pieķeršanās

Aizsāka taspats 

pieķeršanās
03.10.2014 15:38
kā izskaidrot pieķeršanos cilvēkam?
Līdz šim īsti ar nekādu dižo draugu meklēšanu un draudzību neesmu aizrāvusies, bet tagad ir viena draudzene, bet šim cilvēkam esmu pieķērusies tik ļoti, ka pat sāk nedaudz traucēt ikdienā, nespēju par viņu nedomāt. Nē, neesmu lesbiete vai kas tāds, bet visādi citādi saprotu, ka labāk nepieķerties, bet tīri emocionālā kārtā netieku no tā vaļā.
Es nesaprotu, kā to izskaidrot. Kapēc tieši šim cilvēkam esmu pieķērusies tik ļoti, ka paliek grūti jau, bet draudzību turpināt, protams, vēlos.
Re: pieķeršanās
04.10.2014 13:02
Tā ir mīlestība. Ja Tev nav bijuši draugi, tad es nemaz nebrīnos, ka rodas šādas tieksmes.
Tavai sirdij to vajag.

Kāpēc pretojies ? Nākamreiz apskauj viņu.



Edited 1 time(s). Last edit at 04.10.2014 13:02 by persick.
Re: pieķeršanās
04.10.2014 14:12
persick Rakstīja:
-------------------------------------------------------
> Kāpēc pretojies ? Nākamreiz apskauj viņu.


Atgādina anekdoti par poručiku Rževski. Kad viņam vaicāja kā viņš gūst tādus panākumus pie sievietēm (brīvs tulkojums no krievu valodas).
Uz ko viņš atbildēja - pieeju klāt un saku, madām, vai var Jums iespraus starp kājām?
Vaicātājs - bet tā taču var dabūt pa muti.
Uz ko poručiks atbild - var arī pa muti, bet parasti iespraužu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Re: pieķeršanās
04.10.2014 14:29
nu tas nebija gluži burtiski domāts :)
Protams, ir kaut kāda personiskā saite, kura ir jāsasilda, pirms tādas aktivitātes spontāni veikt, savādāk var nesmuki sanākt.
Re: pieķeršanās
04.10.2014 17:32
ir bijuši draugi, bet šoreiz es pat nezinu kapēc tā cilvēks pievelk un tā nav nekāda sieviešu mīlestība, pašai mājās vīrs un bērni. :)
Re: pieķeršanās
04.10.2014 18:18
tikai nebēdz no viņas.
Re: pieķeršanās
04.10.2014 19:43
Tā ir tipiska sieviešu draudzība :D Man liekas, ka daudzām sievietēm kādā dzīves periodā ir tāda labākā draudzene, ar kuru kopā uz tualeti jāiet un pēc kopīgi pavadītas dienas aizejot mājās vēl jānorunā 2 stundas pa telefonu :) Protams, parasti tās ciešās draudzības ir tīņu vecumā, vēlāk to vietu aizņem attiecības, ģimene, un draudzība novirzās tālākā plānā...Bet domāju, ka tas nav nekas neparasts jebkurā vecumā.
Racionāli jau to nevar izskaidrot, kāpēc tieši ar konkrētu cilvēku izveidojas pieķeršanās - varbūt zemapziņā jums daudz kas kopīgs, vai tieši otrādi, viņai piemīt kas tāds, kas tev dzīvē līdz šim pietrūcis.
Un kāpēc tu uzskati, ka labāk nepieķerties? Ja tu cilvēku uzskati par draugu, tad manuprāt tas tieši to nozīmē, ka esi pieķēries viņam kaut kādā mērā...
Re: pieķeršanās
05.10.2014 00:05
Dear Ugly, kopīga ir ļoti daudz, gan domāšana, gan hobiji, gan jā, bērni draudzējas kopā.
jā, tīņu vecumā nekādas draudzības šādas ne arvienu nav bijis, varbūt tāpēc tagad ir, kad ir atrasta draudzene :D
ar to pieķeršanos var beigās sanākt diezgan bēdīgi, kkad jau būs jāatlaiž tas cilvēks, viss var dzīvē notikties. Bet nu jā, viegli teikt, esmu jau pieķērusies gana daudz par daudz.
Re: pieķeršanās
05.10.2014 21:01
Pasaule iet galīgā bezglībā, kā jau tiek runāts cilvēks pats pasauli iznīcinās. Nu un kā tad tu iedomājies sev ģimeni veidot, kā tu adoptētam bērnam izskaidrosi, kur ir tēvs, bērns sāks augt un saprast, ka tas ir normāli ka ir divas mātes un tālāk jau arī attīstās lesbietes un geji. Šī ir katastrofa, ka tādas emocijas veidojās. Ja tu viņu mīli, tad dzīvojat vieni paši un nebojājiet bērniem uzstveri par ģimeni Tēvs un Māte un viass

Emocionāli tev arī ir simpātijas un jūtas pret viņu, gribās arī lesbiešu kontaktu seksā??? Tad viss ir skaidrs tu vari kļut par lesbieti vai arī jau esi, kopš dzimšanas. Vispār tanīs smadzenes notiek kautkas dīvains, man bērnībā bija viens puisis kurā es biju ieķēries un iedomājos ka es ar viņu laizos, bet tas paldies dievam pārgāja, un tikai tāpēc, ka viņš bija ļoti simpātisks. Pagaidi kādu laiku nekontaktejis ar viņu atrodi citus draugus, un tas pats pāries, tāpat ir ari ar mīlestību, pirmie 3 mēneši būs vis grūtakie pēc tam vis pazudīs!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 21?
Ziņa: