depresija vai?

Aizsāka karlisberzins008 

depresija vai?
07.05.2014 23:18
s



Edited 3 time(s). Last edit at 15.05.2014 20:31 by karlisberzins008.
Re: depresija vai?
08.05.2014 19:37
1) Tev nevajag beigt smēkēt. Kāpēc gan? Ir visādas pretsmēķēšanas kampaņas, smēķēt slikti visi saka, bet nav jau uzreiz jāklausās, ko citi saka. Pats nesmēķēju un īpaši smēķēšanā neredzu problēmu, uztver to mierīgāk. Cilvēki nodzīvo līdz sirmam vecumam, visu dzīvi nosmēķējot, vienalga, ko uz cigarešu paciņām raksta. Ja vien Tevi neuztrauc nauda, ko par cigaretēm iztērē.
2) Par šķiršanos no draudzenes gan apdomā. Kas tieši Tevi neapmierina? Kas ir tās par atšķirīgām interesēm? Vai esi pārliecināts, ka ar citām sievietēm Tev sapasēs labāk? Jo var gadīties, ka attiecībās citas izskatās labākas (sanāk ievērot to, kas nav tavējā), bet, kad iepazīstas pēc tam tuvāk, nemaz tik labas nav, ieraugi arī to pārējo. Strīdi nenozīmē dažādas intereses, tie nozīmē, ka cilvēkiem ir jāmācās sadzīvot kopā, vienam otru uzklausīt. Tas, ka strīdies ar šo sievieti, nenozīmē, ka ar citu nestrīdēsies. Parasti, ja kaut viens cilvēks attiecībās ir spējīgs uzklausīt, saprast otru, rast kompromisus, tad arī otram šo spēju iemāca un strīdi ir reti. Bet, protams, bieži arī gadās, ka pusaudžu gados pirmā sastaptā meitene, kas izvēlēta ar domu, lai vispār ir kāda draudzene, tiešām ne vienmēr ir īstā. Iesaku savas pārdomas izstāstīt viņai, ja neesi to darījis.



Edited 5 time(s). Last edit at 08.05.2014 19:54 by XTC.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 19 pieskaita 10?
Ziņa: