Tramadol Recepte

Aizsāka inhibitor 

Tramadol Recepte
08.07.2014 19:46
Labdien.

Varbūt kāds no foruma lietotājiem varētu izlīdzēt un atsūtīt man uz e-pastu savu tramadola receptes fotogrāfiju, lai es varētu apskatīties, kā pareizi to aizpildīt? Man ir pieejama sarkanā recepte un es vēlos izrakstīt sev šo preperātu, bet nepārzinu ārstu valodas lietojumu un tas var izraisīt aizdomas aptiekā un es varu tikt padzīts. Es nevēlos neko viltot vai kā citādi izmantot jūsu recepti - visus sensitīvos datus varat aizkrāsot un pašu recepti sūtīt sliktā izšķirtspējā vai samazinātu - man būtiski ir zināt kurā ailē, kas ir jāraksta, lai aptiekāre recepti pieņemtu. Neesmu atkarīgs no opiātiem un preperāta narkotiskais efekts mani neinteresē, gluži vienkārši internetā atradu informāciju par tramadola "off label" pozitīvo ietekmi depresijas ārstēšanā, jo tas kā atipisks opiāts inhibē reizē serotonīna un epinefrina atpakaļsaisti ar daudz mazākām blaknēm, kā lietojot SSRI un NRI atsevišķi. Nezinu, vai tam tiešām būs rezulāti, bet velos izmēģināt. Tiesa, ir vairāk nekā skaidrs, ka neviens ārsts man neizrakstīs Tramadolu depresijas ārstēšanai un būs jāklausās visādas lekcijas par atkarības risku u.tml., kas viss manā gadījumā nav aktuāli, bet LV ārsti visu vienmēr zin labāk, tāpēc arī eju šo partizāna ceļu.
Re: Tramadol Recepte
08.07.2014 22:32
Ar kopiju nevaru līdzet bet es arī mēdzu uz savu roku eksperimentēt ar medikamentiem un vienkarši dakterei pasaku, ka gribu pameģināt un viņa man uzraksta. Laba man tā daktere, ed no rokas... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
inhibitor
Re: Tramadol Recepte
08.07.2014 23:18
Nu, jā, man atkal ir tāda situācija, ka ārsts ir māte un viņai, kā jau padomju medicīnas izglītību ieguvušam cilvēkam, kura tiešā specialitāte nav saistīta ar psihiatriju/neiroloģiju, ir visai miglains priekšstats par jautājumiem, kas ir saistīti ar psihisko veselību. Tramadols viņas izbratnē ir bīstams opiāts, kuru viņa man nekad neizrakstīs. It kā jau varētu pierakstīties pie kāda cita ārsta un sastāstīt, ka neizturami sāp mugura/kāja/roka un cerēt, ka izrakstīs, bet tas ir laiks + nauda + es nekad neesmu bijis pie cita ārsta. Kaut gan es nupat iedomājos, ka man derētu arī jebkura cita sarkanā recepte kā paraugs - tur jau tas princips ir tāds pats, cik saprotu, tikai zāļu nosaukums būtu jānomaina. Tā kā, ja kādam ir jebkura aizpildīta sarkanā recepte, tad būtu ļoti pateicīgs, ja kād man to atsūtītu. Kā jau teicu - visu privāto informāciju varat noslēpt, ja baidaties, ka gribu kaut kā nepareizi izmantot jūsu datus. Vai varbūt kāds var vienkārši izstāstīt, kas kur ir jāraksta, lai recepte skaitītos pareizi aizpildītal; tur ir kaut kāds iekšējais žargons, kuram aptiekā pievērš īpašu uzmanību, sevišķi, ja runa ir par tādām zālēm, ka Tramadol.
Re: Tramadol Recepte
08.07.2014 23:28
Tramadols ir galīga muļķība. Viņš tak ir taisīts selektīvs tikai sāpēm. Lai dabūtu eiforiju, vajag lielas devas, ko Tu droši vien nedabūsi ar to vienu recepti. Bet lielām devām ir lieli riski.

Ja nu būs krampji un krahs?

Ja Tev depresija, esi taisījis encefalogrammu? Var būt ļoti riskanti.

Turklāt mamma arī atrausies; es nezinu, kā tas notiek, bet šitādi recepšu nesēji uz aptieku baigi bieži iekrīt.
inhibitor
Re: Tramadol Recepte
09.07.2014 01:20
Esmu pētījis ārvalstu forumus, kur ir lasāmas cilvēku liecības par Tramadola antidepresīvajām īpašībām pie standarta devas (50/100 mg). Cik var spriest pēc Wikipēdijas, Tramadola pretsāpju efekts ir saistīts ar opioīdu agonismu, bet tā kā tas ir sintētisks opiāts, tas paaugstina serotonīna apjomu (serotonine releasing agent), kā arī inhibē norepinefrīna atpakaļsaisti, kas savukārt var mazināt depresijas simptomus. Esmu mēģinājis tīro norepinefrīna inhibitoru (Wellbutrin), bet jūtu, ka nav tas, ko vēlos, tāpēc meklēju citus variantus. Uz epilepsiju disponēts neesmu, nav arī ģimenē nevienam bijusi šī problēma, tāpēc par to nesatraucos. Saprotu, ka mātei var sanākt nepatikšanas, ja aiznesīšu kaut kādu kļūdainu recepti, tāpēc arī domāju iepriekš ievākt informāciju. Bet ja es gribētu iet pie ārsta, man jāatrod psihiatrs vai neirologs, tad jāpiesakās un jāstāsta ka man ir depresija? Viņi mēdz arī klausities pacenta pārdomās par to, kas viņam varētu būt nepieciešams? Viņš man droši vien izrakstīt kaut kādu SSRI, kura blaknes mani visdrīzāk beigs nost un nekāda jēga no tā nebūs. Man šķiet, ka liela daļa ārstu ir tādi, kas māk lasīt itkai krieviski un neko nezin par jaunumiem savā laukā un darbojas pēc ierastās shēmas - šauj uz labu laimi ar vienu SSRI un, ja netrāpa, tad ar nākamo, jo reāli jau neviens ārsts nevar paredzēt, kāda būs pacienta reakcija uz konkrēto medikamentu.

Vai tad encefalogramma var uzradīt tādas nianses smadzeņu struktūrā, lai varētu spriest par depresīju? Ja nemaldos, tad nav pasaulē tādas smadzeņu kartēšanas metodes, kas varētu izgaismot jautājumus, kas saistīti ar depresiju. Pat EMR spēj fiksēt tikai rupjas izmaiņas smadznēs. EKG jau vispār ir ļoti robusta analīzes metode -- vienkārši izšauj impulsus cauri smadzenēm un skatās, vai ir kādi punkti, kur vērojama palielināta intensitāte uz kā pamata, tad arī izdara secinājumus, kas var būt pilnīgi nesaistoši.
Re: Tramadol Recepte
09.07.2014 10:35
Ok, neesmu lasījusi forumus par tramadolu, tikai redzējusi, kādi izskatās pacienti ar standarta devu sāpju gadījumā – diezgan samīcīti.

Ja vienkāršoti varam teikt, EEG parādītu iespējamo epilepsijas (krampju) risku. Jā, piekrītu, ka parupja metode, bet tādiem cilvēkiem pret trauksmi un depresiju, piemēram, reizēm palīdz pretepilepsijas medikamenti salīdzinoši mazās devās. Attiecīgās izmaiņas var redzēt arī encefalogrammā.

Teju visā pasaulē šauj uz labu laimi – kurš SSRI vai NRI būs īstais. Visas dakteru konferences tak sponsorē zāļu firmas. Padomju laikos un krieviski par SSRI nemaz nevarēja rakstīt: bija tikai amitriptilīns un MAO inhibitori, kas ir baigi riskants pasākums. SSRI un NRI uzvaras gājiens ir tieši tagad, turklāt visā pasaulē, kaut arī pa kaktiem jau sen runā, ka ne visiem viņi palīdz (pat ne otra dižā alternatīva – antipsihotiskie mazās devās) un ka bioloģiskā psihiatrija šajā ziņā ir palikusi tukšā ģīmī.

Autiski bērni, piemēram, jau lieto marihuānu, kur tā ir legāla. Mammas saka, ka viņi ir mierīgāki.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 6 pieskaita 12?
Ziņa: