Kā Jūs domājat?

Aizsāka cielava 

cielava
Kā Jūs domājat?
11.11.2014 13:39
Pastāvēt par sevi un būt pārliecinātam par sevi manuprāt ir būt ļoti laba. Gribu dzirdēt Jūsu viedokli, mūsu kolektīvā, būs jau gads pagājis, kā strādā viena kolēģe. Kolēģe pēc 30 normāla sieviete savu darbu godam dara, bet kad sarunājamies, tad ļoti bieži nākas dzirdēt cik viņai ir stabila psihe, ka viņas darbu neviens tā nemācētu izdarīt, visu zinoša, visi vīrieši skrienot pakaļ utt. Iekšēji man ir dīvaina sajūta it kā sieviete nav slikta, bet pēc ilgākas runāšanas ieraugot viņu man gribas bēgt prom. Brīžam pat nezinu kā uzvesties viņas klātbūtnē.
Re: Kā Jūs domājat?
11.11.2014 16:22
Es laikam ar tādu gari nerunātu.

Normāli neirotisks (normāls :) cilvēks pa laikam pieļauj kļūdas un pat savāra šādas tādas ziepes, nepatīk visiem vīriešiem un viņa psihe arī pa laikam ir nestabila... :D

Var taču rīkoties pēc situācijas: pamāt ar galvu un tēlot aizņemtību ar ko citu, un varbūt viņai apniks, nevajag daudz atbildēt. Ja tas nestrādā, meklē citus izvairīšanās variantus. Tādi cilvēki nav veselīgi.

Manai mājai tuvākajā veikalā iepērkas dāma cienījamos gados, kas ģērbjas un krāsojas kā pusaudze un tur padusē savu nikno žurksuni. Protams, ka rinda vienmēr tiek kavēta, jo žurksuns traucē gan sakrāmēt pirkumus maisā, gan samaksāt. Un tad viņa vēl ar visiem daudz un ļoti iztapīgi runā. Vienreiz pateicu: "Saprotu, ka esat ar bērnu, bet citi varbūt steidzas." Kopš tā laika mazsuns uz veikalu nav stiepts, bet uz mani lūr caur pieri. Kaimiņienes amizējas.
cielava
Re: Kā Jūs domājat?
12.11.2014 08:10
Paldies, laikam tiešām šādi cilvēki nav veselīgi, pēc tam slikti jūtos. Zinot sevi, es varu izteikt savas domas, aizstāvēt savu viedokli, bet šajā gadījumā pateikt neko prātīgu nevaru.
Re: Kā Jūs domājat?
14.11.2014 23:46
Runcen tu laikam dzīvo šinī forumā kā bišku iesēdusies, tas tā tevis labam, iesēšanās arī pārtop par slimību.
Re: Kā Jūs domājat?
14.11.2014 23:48
Viņa tevi ir iedzinusi stūrī, jo laikam ir pārāka par tevi un tu saproti to, ka esi vājāka.
cielava
Re: Kā Jūs domājat?
16.11.2014 15:33
Pārāka jau nu gan nē, bet nekaunīgāka gan.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 1?
Ziņa: