Par kādasTVNET komentētajas tekstiem

Aizsāka en 

Nesen sāku pievērst uzmanību kādas TVNET portāla komentētajas žultainajiem tekstiem. Tie tika rakstīti saistībā ar Eirovīziju.Rakstītājas niks ir Kallis. Un ņemot vērā, to, ka tik žultaini un negāciju pilni viņas komenti ir ne tikai TVNET bet visos citos iespējamos portalos vēlos uzzināt jūsu viedokli, vai tā ir kāda psihiska slimība? Šeit es iekopēšu pavisam nelielu daļu no tās personas rakstītā, jo to visu apkopot ir neiespējami.
Viņa šausmīgi aprej grupas vijolnieci Katrīnu un nenormāli slavina vokalistu vācieti Jorenu, manuprāt, ja cilvēks var dienām rakstīt šādus palagus internet tas jau vien manuprāt liecina par diagnozi.

Kallis Vakar 09:49 .

Reizēm, lai neveiktos, pietiek ar vienu sīkumu. Mums bija vesela gūzma.
1)Vislielākais ENKURS, kas visu to norāva dzelmē, bija KATRĪNA un viņas BAISAIS paskats.
LIELA RESNA MAMZELE, kuru grūti bija uzlūkot bez šausmām. Viņa pati briesmīga, viņas apģērbs vēl briesmīgāks, kas pasvītroja un izcēla visus viņas trūkumus.
Komplektā ar viņu dziesma par KŪKU cepšanu derēja tikai par biedinājumu KŪKU, čipsu un hamburgeru rijējām.
2) Dziesmas sākumā tīši vai netīši kaut kas nebija ar skaņu, Joranu knapi varēja dzirdēt.
3) Mēs bijām tādā grupā, kas diez vai pat par Prāta vētru būtu aktīvi balsojuši, tā paša iemesla dēļ arī Igaunija netika tālāk.
4)Nu un pēdējais, protams, ir šausmīgā ķeņgāšanās un lāsti pašmāju mēdijos, kas debesīs nekāpj, bet sakrīt virsū mūsu grupai.
#
Tas viss kopā nemaz nevarēja dot labu rezultātu, bet kā jau teicu pamatproblēma bija KATRĪNA. pareizi teica tas apskatnieks Grīnvuds, ka skatoties priekšnesumu, viņam kļuva skaidrs, par kādu KŪKU ir runa, ko grib AA grib uzcept. Katrīna bija sadalīta Horizontālas līnijās, kā tortes kārtās, skaidrs, ka kūka ir trekna un salda, virsū skaista dekorācija ar putniņiem....
Dziesma par KŪKĀM kopā ar KATRĪNU ir FARSS, karikatūra...
Tāpēc arī neviens to dziesmu nopietni neņēma, nolēma, ka latvieši pajokoja, neticēja, ka tas varētu tikt domāts nopietni.
#
Tad, kad pašiem pēc Grīnvuda iznīcinošās kritikas pieleca, kādas tieši asociācijas priekšnesums raisa, tad sauca palīgā Dombrovsku, bet laikam jau kaut ko mainīt ļāva tikai daļēji.
#
Eirovīzija, Vīzija. Mēs sakam EIRODZIESMA, bet tas EiroVĪZIJAS dziesmu konkurss. VISIO ir redzēšana.
Dziesmas sākums kaut kādu tehnisku iemeslu dēļ izskanēja slikti, bet redzēt KATRĪNU, bija negatīvs piedzīvojums.
Kaut kad vēlāk jau tiks publicēti rezultāti, cik punktus dabūjām, ja vispār dabūjām..

Ieteikt (4)AtbildētZiņot redakcijai.


XL
esmu slaidule, bet ļoti priecājos par mūsu apaļo figūrīgo meiteni, kas startēja eirovīzijā, patika priekšnesums, bet Jorens nespēja sniegt to vieglumu, jautrību, ....jutu viņa iekšējo strjomu...pārāk jauni, lai prastu pa īstam atbrīvoties tik lielas auditorijas priekšā. Bet meitene forša!, viņas izskats negarlaiko skatītāju :)

komentētāja? kaut kāda neapmierinātā....Dievs ar viņu :)
Re: Par kādasTVNET komentētajas tekstiem
08.05.2014 21:04
Es nelasu neta komentus, apgrozos tikai divos portālos, šeit un vēl vienā.

Cilvēki, kas mokās ar citu tievumu, resnumu, kājām, celulītu, krūtīm, dibeniem, hobijiem, vājībām, ģimenes stāvokli utt. manī uzreiz izraisa garlaicību, kur nu vēl domāšanu par viņu diagnozēm. Tas izsūktu enerģiju.

Bet pieņemu, ka viņiem pašiem ir grūtības ar sava ķermeņa izskatu.

Tas būtu piedodams pusaudzim, jo tas ir sarežģīts laiks, bet citādi ieteiktu pārējiem arī nelasīt to sviestu, kas nāk ārā ziņu portālu komentos, kur nu vēl gremdēties par to pārdomās.
Re: Par kādasTVNET komentētajas tekstiem
08.05.2014 22:50
Skaudīga vai? Pati gribēja uz Eirovīziju tikt acīmredzot?
Cerams, ka Katrīna pārāk nepārdzīvo par šo, tur jau nav ko pārdzīvot.
mad garāmejot
Re: Par kādasTVNET komentētajas tekstiem
08.05.2014 23:09
...kādu vēl interesē pašdarbnieku līmeņa balagāns, ko sauc par eirovīziju???...
Re: Par kādasTVNET komentētajas tekstiem
08.05.2014 23:26
nudien...
Re: Par kādasTVNET komentētajas tekstiem
08.05.2014 23:47
Es pat nezināju ka notiek :D
Re: Par kādasTVNET komentētajas tekstiem
09.05.2014 03:44
Man vēl vieglāk jo nu jau kā pāris gadus pilnībā esmu atbrīvojies no zombokastes skatīšanos. Lasiju, ka ir tāda eirovīzija. Bet kas tur notiek, nudien nezinu...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
mad smīkņādams
Re: Par kādasTVNET komentētajas tekstiem
09.05.2014 08:38
...kāpēc nepazavērties kantaiaja durakā kādu reizi...bet lai es savas smadzenes piedirstu ar zemas kvalitātes skaņām???,,,da nekad...youtube var samekēt muzikālā ziņā tādas pērles, ka dvēsele priecājas...šeku, varu iesviest divas...Vertinskis, neskatoties uz viņa traģisko dzīvi pēc 17 gada apvērsuma, nekad nebija pazaudējis savu šarmu un humora izjūtu, otrajā Gulda un Zawinul'a vārdi komentārus neprasa...

https://www.youtube.com/watch?v=oR_GDhm5GMU
https://www.youtube.com/watch?v=nZuhFGHzOvY
skaties, neskaties, iet fonā vai lūri pavērtu muti, mēģinot nepalaist neko garām......vai tam ir tik liela nozīme?:))....vai ir tik svarīgi iztaisīties svarīgākam nekā esi :)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 14?
Ziņa: