komforta zona + neparlieciba

Aizsāka archyx 

Ko juus vareetu ieteikt ciinjai, lai paarvereetu komforta zonu? Ar mani ir taa, ka pat alkohola reibumaa, nevaru pieiet klaat iepaziities ar meiteni, vai kaut ko taadu. Vispaar viss jaunais man rada ljoti lielu diskomfortu. Tas viss aiziet liidz taadam absurdam, ka pat braukt ar sabiedrisko sveshaa marshrutaa sagada lielas problemas, jaunu vietu apmekleeshana utt. Dziive paiet taadaa kaa rutiinaa.
Re: komforta zona + neparlieciba
29.05.2014 12:37
Ko Tu sagaidi no šī foruma? Precīzus ieteikumus? Katrs cilvēks ir citāds: šaubos, ka ir kādas visiem derīgas shēmas.

Ko līdz šim esi darījis?

Psiholoģiska palīdzība ir meklēta? Ja nav, tad iesaku.

Apšaubu arī, vai meitenes grib iepazīties ar puisi reibumā...
Re: komforta zona + neparlieciba
29.05.2014 13:20
Jebkurs cilveeks jutiisies nedrosaak aarpus savas komfortzonas,viens juutas drosi tikai savas maajaas, otram varbuut nav probleemas ikdienaa, bet juut satraukumu pirms runaasanas sapulcee. Katram cilveekam ir sava komfortzona un visi cilveeki izjuut bailes, satraukumu, taas ir normaalas emocijas taapat kaa prieks, skumjas utt. Visas emocijas pavada arii fiziskas izmainas, piem., kad cilveeks juut prieku - vins smaida, juut energijas piepluudumu, skumjas parasti izraisa raudaasanu, savukaart satraukums rada sirdsdarbiibas paatrinaasanos, vienam vajag biezaak uz tualeti, otrs pastiprinaati sviist. Atskiraas arii cik stipri izteikti ir sie simptomi, vienam tie ir vairaak, otram mazaak izteikti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 21?
Ziņa: