Artūra Tereško seminārs "Ārstniecības augi stresa, depresijas un citu garīgo traucējumu terapijā"

Aizsāka Viss ir kārtībā! 

Emocionālās veselības atbalsta biedrība “Saules zīmes” sadarbībā ar Latvijas pazīstamāko fitoterapeitu, ārstu Artūru Tereško aicina apmeklēt semināru: “Ārstniecības augi stresa, depresijas un citu garīgo traucējumu terapijā”.
Seminārs notiks 10. jūnijā (otrdien) plkst. 16.30, Latvijas Zinātņu Akadēmijā, Akadēmijas laukumā 1 - 1.auditorija.
Cena par semināru: Pirmiem desmit, kuri pieteiksies un samaksās par semināru - 7 EUR, pārējiem 10 EUR. Skolniekiem, studentiem, pensionāriem, invalīdiem un tiem, kuri jau bijuši iepriekš mūsu semināros: 7 EUR.
Lūdzu iepriekš obligāti pieteikties uz e-pastu: sauleszimes.lv@gmail.com vai pa tālruni: 26123019
Interesanti... respektīvi, ja man būtu interesanti paklausīties šo pašreklāmu...man par to vēl būtu jāsamaksā... ļoti interesanti :)
Nav jau tā, ka noliedzu zāļu tējas, bet lai to uzskatītu par baisu zinātni un vēl maksāt naudu par šādu semināru... nē nu gan jau ir kam tas ir baigi nepieciešams..
Esmu bijis līdzīgā seminārā, vien semināru nevadīja ārsts, bet zāļu tēju audzētājs. Vispār bij interesanti, katrā ziņā šo to noderīgu tur katrs varētu noķert. nu mok vienīgi mateus nevarētu, par steroīdiem tur maz runā :))
BET es biju protams bez maksas uz tādu pasākumu. 10 Eur liekas bik pa šerpu.. bet nu jā, doks nopelnīt grib, par telpām arī jāmaksā un pats par velti arī negribi visu organizēt...un tad tā arī sanāk ..
Mateus, nebrūc šitiem ļaužiem virsū, viņi dara vajadzīgu darbu.

Labāk turiet īkšķi, lai viņi dabū kādu finansējumu, projekts pirmo kārtu ir izturējis. Tikko izveidojās, bet jau tik daudz izdarīts.

Man visu laiku ir šķitis, ka šī niša ir pilnīgi tukša. Visas par un ap psih- esošās NVO, biedrības utt. vairāk ņemas ap ļoti slimiem psihiatrijas pacientiem (šizofrēnija, bipolārie, autisms, Dauna sindr.), taisa dienas centrus, tomēr liela daļa no aprūpētajiem vienmēr būs uzraugāmi, bet tie, kas "vieglāki" vai kaut kur pa vidu un varētu vēl izkulties, var rēķināties tikai ar saviem resursiem.

Es nespētu šitā plosīties pa visādām iestādēm, vienu reizi mēģināju – tas baigi izsūc spēkus, jo esmu lēnīgāks dzīvnieks, bet šie ir ļoti kustīgi un šiverīgi ļaudis: lai viņiem veicas. Kazi savu reizi varbūt aizkāpšu uz kādu pasākumu.

Būs projektu naudiņas, būs lielākas iespējas kaut ko piedāvāt par brīvu vai lielāku atlaidi.

Tereško stāsta interesanti, esmu viņu klausījusies. Augu lietās ļoti gudrs, un tas te daudziem derētu. Ārstniecisko augu uzlējumus ir jāmāk gatavot, jo, nepareizi lietojot, tur nebūs vairāk jēgas kā ūdenim.

Augu uzlējumi derēs visiem: gan tiem, kas tikko iekrituši tranšejā, gan arī tiem, kas diezgan atkarīgi no zālēm.

Tā kā iesaku. 10 EUR nav maz, bet neviens mūsdienās nekā nevar uzdāvināt, ja viņam pašam nav; visam ir vismaz pašizmaksa. Zinātņu akadēmija arī ir ļoti izdevīga vieta, jo var ērti piekļūt no visas Latvijas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 4?
Ziņa: