netieku vaļā

Aizsāka planēta 

planēta
netieku vaļā
22.11.2014 16:25
Labdien.

Es nezinu, vai šī ir īstā vieta tādiem jautājumiem. Ja nav- ignorējiet.
Man ir kāds cilvēks ("draudzene"), ar kuru mēs kopš bērnudārza bijām kopā, es vienmēr izjutu lielu diskomfortu viņas klātbūtnē un jutos nepilnvērtīga (lai gan šis nav stāsts par neglīto pīlēnu un karalisko gulbi, viņa vienkārši ir reti sastopama maitisku līderu suga). Vienmēr es noklusēju, noriju savas patiesās emocijas. Vidusskolā īpaši bija daudz nepatīkamu gadījumu, saistītu ar puišiem, ar kuriem tikāmies, nu tipiskas sievišķīgās lietas.. Kad pabeidzu skolu, es nolēmu, ka ir īstais laiks pazust. Kontaktus samazināju līdz minimumam. Ir pagājuši seši gadi, bet joprojām ik pa laikam mēs kaut kur saskrienamies (ne pēc manas iniciatīvas), bet viņas klātbūtnē man ir sajūta, ka trūkst gaisa. Ka es esmu blakus enerģētiskajam vampīram. Un pēdējā laikā viņa atkal mani uzmeklē, grib iefiltrēties. Es saprotu, ka vēlu viņai tikai labu, bet būs labāk, ja mēs lielākoties būsim drošā attālumā viena no otras.
Ir skaidrs, ka te ir runa par dziļu bērnības traumu kamolu, no kura es joprojām netieku vaļā. Un viņa nemaz nenojauš, ka situācija ir TIK saasināta.

Ar ko lai sāk? Ar sevi, tas ir skaidrs. Bet kā?
planēta
Re: netieku vaļā
22.11.2014 16:28
savas tagadējās attiecības ar vīrieti arī gribu pasargāt, neielaižot tajās šo cilvēku, jo ir stulba, neizturama sajūta, ka var atkārtoties jau kādreiz bijis scenārijs, kad viņa ielīda pilnīgi visur, visus apbūra, nobūra, nohipnotizēja un tamlīdzīgi. pārnestā nozīmē, protams. ar savu neizskaidrojamo enerģētiku,.
Re: netieku vaļā
22.11.2014 16:41
Protams, ka viņa ielīdīs. Bet! Kur ir problēma pasūtīt viņu rupjiem krievu vārdiem. Vai vismaz pateikt, ka nevēlies ar viņu tikties??

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
planēta
Re: netieku vaļā
22.11.2014 16:44
ku! - domāju, ka gļēvums. es ikdienā varu pasūtīt cilvēkus, aci nepamirkšķinot, bet te ir darīšana ar īpašu gadījumu. grūti izskaidrot, tāpēc jau mani pašu tas biedē- kā var uz mani tā iedarboties kāds cilvēks, kas ir tikai cilvēks, tāpat kā es?
Re: netieku vaļā
22.11.2014 17:03
Tur nav ko "biedēties".

Mēģini izprast, kāpēc Tav vajag tāda tipa cilvēku. Problēma ir tieši tur: Tev viņu vajag.

Tam der dienasgrāmata, vienalga kāds uzticams cilvēks, kas kaut ko sajēdz no cilvēka attīstības lietām, vai psihoterapeits.
Re: netieku vaļā
22.11.2014 17:03
Pārtraukt idiotiskas attiecības var vienā sekundē.
planēta
Re: netieku vaļā
22.11.2014 17:18
Runcene- man šķiet, ka es pati savā prātā esmu uzbūvējusi ilūziju par to, ka viņa ir superhuman, kuras klātbūtnē es esmu puteklis. Lai gan ikdienā pārliecības netrūkst un varu pati "iespert", ja man kāds nepatīk. Laikam jau tikai atrunas. Es ļoti ceru, ka man drīzumā parādīsies iekšējās spēka rezerves neturpināt šo teātri.
Re: netieku vaļā
22.11.2014 17:33
Redz, par citu cilvēku jau grūti uzminēt, un to arī nevajag. Šai gadījumā man par Tevi.

Tāpēc ierosinu par to dienasgrāmatu, jo, pēcāk pārlasot, Tu kaut kur varēsi ieraudzīt mezgla pavedienu (bet jāraksta godīgi :). Manuprāt, tur tik daudz nav vajadzīgs spēks, cik saprašana, kas notiek. Tad pašai būs skaidrs, ko Tu dari, un tas lēmums būs Tavs.

Man ļoti ilgi bija draudzene, arī no bērnības, bet man ļoti vēlu pielēca, ka viņa visu laiku cenšas mani pārtaisīt. Viņa man vienmēr stāstīja, cik nepareizi ir viņas radi, citas viņas draudzenes utt., viņa pat stiepa visus iespējamos kandidātus pie psihoterapeita, zvanīja, nelikās mierā, centās pierunāt, pat manipulēt, pārtaucot sazināties, ja "upuris" pretojās...

Nu un tad es vienreiz kaut kur pilnīgi naivā vietā, tādā ziņā, ka nenopietnā, izlasīju teicienu, kas bija apmēram tāds: Ja cilvēks visu laiku tev par kādu sūdzas, tad nedomā, ka viņš tāpat nesūdzas citiem par tevi.

Es domāju – velns, točna, citi mani draugi nav tik sūdzmanīgi...

Vienreiz man galīgi nebija laika runāt un uzklausīt, cik atkal viņai smagi, un sākās psihošana, kā es viņu neuzklausu, negribu veidot tuvākas attiecības, kaut man mājās jau tika vests faktiski mirstošs cilvēks, un es lauzīju galvu, kā mēs ģimenē ar visu tiksim galā.

Nu tas bij vsjo. Bet vajadzēja ātrāk. Viņa man pa laikam bija norādījusi (it kā maigi ieteikusi), ko man vilkt, ko nevilkt utt. Es to kaut kā pieņēmu kā vienu viņas blusu, bet tad, nokļuvusi ļoti saspringtā dzīves situācijā, pamanīju, ka citus VISU LAIKU regulēt taču ir viņas būtība.

Nu kam man tādas attiecības?

Reizēm, ja ne citādi, tad krīzes izved skaidrākos ūdeņos.
Re: netieku vaļā
23.11.2014 00:48
Nu gan baigaas probleemas. Ja negribi vinu tiesi pasuutiit, tad atrodi iemeslu, lai nevareetu satikties ar vinu vienreiz, otreiz, treso reizi. Nezvani vinai, "aizmirsti" atbildeet uz sms, ja vien cilveeks nav stulbs, tad sapratiis.
planēta
Re: netieku vaļā
23.11.2014 01:01
paldies par atbildēm.
Runcene- ļoti līdzīgi ir arī manā gadījumā. Cenšas visu un visus kontrolēt visu laiku. Tāpēc ilgu laiku jutos kā marionete, bet tagad nopietni- jātiek vaļā.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 2?
Ziņa: