Viens izlien no betrs otrs lien iekšā

Aizsāka enfuego 

Viens izlien no betrs otrs lien iekšā
17.11.2014 14:22
Ko tas nozīmē man visu laiku bija pārmetumi par alkoholu, narkotikām, azartspēlēm, tagad es to nedaru un alkoholu vispār nelietoju, manejā sieva sākusi aizrauties ar azartspēlēm un nevar apstāties, agrāk spēlēja jo teica, ka spēlē jo tāpēc ka es dzeru, tagad spēlē jo saka ka nevar apstāties. Es to nesaprotu, ko tagad lai dara. Mani viņa neklausa. Pēc visa šitā sanāk tā, ka sievai vajadzēja lai es esmu tīrs un pati varētu darīt kā grib!!! Jā viņs strādā, maksā maksājumus kredītus , nezog, neko tādu nedara, bet lieko nau viņa izstērē vai nu paņem kādu kredītu lai paspēlētu.
Re: Viens izlien no betrs otrs lien iekšā
17.11.2014 15:47
Nu ne jau Tavas narkotikas viņu uztrauca. Viņai vienkārši vajadzēja Tevi kontrolēt un knābāt.

Nav mierā cilvēks ar kaut ko sevī.

Ja pati nemainīsies, Tu tur nekā nevarēsi izdarīt.

Viņa principā arī ir atkarīgs cilvēks, tas bija skaidrs no viņas tekstiem šeit. Toreiz starpība bija tikai tāda, ka viņa nekā tāda nepraktizēja. Tevi vairs nav par ko grauzt, un viņa izpildās citādi. Droši vien, ka viņai ir depresija.
Re: Viens izlien no betrs otrs lien iekšā
18.11.2014 20:59
Nu situācija tāda zaudēja 200euro aparātos, un tagad ir auzas jo jāmaksā maksājumi, viņa riskēja. Tagad sanāk tā ka mani iekrājumi ir jāmaksā. Un ja es samaksāšu, tad atkal nākošreiz būs tāds pats variants, ka varēs spēlēt, un es maksāšu. Tagad man pārmet tad kad es dzēru viņa maksāja, tad es nesaprotu, es biju dzērājs un tu prātīgā, tad kāpēc tagad nebūt tādai, tad jau nebij nozīmes man cīnīties ģimenes dēļ. Jo nav nekāda rezultāta. Tagad protams es grozi kā gribi es visu laiku būšu vainīgs vi dzeru vai nedzeru, visu laiku viņa ir neapmiernāta. Man jau tas aknās sēž.
Re: Viens izlien no betrs otrs lien iekšā
23.11.2014 01:04
Karo4 ir pilnīgs pizdec.



Edited 1 time(s). Last edit at 23.11.2014 01:05 by enfuego.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 14?
Ziņa: