un jelam rokam.bet alga palika taa pati 15euro.kautgan vini vel to visu laiku mekleja otru apjopeju bet visu menesi es biju viena un beigas par mani vel pasmejas ka vecolaiku klona grida no millas ar sviesta nazi jakasa nost un grida ar slapju lupatu jamazga.
Re: nevaru nomierinaties
25.12.2014 07:10
Uj nepareizi uzrakstoju..no rita plkst6.00-16.00!!!!!bet nacas stradat vairak par to pasu niecigo algu kad vel nav nomaksats nodoklis
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 2?
Ziņa: