Steidzos vienmēr.

Aizsāka Ezz 

Ezz
Steidzos vienmēr.
06.10.2014 17:48
Ko darīt ja es neprotu neko darīt leņā garā un daru visu ļoti ātri un tādēļ kļūdos. Es gribu zināt kas man pa vainu varētu būt kādēl esneko nedaru lēni bet ātri un steidzos )=
Re: Steidzos vienmēr.
06.10.2014 22:41
Re: Steidzos vienmēr.
07.10.2014 19:53
Man tā pati problēma.

Tā ir tāda "raušanās uz priekšu" , iedomājies sevi kā enerģijas bumbu un ja tu raujies uz priekšu tad veido tādus sīkus starus, kas kā ķepas raujas tajā virzienā,kur nu vēlas būt. Problēma tāda,ka šādi šīs te "rokas" nav tik stipras, jo viņas ir tievas un mazjaudīgas.

Vēl tas varētu būt dēļ tieksmes bēgt. Pārbaudi, vai nebēdz no kaut kā. Jā bēdz,tad vispirms jātiek galā ar bailēm.

Jāmācas pretējā darbība, sevis koncentrēšana jeb virzīšana uz iekšu. Apstājies. Un skaties ko jūti. Kas Tev liek kaut kur lauzties uz priekšu. Sadabū līdzsvaru vienā momentā, un tad kaut vai sper fiziski lēnus,apdomātus solīšus.

Es to redzu tā,ka raujoties uz priekšu, es sadalos pa gabaliem, tāpēc jāapstājas, un tad to virzīšanu uz iekšu es saucu par "rekombinēšanos". Tu tā kā tos gabaliņus, kurus zaudēji,kaut ko darot, Tu viņus atjauno iekšpusē jeb uzlādē sevi pa jaunu.

Piekrītu, ka šo visu nomenedžēt nav viegli, bet ir svarīgi, ja vēlies kvalitatīvāku dzīvi.

Uzskatu,ka daļa Latvijas dakteri šo kaiti neprot identificēt. Daži vecmodīgie iespējams, pat nezina, ka tas tā ir arī pieaugušajiem. (ļoti konkrētā vienā vizītē daktere teica man "tas ir tikai bērniem")



Edited 2 time(s). Last edit at 07.10.2014 19:57 by persick.
Re: Steidzos vienmēr.
07.10.2014 20:02
Šīs kaites dēļ man ir grūti sakoncentrēties uz darbu izpildi. Jā, jā, visi skeptiķi vēlēsies mani nolikt pie vietas un iestāstīt kāds es slinks, vai muļķis un vēl nezinkāds.

Darot darbu, es bieži zaudēju "domas kontekstu", jeb - man ir grūti saturēt darāmā darba kopbildi, kas sastāv no daudziem momentiem.

Patreiz sāk izskatīties, ka es kaut ko negribu darīt, jo patiesībā dziļi zemapziņā zinu,ka tas nav pareizi. Bet šai informācijai nevar piekļūt tā vienkārši.
Pašam jāmin un jādomā līdzi, ko Tu nedari īsti pareizi. Tāpēc zemapziņa pretojas. Izdarīsi pareizi un vārti atvērsies.

Par to kopbildes saturēšanu - ļoti labi palīdz lietas pārlikt rakstiski vai shēmas veidā. Jo to, kas dokumentēts - to vairs domu vēji nevar tik vienkārši aizpūst prom. Es tagad dokumentēju daudz ko - rakstu dienasgrāmatu, pierakstu personīgos mērķus un to progresu, un arī darba uzdevumiem to pielietoju.



Edited 2 time(s). Last edit at 07.10.2014 20:06 by persick.
Re: Steidzos vienmēr.
08.10.2014 16:22
Vispār likumsakarība ir tāda, ka jo Tu ātrāk dzīvo, jo ātrāk mirsti. Un kaut arī mirt jaunam tagad ir stilīgi, dažkārt tas palīdz piebremzēties...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 9?
Ziņa: