Antidepresanti, priekšlaicīga ejakulācija

Aizsāka Kārlis30 

Labdien, vai kāds var ieteikt konkrētu antidepresantu priekš šīs problēmas. Kamēr dzēru sertraline 1 tableti no rīta, tikmēr bija +/- normāli, tagad nometu un viss ir atpakaļ vecās sliedēs. Depresija, bezmiegs vairs nemoka, tagad aktuāla lieta paliek par ejakulāciju. Varbūt kāds ir saskāries ar tādu pašu problēmu.


Paldies
Re: Antidepresanti, priekšlaicīga ejakulācija
14.05.2014 13:33
sertraline ejakulācijai nelīdzēja?
Līdzēja, bet es jau pus gadu viņu lietoju, pietiek :)

Tagad atradu Priligy 30mg (Dapoxetine), tas pats viens būs, bet jāieņem tikai 1-3h pirms dzimumakta. Tas ir tas, ko laikam meklēju. Vienīgais anotācijā rakstīts, ka nedrīkst lietot kopā ar citiem antidepresantiem.... uz doto momentu vēl pirms nakts lietoju Valdoxan, bet drīz taisos arī to mest nost. Bet ja esmu sertraline lietojis un valdoxan vienlaicīgi, domāju nekas slikts nenotiks ja Priligu iejaukšu iekšā....
Re: Antidepresanti, priekšlaicīga ejakulācija
14.05.2014 14:25
Cik Tev gadu, ka ejakulāciju regulē ar zālēm?
Neko neesmu regulējis. Vienkārši sākās problēmas ar miegu un depresiju, tāpēc arī uzsēdos uz antideprisantiem. Priekšlaicīga ejakulācija jau ir problēma no pusaudžu gadiem, kad uzsāku intīmo dzīvi. Vienkārši leitojot sertralinu pamanīju, ka situācija uzlabojas. Tapēc arī vēlos, lai tas būtu arī turpmāk.

Man 30
Re: Antidepresanti, priekšlaicīga ejakulācija
14.05.2014 15:55
Nu nez, manuprāt, gudrāk būtu seksologs vai psihoterapeits, vai kāda nopietna meditatīva prakse.

Visām šīm zālēm ir blaknes, SSRI grupas AD tirgū jau sen, bet tagad tikai redzams, ka galīgi nav tik ideāli, kā cerēts.

Ja šai jomā dzīvosi tikai uz zālem, tad tas uz mūžu, rumpis pats nekad neiemācīses tikt galā.
Vnk tik daudz kas jau ir izmēģināts u.t.t, nekas nelīdz. Līdz alkohols un AD (ko ievēroju). Alkoholu vairs nelietoju, līdz ar to paliek tikai šis medikaments.
Re: Antidepresanti, priekšlaicīga ejakulācija
14.05.2014 18:32
Neviens, protams, Tev neliegs to lietot, bet, lai vai kā, tas ir serotonīna atpakaļsaistes kavētājs, kaut arī citu iemeslu dēļ tomēr nav derīgs kā antidepresants. Ja tā turpināsi, ir iespējams, ka Tev to vajadzēs visu mūžu.

Var jau iet ķīmisko ceļu, medicīna to ir apstiprinājusi, tas ir legāli, bet neba vienmēr tik nevainīgi. Iepazīsies ar kādu, viņa gribēs seksu, bet Tu teiksi: ak, mums 3 stundiņas jāpagaida... Kur nu vēl ilgtermiņa blaknes.

Ja var tam pielāgoties, nu ko, katrs dara, kā grib, bet pamatā tā ir psiholoģiska, ne jau bioloģiska lieta.

Un nedrīkst kopā ar citiem AD, vari dabūt serotonīna sindromu. Nav pieļaujams smadzenēs esošās vielas skalot kā ūdeni pudelēs. Tie visi ir nopietni medikamenti.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 22?
Ziņa: