Rexetin & Fluanxol?

Aizsāka dnk1000 

Rexetin & Fluanxol?
25.08.2014 19:36
Vai kāds ir lietojis šādas zāles (atsevišķi vai kombinācijā), lai mazinātu trauksmi un panikas lēkmju atkārtošanos? Rexetin 20mg (satur Paroxetine) & Fluanxol 1mg (satur Flupentixol). Man šādas zāles izrakstija psihiatrs.

Kādi rezultāti/atsauksmes?
Re: Rexetin & Fluanxol?
25.08.2014 20:15
Labajā stūrī ir meklēšanas lodziņš, daudzi ir lietojuši ("atsevišķi vai kombinācijā"), jo diezgan izplatīts "kokteilis": kāds antidepresants (virtuālajā slengā AD) kopā ar "mazo" neiroleptiķi.

Bet, manuprāt, savas zāles ir bezjēdzīgi salīdzināt ar citiem, jo var ietekmēties no viņu domām. Vienkārši jāskatās, kā būs apmēram 2-3 ned. laikā.
Es šo kokteili (rexetin+fluanxol) dzeru jau kādus četrus gadus, man ir labi no viņām, vienreiz pamēģināju nokāpt, pakāpeniski samazinot devu, pēc trim-četrām dienām visi melnie sākās no jauna. Pat nezinu, cik ilgi tos var lietot, jo pie ārsta tā arī vairs neesmu bijusi, ģimenes daktere raksta receptes, neko īpaši neprasot. Negatīvie momenti - svars pamatīgi palielinājies un sekss neinteresē vispār:(((
Re: Rexetin & Fluanxol?
03.09.2014 17:18
Pagaidām lietoju šīs zāles nepilnas divas nedēļas, bet esmu kļuvis tikai vel depresīvāks. Un nedaudz slikta dūša un drebuļi brīžiem.. Cerams, ka šie simptomi tikai sākumā. Kā gāja Tev sākumā, Mandra?
man efekts bija jau pēc pāris dienām, nekādu drebuļu un sliktas dūšas nebija, bet tas jau jautājums dakterei, depresīvo garīgo kā ar roku noņēma
Re: Rexetin & Fluanxol?
24.09.2014 01:51
Fluanxol patīkami aktivizē. Var pamēģināt, varbūt pietiek tikai ar to. SSAI medikamenti der trauksmes mazināšanai, bet kaut kā apdullina un var gadīties, ka no seksa jāatsakās. Sievetes nevar sasniegt orgasmu, vīrieši erekciju. Saglabājas arī kādu laiku pēc pārtraukšanas. Seroxat, rexetin veidīgos arī grūti (kādam mocības) pārtraukt lietot.
Re: Rexetin & Fluanxol?
24.09.2014 12:33
Kaa nu kuram, es izjutu nomierinosu efektu no Fluanxola. Par to seksuaalo disfunkciju gan ir taisniiba, kaut gan viss atgaaja apmeeram pusgadu peec AD uzsaaksanas, lai arii es turpinaaju tos lietot.
Re: Rexetin & Fluanxol?
04.10.2014 13:07
Zāles ir plāksteris - var lietot - bet ar nosacījumu, ka tikmēr labosiet patiesās problēmas, kuras noved līdz "melnajiem".
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 12?
Ziņa: